• Stránka 1 z 1
Pravidla/stížnost
calvin-t157837.html
Admin CK tam naznačuje, že pokud dá simon příkaz nehýbejte se a poté nesplnitelný příkaz, tak se vězni pořád nemají hýbat a stížnost je prý neoprávněná, tudíž můj dotaz zní: To se zase měnily pravidla a jenom jsem o tom neslyšel, nebo je chyba u Aweeho a CK?
Admin CK tam naznačuje, že pokud dá simon příkaz nehýbejte se a poté nesplnitelný příkaz, tak se vězni pořád nemají hýbat a stížnost je prý neoprávněná, tudíž můj dotaz zní: To se zase měnily pravidla a jenom jsem o tom neslyšel, nebo je chyba u Aweeho a CK?
- Neha
- Zkušený
Pravidla/stížnost
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Pravidla/stížnost
Stížnost je neoprávněná?
Stížnost byla vyřešena s tím, že se každému občas stane že udělá chybu a kvůli takové blbosti je zbytečný si stěžovat.
Už zase lžeš a intrikuješ. Upozorněn si byl, teď budeš zabanován.
Stížnost byla vyřešena s tím, že se každému občas stane že udělá chybu a kvůli takové blbosti je zbytečný si stěžovat.
Už zase lžeš a intrikuješ. Upozorněn si byl, teď budeš zabanován.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Takže jsi zamítl oprávněnou stížnost a ani nenapsal že admin byl poučen? Tady nejde o to že by se CK spletl, jde o to, že on nezná pravidla!
Nevím proč všechno musíš řešit nesmyslnýma banama a nedá se s tebou domluvit jako s člověkem.
Nevím proč všechno musíš řešit nesmyslnýma banama a nedá se s tebou domluvit jako s člověkem.
- MaminkaMrdakova
- Kolemjdoucí
Vy fakt v tom životě nemáte nic lepšího na práci než se tu hádat jak pěti letý fakani na pískovišti?
navíc o takovým arcihovně??
Bych vám všem na ty internety dal ban, tohle je fakt vrchol...

Bych vám všem na ty internety dal ban, tohle je fakt vrchol...

-
stoofik - Zkušený
Nevím co tu stále řešíš, uznal jsem svou chybu, na kterou jsem byl upozorněn. Spamuješ forum samými nesmysly a naprosto zbytečnými stížnostmi na adminy, jsme stejní jako všichni hráči okolo, to že máme práva automaticky neznamená že umíme naprosto vše a jsme bezchybní.
CS:GO admin
CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
-
KalvinJB - Spamerův sluha
Neha nerieš naše nahlašenia su vždy automaticky zamietnute čo nechapem keď stažnosť je opravnena ale aj tak zamietam,lock ako to povedal Spliff a Knifer.
Admin nebude upozorneni nikdy ked tu bol DarkMouse tak do stažnosti napisal iba Ano admin spravil chybu admin bude potrestan potrestanie bolo to že nič nespavil kedže poznam dost ex-adminu ktorym sa toto stavalo DarkMouse mu nenapisal ani PM nič ale hlavne že admin bude potrestan.
Zamietam,lock
Admin nebude upozorneni nikdy ked tu bol DarkMouse tak do stažnosti napisal iba Ano admin spravil chybu admin bude potrestan potrestanie bolo to že nič nespavil kedže poznam dost ex-adminu ktorym sa toto stavalo DarkMouse mu nenapisal ani PM nič ale hlavne že admin bude potrestan.
Zamietam,lock
Nebudu se stále vyjadřovat kam nemám.
Nebudu se vyjadřovat kam nemám.
[HGR] You don't have permission to use grab.
http://imgbank.cz/images/2017/10/01/48mb3Mz.png
Nebudu se vyjadřovat kam nemám.
[HGR] You don't have permission to use grab.
http://imgbank.cz/images/2017/10/01/48mb3Mz.png
-
Fresko - Kazatelův učeň
Odměny a tresty pro adminy jsou interní záležitostí portálu a do toho hráčům vůbec nic není. Kdo očekává, že na základě jeho stížnosti budeme vypisovat jak jsme admina potrestali, ten se plete.
Za nahlášení adminů, kteří poškozují portál děkujeme, vždy byli zrušeni. Ovšem chybu udělá každý a pokud čekáte vyhazov za každou blbost, zklamu vás.
Za nahlášení adminů, kteří poškozují portál děkujeme, vždy byli zrušeni. Ovšem chybu udělá každý a pokud čekáte vyhazov za každou blbost, zklamu vás.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1