Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] Admin

Příspěvekod MikeSoukal » 25 dub 2017, 19:55

Nick na serveru: ✪Lanýž Majk✪
SID: STEAM_1:0:159795811
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 14 (5.7. 2002)+ Dokončená akademie
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=23
Bany, které jsem dostal: Byl mi udělen jeden BAN díky mé nepozornosti příkazů simona od té doby jsem se poučil a nikdy jsem žádnej ban nedostal.
Něco o mně: Jmenuju se Mike Soukal a narodil jsem se v Moravskoslezském kraji Ostrava. Stále bydlím s rodičmi a s mým psem Saxem. Chodím již 8. ročníkem na základní školu. Zajímám se hlavně o počítače které bych chtěl v budoucnu studovat. Moje koníčky (nebo sporty ve kterých vynikám) Parkour, Football, Floorball, Basketball a Plavání. Jelikož jsem ještě dítě, tak mně baví počítačové hry. Díky JailBreaku mám skvělé dětství, které jen tak nikdy nezapomenu ;)
Proč právě já: Poslední dobou jsou na serverech spousta hráčů u CT bez mikrofonu, neumí pravidla a dávájí MFkilly a tomu bych chtěl zamezit, pomáhat CTčkám, lépe naučit pravidla Tčkám a udělat ze serveru plných hrůz u T tak tam udělat zábavu aby byli Tčka i CTčka happy :)
Zkušenosti s CS:GO: Můj aktuální rank je GoldNova I. Jelikož občas hraju kompety tak radši trávím čas u JailBreaku. Mám nahraných přes 4 dny na JB a ještě neznám na 100% co a jak.
Případné poznámky:
MikeSoukal
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Z] Admin

od Rumcajz » 25 dub 2017, 19:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Admin

Příspěvekod Karl0s » 26 dub 2017, 15:41

Mohu se zeptat jak je možné že máš pouze 1 příspěvek, ale udáváš že máš splněnou akademii? Zkus pozměnit svoje vyjadřování na serveru a za měsíc to můžeš zkusit znovu.

Zamítám.
Karl0s
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Zpět na Nábory Adminů