• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Natty JB4
Zdravím
Vezmu to po pořádku tak, jak to bylo: Byl jsem CT /simon, měl jsem 3 vězně na čáře. Jeden vězeň měl výhodu, řekl jsem boxni do dvou vězňů, kteří začnou zápas. boxl do dvou vězňů kteří začnou fotbal a ho jsem poslal ke stěně. Pak to začalo.: Admin Natty řekl, že opustil čáru, že mu mám dát nevýhodu, i když jsem mu to vysvětlil že může odejít od čáry i tak jsem dal tomu vězňovi nevýhodu, tak jsem je poslal zpátky na čáru všechny. Pak jsem řekl, první reakci s výhodou napsat do chatu skok, dva skočili ale i tak to napsali.. admin řekl že skočili dřív a já že neskočili, tak jsem dostal přehoz k T.
Kdyby mě admin neoprávněně neupozornil na to že odešel z čáry mohlo se v klidu hrát dál bez reakcích ..
Ptal jsem se i na to pár adminů: Taco , Life. : <15:12:01> "Jofry": ahoj prosím tě mohl by si mi poradit o jb pravidlo ? dyz jsou na care a reknu veznovy boxni do 2 veznu kteri zacnou fotbal muze opustit caru a boxnout do vezne -? diky
<15:12:17> "Life": ano může opustit čáru.
na což natty na serveru : 2017-04-21 15:13:01 Natty ne v tamto případě jb_rush
2017-04-21 15:13:00 [JB4] FloridaPanthers potrdili mi to 2 admini jb_rush
2017-04-21 15:12:55 streesarN Ezz jb_rush
2017-04-21 15:12:52 [JB4] FloridaPanthers kdyz reknu boxni do 2 veznu kteri zacnou fotbal muze vystoupit od cary jb_rush
Dostal jsem oprávněný ban, nestěžuji si na ban, ale na to že si admin nedokáže přiznat chybu. Napsal jsem , že to necháme být a že já i on si dáme pro příště pozor, ale on pořád tvrdil že chybu neudělal.
Chci vědět, v čem je toto vyjímka ???
Jelikož jsem dostal trest já , tak chci, aby dostal i on
Stěžuju si na neopávněné upozornění admina které pak následovalo k mé chybě a přehození k T.
Omlouvám se za delší psaní, snad admin bude psát pravdu .

Kdyby mě admin neoprávněně neupozornil na to že odešel z čáry mohlo se v klidu hrát dál bez reakcích ..
Ptal jsem se i na to pár adminů: Taco , Life. : <15:12:01> "Jofry": ahoj prosím tě mohl by si mi poradit o jb pravidlo ? dyz jsou na care a reknu veznovy boxni do 2 veznu kteri zacnou fotbal muze opustit caru a boxnout do vezne -? diky
<15:12:17> "Life": ano může opustit čáru.
na což natty na serveru : 2017-04-21 15:13:01 Natty ne v tamto případě jb_rush
2017-04-21 15:13:00 [JB4] FloridaPanthers potrdili mi to 2 admini jb_rush
2017-04-21 15:12:55 streesarN Ezz jb_rush
2017-04-21 15:12:52 [JB4] FloridaPanthers kdyz reknu boxni do 2 veznu kteri zacnou fotbal muze vystoupit od cary jb_rush
Dostal jsem oprávněný ban, nestěžuji si na ban, ale na to že si admin nedokáže přiznat chybu. Napsal jsem , že to necháme být a že já i on si dáme pro příště pozor, ale on pořád tvrdil že chybu neudělal.
Chci vědět, v čem je toto vyjímka ???
Jelikož jsem dostal trest já , tak chci, aby dostal i on

