Zde můžete najít rady a návody k hře CS2.

[VYŘEŠENO] Lagnutí při načítání kompetivního modu.

Příspěvekod SilverTip » 20 dub 2017, 20:33

1. NTB: https://ctrlv.cz/J4qp
HDD: WDC WD5000LPLX-21ZNTT0
GRV: Nvidia Geforce 820M

2. Problém je v tom, že když chci jít kompetivní mod/faceit, tak se mi při načítání mapy to načítání sekne u (Inicializace zařízení) myslím, prostě ve čtvrtce načítání a začne to opět načítat dál asi po 2-2,5m, zase se to sekne a začne se to načítat do konce až po uplynutí doby na napojení a nestihnu se tímpádem napojit.

3. Myslím, že v tom by problém být neměl, protože tam mám akorát tak klávesové bindy, cross a takové nepodstatné věci, ale pokud ho chcete vidět, tak tady je http://leteckaposta.cz/781571535

4. Problém se začal projevovat od včerejška (st 19.4.) po té co jsem si chtěl s kámošema zahrát noční MM. Předtím mi to problém nedělalo. Naposled jsem hrál, před tím než se problém začal projevovat, v út a to se mi mapy načítaly během 1-2m. Během toho út a st jsem s Goučkem nic nedělal.

5. -

6. V podstatě jsem nezkoušel nic, protože jsem s tím nic nedělal, abych to co jsem udělal, vzal naz5.

Děkuji za přečtení a doufám, že se brzy problém odstraní, protože už mám z dneška ban na 24h :( :D[/b]
SilverTip
Pokročilý
Pokročilý

[VYŘEŠENO] Lagnutí při načítání kompetivního modu.

od Rumcajz » 20 dub 2017, 20:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Lagnutí při načítání kompetivního modu.

Příspěvekod Elesix » 21 dub 2017, 13:08

Ahoj, nejdříve ověř integritu hry, potom zkus tento návod.
Elesix
Pokročilý
Pokročilý

Re: [V ŘEŠENÍ] Lagnutí při načítání kompetivního modu.

Příspěvekod SilverTip » 21 dub 2017, 14:04

Zdravím. Zatím jsem zkusil reinstal a to s tím souborem video.txt a vypadá to, že to zatím jede. Na nenáročným se mi D2 apod načetla během 1m a jak mi uběhne ban na kompetitivu, tak zkusím i to, ale zatím to vypadá, že to už jede. Kdyby něco, tak bych se ještě během dneška večer ozval a zkusil ten návod co jsi mi poslal. Zatím díky.

Btw ověření integrity hry bylo první co jsem udělal a nepomohlo. Až ten reinstal se zdá být řešením.
SilverTip
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod SilverTip » 21 dub 2017, 14:11

Omlouvám se za doublepost, ale pokud by se to znova stalo, tak by mi ten návod byl k ničemu, protože fix 1 a 2 už jsem tam měl předtím a fix 3 mi byl k ničemu, protože používám 64bit, ale i tak zatím díky za radu.
SilverTip
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod SilverTip » 21 dub 2017, 22:49

Tak nakonec pomohl tedy ten reinstall a vše jede v pohodě. Už jsem hrál dneska 3 kompety a zatím vše v pohodě. Tak děkuji i za tu radu co jsem dostal a přeji příjemný zbytek večera.
SilverTip
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Elesix » 22 dub 2017, 01:37

Dobře, téma beru za vyřešené.
Elesix
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Rady a návody