Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Prijatý] Jailbreak/StrapataPani

Příspěvekod StrapataaPani » 20 dub 2017, 11:14 VIP

Zdravím všetkých, rád by som požiadal o práva na serveroch Jailbreak.

Nick v hre : StrapataPani

Nick na fóre : StrapataaPani

Profil na fóre : strapataapani-u53635.html

Vek : 26

Steam nick : strapata pani

Steam ID : STEAM_0:0:38121685

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=2909

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Bany za cheating som nemal žiadne. Na GS som veľa banov nedostal, keď som začal hrať JB, nejaké bany za nadávky alebo FK (možno aj MFK) som dostal určite, tak ako každý. Mal som jednu nezhodu s Garlinom, ktorú by ste už na tomto novšom profile nenašli, tak ju prikladám tu: bububu-jailbreak-1-t148066.html?hilit=garlin%20zneuzivanie%20prav Čo sa týka správania, priznávam, sem tam mi ujde nejaká tá nadávka keď niekto porušuje pravidlá alebo provokuje mňa či ostatných. Snažím sa už vyjadrovať kultivovanejšie (blbec, kretén, mentál), no sem tam mi aj tak čosi tvrdšie ujde. :roll: Môj chatlog nájdete tu: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=2909

Niečo o sebe : Napriek tomu, že mám nick strapata pani, nie som pani a už vôbec nie strapatá. Vlasy nemám a tento nick vznikol vďaka pamätnému výroku slávneho slovenského tankistu Janka Slotu. :D Moje meno je Robo. Na rovinu poviem, že CSko pre mňa nie je prioritou. Beriem ho ako relax a zábavu popri práci (učím na vysokej škole) a iných povinnostiach a koníčkoch (tam patrí hlavne šport, ženská, hudba a aktivity v rôznych neziskovkách, ktoré pracujú s ľuďmi v núdzi).

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Hoci CSko ako prioritu neberiem, ja a aj mnohí ďalší ľudia sem chodíme "vypnúť mozog" a oddýchnuť si od práce, školy, povinností, trochu sa zabaviť. Stále sa však nájde veľa jedincov, ktorí ostatným tento oddych kazia (cheatmi, nadávkami, kazením hry,...) a ešte sa na tom ohromne bavia. Chcel by som prispieť k tomu, aby bola atmosféra na serveroch čo najpohodovejšia a aby zo serverov hráči odchádzali spokojní a s dobrou náladou a nie naštvaní. Taktiež nie som nováčik, roky som pôsobil ako admin na serveroch iného portálu (pokojne napíšem do PM, tu nechcem robiť reklamu), ktorý už ale dlhšiu dobu nefunguje - presnejšie povedané server, ktorý býval plný má už dnes nulovú návštevnosť z viacerých dôvodov. Takže skúsenosti s amxmodmenu mám, len by som ich musel oprášiť.

Vďaka za prečítanie žiadosti a jej vybavenie. Keď sa vám niečo nepáči, pokojne ju zamietnite, len aspoň prosím uveďte dôvod, nech viem čo prípadne zmeniť do budúcna. Nie som uplakaná povaha, takže sa z negatívneho verdiktu nezosypem a moju aktivitu a správanie na serveroch to neovplyvní. :)
https://ctrlv.cz/FWYt
diagnóza - ťažká schizofrénia
StrapataaPani
Pokročilý
Pokročilý

[Prijatý] Jailbreak/StrapataPani

od Rumcajz » 20 dub 2017, 11:14

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jailbreak/StrapataPani

Příspěvekod Maxipes » 20 dub 2017, 11:55

A uz ti Garlin zazpival ten Titanic?
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod StrapataaPani » 20 dub 2017, 13:49 VIP

Maxipes píše:A uz ti Garlin zazpival ten Titanic?

Napriek tomu, že sme na to viacerí s napätím čakali, nezaspieval. :lol:
https://ctrlv.cz/FWYt
diagnóza - ťažká schizofrénia
StrapataaPani
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod KosSo » 20 dub 2017, 16:54 VIP

Ale zaspieval vtedy keď mal trochu v sebe :D Len to si tam nebol , mal som aj demo niekde len som to už premazával :D

e. Knedlik: Ja to demo ešte mám. :lol:
Obrázek
KosSo
Spamer
Spamer

Příspěvekod Maxipes » 20 dub 2017, 17:19

Velka skoda. Treba to napravi u pohovoru, kdyz se ti podari :-)

Napis Habsovi ci mne a dohodni si termin.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Pohovor] Jailbreak/StrapataPani

Příspěvekod Habs » 21 dub 2017, 20:10 VIP

Prijatý, vitaj.
Habs
Spamer
Spamer

Zpět na Nábory Adminů