• Stránka 1 z 1
(Vyřešeno) ked vas niekto otravuje
Skuste mi poradit... den co den co sa pripojim je jeden hrac (male dieta). Nech idem k CT alebo k T on je moj tien... hadze mi pod nohy flashe streila po mne... hra ho absolutne nezaujima proste kam idem ja on ide za mnou a streila po mne takze hra pre mna uplne padá. Admin ho uz raz kickol a ze viac robit nemoze... existuje na toto ban alebo nieco... lebo svojho casu mi aj nadaval ale ked uvidel ze je tam admin okamzite s tym prestane... neda sa mi hrat a uz mi to naozaj vadí.
- SintoNek
- Kolemjdoucí
(Vyřešeno) ked vas niekto otravuje
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ked vas niekto otravuje
Ahoj,
pokud Ti nějaký hráč úmyslně kazí hru, jak zde popisuješ, zkus jej natočit, udělat screen jeho SID z konzole a nahlaš jej zde do této sekce, podle patřičného VZORU. Takto, bez jakýchkoliv důkazů s tím bohužel nyní nelze nic udělat. Pokud Tě hráč úmyslně blokuje, háže Ti flashe pod nohy, prostě Ti jakkoliv hru znepříjemňuje a kazí, nikde není řečeno, že by ban dostat nemohl
Další možností je, zavolat admina na server, ať už zde na webu, TSku, popř. Steamu
V případě jakýchkoliv dotazů mi napiš PMku...
pokud Ti nějaký hráč úmyslně kazí hru, jak zde popisuješ, zkus jej natočit, udělat screen jeho SID z konzole a nahlaš jej zde do této sekce, podle patřičného VZORU. Takto, bez jakýchkoliv důkazů s tím bohužel nyní nelze nic udělat. Pokud Tě hráč úmyslně blokuje, háže Ti flashe pod nohy, prostě Ti jakkoliv hru znepříjemňuje a kazí, nikde není řečeno, že by ban dostat nemohl

Další možností je, zavolat admina na server, ať už zde na webu, TSku, popř. Steamu

Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1