Stěžuju si na neopávněné upozornění admina které pak následovalo k mé chybě a přehození k T.
Omlouvám se za delší psaní, snad admin bude psát pravdu .
-
skinnywliggler - Drbna
[Vyřešeno] Natty JB4
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Natty JB4
V takovém případě hráč může čáru opustit. Admin znevýhodnil hráče, když mu nechal zrušit výhodu.
Počkáme na vyjádření admina. Snad někdo dodá i demo..
Počkáme na vyjádření admina. Snad někdo dodá i demo..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
demo z HLTV: http://leteckaposta.cz/933930942 Aspoň něco, i když bez zvuku. Čas dema 10:10 - 11:50
Jde vidět že reakce o výhodu proběhla úspěšně, taky tam jde vidět to, že celou dobu sleduju hráče a dával jsem si na všechno pozor. Vězeň který měl boxnout do vězňů kteří začnou zápas ještě něvěděl co bude mít za výhodu, takže nemohl odejít dřív, na to jsem si dával taky záležet. Taky je vidět, že když mi admin napsal, že mu mám dát nevýhodu, tak jsem mu ju opravdu dal, zrušil jsem mu výhodu..
Skoro všichni mě znáte , víte jaký jsem Awee. Víš že se snažím aby se hráči na serveru pobavili, dávám atrakce, snažím se využívat mapu, a když to nevýjde, tak se poučím a hraju dál. Nejsem ten tip hráče co dělá na serveru bordel, nenadávám, pomáhám ostatním hráčům, řeším jejich FK aby měli VD ATD. myslím si že na JB už hraju nějakej ten pátek není důvod někomu nadržovat
Jde vidět že reakce o výhodu proběhla úspěšně, taky tam jde vidět to, že celou dobu sleduju hráče a dával jsem si na všechno pozor. Vězeň který měl boxnout do vězňů kteří začnou zápas ještě něvěděl co bude mít za výhodu, takže nemohl odejít dřív, na to jsem si dával taky záležet. Taky je vidět, že když mi admin napsal, že mu mám dát nevýhodu, tak jsem mu ju opravdu dal, zrušil jsem mu výhodu..
Skoro všichni mě znáte , víte jaký jsem Awee. Víš že se snažím aby se hráči na serveru pobavili, dávám atrakce, snažím se využívat mapu, a když to nevýjde, tak se poučím a hraju dál. Nejsem ten tip hráče co dělá na serveru bordel, nenadávám, pomáhám ostatním hráčům, řeším jejich FK aby měli VD ATD. myslím si že na JB už hraju nějakej ten pátek není důvod někomu nadržovat

-
skinnywliggler - Drbna
Zdravím,
O tom, o čem píšeš máš bezpochybně pravdu, to ano. Akorát ty si byl potrestán přehozem úplně za jiný důvod, který jsem ti i několikrát napsal. To jsem pak i uznal a ještě jednou se ti omlouvám. Každopádně zpět k tomu, co se vážně stalo a proč si byl přemístěn a následně zabanován na chat.
Jednalo se o situaci, kdy vězni měli klasické zákazy a ty si jim dal reakci, už si přesně nepamatuji jakou. Každopádně ještě než si danou reakci dopověděl, jsem tě upozornil v chatu, že ti skočili dříve než měli a porušili tak zákaz.
Ty si se pak začal obhánět tím, že ti admin Life a admin Taco řekli, že to tak mohou udělat a začal si neustále provokovat. Po jednom kicku a několika upozorněních v chatu si byl zabanován na chat na 10min.
Poté jsem několikrát upozornoval na to, za co si byl přehozen, však ty si stále trval na situaci s čárou, za kterou si přehozen nebyl. Během naší diskuze si mi řekl, že ses snažil tomu zabránit, ale tvá slova jednala, že neskočilo skor, že si to viděl.
PS. Je pravda, že jsem se nechoval přímo hezky k tobě, ale neměl jsem už náladu, když sis to nenechal vysvětlit za co si byl vlastně přehozen..
Tot vše z mé strany
-P
O tom, o čem píšeš máš bezpochybně pravdu, to ano. Akorát ty si byl potrestán přehozem úplně za jiný důvod, který jsem ti i několikrát napsal. To jsem pak i uznal a ještě jednou se ti omlouvám. Každopádně zpět k tomu, co se vážně stalo a proč si byl přemístěn a následně zabanován na chat.
Jednalo se o situaci, kdy vězni měli klasické zákazy a ty si jim dal reakci, už si přesně nepamatuji jakou. Každopádně ještě než si danou reakci dopověděl, jsem tě upozornil v chatu, že ti skočili dříve než měli a porušili tak zákaz.
Ty si se pak začal obhánět tím, že ti admin Life a admin Taco řekli, že to tak mohou udělat a začal si neustále provokovat. Po jednom kicku a několika upozorněních v chatu si byl zabanován na chat na 10min.
2017-04-21 15:04:47 ili tvé zákazy, dřív než byl příkaz doppovězen.
2017-04-21 15:06:26 viděl.
2017-04-21 15:06:27 nelži.
2017-04-21 15:07:16 ked si slepý a nedáš si říct.
2017-04-21 15:13:16 a navíc si dostal přehoz za jiné nadržování.
2017-04-21 15:13:25 nadržoval si tam těm dvoum.
2017-04-21 15:13:44 ne řekl, si ne neskočili skor.
Poté jsem několikrát upozornoval na to, za co si byl přehozen, však ty si stále trval na situaci s čárou, za kterou si přehozen nebyl. Během naší diskuze si mi řekl, že ses snažil tomu zabránit, ale tvá slova jednala, že neskočilo skor, že si to viděl.
PS. Je pravda, že jsem se nechoval přímo hezky k tobě, ale neměl jsem už náladu, když sis to nenechal vysvětlit za co si byl vlastně přehozen..
Tot vše z mé strany

