• Stránka 1 z 1
Príkaz ruší príkaz?
Dneska sa na serveru jailbreak 2 udiala taká udalosť.
Simon dával príkazy: Zatvorené celi . Po otvorení vašich cieľ choďte na čiaru. Choďte na zadnú stenu. Otváranie cieľ.
Potom sa jedno CT začalo hádať zo simonom že príkaz ruší tento príkaz no ja si myslím že vyššie udaný príkaz po otvorení vašich ciel choďte na čiaru nadobúda platnosť až po otvorení ciel čiže hráči nemali ostať na zadnej stene v celách ale po otvorení mali ísť na čiaru že?
Dosť ma to zmiatlo lebo sa tam o tom hádali 6 minút.
Simon dával príkazy: Zatvorené celi . Po otvorení vašich cieľ choďte na čiaru. Choďte na zadnú stenu. Otváranie cieľ.
Potom sa jedno CT začalo hádať zo simonom že príkaz ruší tento príkaz no ja si myslím že vyššie udaný príkaz po otvorení vašich ciel choďte na čiaru nadobúda platnosť až po otvorení ciel čiže hráči nemali ostať na zadnej stene v celách ale po otvorení mali ísť na čiaru že?
Dosť ma to zmiatlo lebo sa tam o tom hádali 6 minút.

-
Xample - Mistr
Príkaz ruší príkaz?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Príkaz ruší príkaz?
Zdravím. Přesně tak jak píšeš.. Pokud simon řekne "Po otevření cel půjdete do boxu" např., tak to nabude moci až otevřeš cely. Do té doby pokud je třeba pošleš na zadní stěnu nebo tak, tak půjdou na zadní stěnu a jak otevřeš cely, tak mají udělat to co simon řekl (v tomto případě tedy jít do toho boxu).
-
SilverTip - Pokročilý
Keď Simon povie: ,,Po otvorení cieľ pôjdete na čiaru," ... ,,Chojte na zadnú stenu," tak hráči majú byť na zadnej stene (v celách), akonáhle OTVORÍ CELY, tak hráči majú ísť na čiaru.
Môžem uviesť na inom príklade: ,,Na slovíčko štart pôjdete na čiaru," ... ,,Bežte na zadnú stenu,'' (Simon dá OPEN a povie: ,,Štart,'' tak už pôjdete na čiaru)
Môžem uviesť na inom príklade: ,,Na slovíčko štart pôjdete na čiaru," ... ,,Bežte na zadnú stenu,'' (Simon dá OPEN a povie: ,,Štart,'' tak už pôjdete na čiaru)
-
ThePeace - Mistr Yoda
No presne to som si myslel
. Bola ale sranda ich tam počúvať.
Simon oxid vs CT alone
Díky peace.

Simon oxid vs CT alone

Díky peace.

-
Xample - Mistr
• Stránka 1 z 1