[Zamítnuto]Žádost o post Akademika na serveru Survival

Příspěvekod Majkinator » 22 dub 2017, 17:36

Nick na servery - _LukyN_12
Vek : 17
Prečo chceš byť akademikom : Akademikem chci být z jedné zásadité věci. Chtěl bych pomáhat hráčům na serveru - což můžu i ted a také to dělám (hráče upozornuji, at nenadávají). Samozřejmě bych se chtěl stát administrátorem na Vašem serveru. V PP se již vyznám, což jde vidět dle mého první příspěvku.
Niečo o sebe - Takže v krátkosti. Jsem sedmnáctiletý klučina, který pochází z Moravy, konkrétní město uvádět nebudu. Mezi mé hlavní záliby patří hraní počítačových her, literatura a celkově podrobnější studium českého jazyka. Preferuji studium spisovatelů. Mimo jiné se také věnuji své přítelkyni Karolínce, se kterou ted bude slavit první výročí našeho vztahu. Rád jezdím na kole a bavím se svými přáteli. Jsem klidné, vymýšlivé a také sebejisté povahy. Miluji poznávání nových věcí.
Tvoje prehrešky na gamesites: Zde na sebe musím být pyšný. Již 2 a půl roku jsem neobdržel ban. Ze začátků zde jsem hrál cs 1.6. Zde jsem dostal ban za Freekill a opakovaný přehoz k Counter-terroristům. Jinak více asi nic.
Vlastníte originálnu hru minecraftu - Originální verzi minecraftu vlastním.
Dodatek - Vlastnil jsem zde práva pod nickem War3ft. Uvědomil jsem si, ze zde je zlatý důl a je zde mé místo. Byla čistá hloupost se zde zrušit (podal jsem zadost o zruseni prav). Poprosil bych o posledni sanci.

Děkuji za přečtení této žádosti a čas strávený nad tímto čtením.

S pozdravem Váš Majkinátor.
DJ rooms a Zombie Chronic 1 jsou zde na Gamesites.cz můj domov.
Majkinator
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto]Žádost o post Akademika na serveru Survival

od Rumcajz » 22 dub 2017, 17:36

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o post Akademika na serveru Survival

Příspěvekod TheRsM1 » 25 dub 2017, 12:15

Někdo jako ty, už šanci nedostane, zkus štěstí jinde.
TheRsM1
Profesionál
Profesionál

Zpět na Přihlášky