-P
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
oki. vemem to postupně.
takže za 1) Ukončil si zebře výhodu neoprávněně, kdyby si nezasahoval do hry, tak se to ale vůbec nestane.
2) psali jsme si tam o tom, že vězeň může/nemůže opustit čáru po příkazu, boxni do dvou hráčů, kteří začnou zápas
3) na serveru jsi stal za svým a ty jsi neudělal žádnou chybu, jen já.
4) Navrhoval jsem, že jsi s toho vezmeme ponaučení oba a necháme to být, tvá reakcé když si hloupý, já nic neporušil
5) ptal jsem se adminů, jestli může vězeň odejít z čáry, a ne skočit dřív! Tak co tady klameš ? Pokud najdeš v mém chatu, alespoň jednu větu o tom, že vězni můžou skočit dřív, tak si nechám s radosti prodloužit ban za klamání.
6) Proč sis neuvědomil chybu na serveru? A až teď na webu ??..¨
7) stačilo napsat oki, vezmeme si z toho oba ponaučení, a tím by to bylo vyřešené !
8) ale jsem rád, že konečně si taky uznal chybu a omluvil se, to se cení .
Díky Skinny
takže za 1) Ukončil si zebře výhodu neoprávněně, kdyby si nezasahoval do hry, tak se to ale vůbec nestane.
2) psali jsme si tam o tom, že vězeň může/nemůže opustit čáru po příkazu, boxni do dvou hráčů, kteří začnou zápas
3) na serveru jsi stal za svým a ty jsi neudělal žádnou chybu, jen já.
4) Navrhoval jsem, že jsi s toho vezmeme ponaučení oba a necháme to být, tvá reakcé když si hloupý, já nic neporušil
5) ptal jsem se adminů, jestli může vězeň odejít z čáry, a ne skočit dřív! Tak co tady klameš ? Pokud najdeš v mém chatu, alespoň jednu větu o tom, že vězni můžou skočit dřív, tak si nechám s radosti prodloužit ban za klamání.
6) Proč sis neuvědomil chybu na serveru? A až teď na webu ??..¨
7) stačilo napsat oki, vezmeme si z toho oba ponaučení, a tím by to bylo vyřešené !
8) ale jsem rád, že konečně si taky uznal chybu a omluvil se, to se cení .
Díky Skinny

-
skinnywliggler - Drbna
a ještě přidám jeden příspěvek a potom nechám rozhoduntí na vyšších.
Na tom demu nejde slyšet zvuk, ale když se podíváš na to demo 10:10 - 11:50, tak u té poslední reakce napsat do chatu skok všeci 3 porušili pravidlo. 2 skočili a 1 begripl, to ale záleží na tom, jestli to porušili po příkazu nebo před. Pokud to udělali všeci před příkazem, tak měli mít všeci 3 ze 3 nevýhodu, tudíž bych nikomu nenadržoval.
Na tom demu nejde slyšet zvuk, ale když se podíváš na to demo 10:10 - 11:50, tak u té poslední reakce napsat do chatu skok všeci 3 porušili pravidlo. 2 skočili a 1 begripl, to ale záleží na tom, jestli to porušili po příkazu nebo před. Pokud to udělali všeci před příkazem, tak měli mít všeci 3 ze 3 nevýhodu, tudíž bych nikomu nenadržoval.

-
skinnywliggler - Drbna
Omlouvám se, ale ten příkaz nebyl poslední reakce napsat do chatu skok, ale první reakce s výhodou napsat do chatu skok. Špatně jsem to napsal ten poslední příspěvek, omlouvám se a napravuji to tak, jak to bylo.
-
skinnywliggler - Drbna
Poland píše:Ty si se pak začal obhánět tím, že ti admin Life a admin Taco řekli, že to tak mohou udělat a začal si neustále provokovat.
Podle hlstats se ti hráč snažil vysvětlit, že si udělal chybu. Že jej zbytečně šikanuješ a hráči u T si neoprávněně zrušil výhodu, čímž si jej poškodil a ostatním hráčům nadržoval.
Udělal si v této situaci mnoho chyb a navíc si zabanoval hráče místo aby si kontaktoval HLSA a situaci si ověřil.
Stížnost oprávněná.
Admin se tady omluví a bude potrestán.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Ještě raz sa omlouvám zde, nemal som moc dobrý den a řešil jsem mnoho věci, které ma přimo nenabudily. Normálně takto vedený nebývám a tak doufám, že si někdy spolu zahrajeme a oba si podáme ruku
měj se a užívej hru 
-P.

-P.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
V pohodě, stát se to může.
Ty si taky uživej hru
A jak si psal, tak někdy na serveru si podáme ruce.
Tímto bych považoval topic za uzavřerný. Už nemám další otázky. Taky děkuji Aweemu že to tak rychle vyřešil. 

-
skinnywliggler - Drbna
• Stránka 1 z 1