Zde můžete najít rady a návody k CSku.

seká se mi CSko

Příspěvekod franta81 » 14 čer 2013, 21:33

Dobrý večer , už 4. den mi nejde CS . Jak ho spustím,tak se mi kousne a píše to problém s připojením (Warning-connection problem) .
Už jsem skoušel co se dalo, projel jsem PC antivirem , vyčistil pomocí Ccleanerem i přeinstalovaní CSka či vyp.-zap. firewallu. Hra se prostě laguje a nevím co s tím , mohly by jste mi prosím pomoci ??? Psal jsem i na gamesites a bylo mi odpovězeno , že mám přeinstalovat CS nebo se obratil na poskytovatele internetu. CS jsem přeinstaloval 2x a net mi šlape v pohodě ,tak já nevím co s tím , pokud měl někdo podobný problém a mohl by mi pomoci,byl bych vděčen.
franta81
Pokročilý
Pokročilý

seká se mi CSko

od Rumcajz » 14 čer 2013, 21:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: seká se mi CSko

Příspěvekod Dwandy » 14 čer 2013, 23:26 VIP

franta81 píše:Dobrý večer , už 4. den mi nejde CS . Jak ho spustím,tak se mi kousne a píše to problém s připojením (Warning-connection problem) .
Už jsem skoušel co se dalo, projel jsem PC antivirem , vyčistil pomocí Ccleanerem i přeinstalovaní CSka či vyp.-zap. firewallu. Hra se prostě laguje a nevím co s tím , mohly by jste mi prosím pomoci ??? Psal jsem i na gamesites a bylo mi odpovězeno , že mám přeinstalovat CS nebo se obratil na poskytovatele internetu. CS jsem přeinstaloval 2x a net mi šlape v pohodě ,tak já nevím co s tím , pokud měl někdo podobný problém a mohl by mi pomoci,byl bych vděčen.

Jestli máš steam tak zkus jít na nonsteam, jestli bude problém i tam
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod PuSh » 15 čer 2013, 04:28

Měl jsem to samé a stačilo pouze pročistit grafárnu. Bylo tam prachu, že bych si toho mohl udělat knírek. Tak se koukni, jestli to není tím.
PuSh
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod franta81 » 15 čer 2013, 19:23

PuSh píše:Měl jsem to samé a stačilo pouze pročistit grafárnu. Bylo tam prachu, že bych si toho mohl udělat knírek. Tak se koukni, jestli to není tím.

Není , PC jsem si před 14 dny nechal čistit ,protože na něj končila záruka a Steam nemám . Bohužel ......zatím
franta81
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod franta81 » 17 čer 2013, 19:42

Tak mi to už běží,prosím o ukončení této sekce.

Vyřešení problému ? Tak to by mě taky zajímalo , prostě se to rozeběhlo :D
franta81
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Rady a návody