Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Prijaty] Jailbreak servery/effi

Příspěvekod Xample » 21 dub 2017, 17:26

Zdravím, rád by som požiadal o Administrátorské práva v sekcií Jailbreak.

Nick v hre : effi

Nick na fóre : Xample

Profil na fóre : :arrow: Môj profil

Vek : 18 - (2.4.1999)

Steam nick : effi

Steam ID : STEAM_0:1:87843129

Hlstats : :arrow: Moje Hlstats

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Pre niekoho je ban koniec sveta no pre mňa je to niečo z čoho si môžem zobrať ponaučenie do budúcnosti. Tu je výpis mojích banov ktoré som našiel a posnažím sa hodiť na nich trošku svetla:

16.04.2017 effi STEAM_0:1:87843129 Azzlack Nadavky [Male] 10 Minut - Nešlo o nadávky ale o to že simon dával prekladať slovíčka do angličtiny no a ja som bol mŕtvy a chcel som trošku chlapcom pomôcť lebo moc dobre im to nešlo. No sľubujem že sa to už viac nestane.

24.03.2017 effi STEAM_0:1:87843129 bohousek Zakaz k CT [nerozdani VD] 1 Hodina - Zobral som simona po rušnom kole, nejaký hráč dal adminovi FK, admin hráča asi kickol (nepamätám sa) a ja som bol simon, písal mi do chatu, písal na obrazovku no keďže som údajný freekill nevidel tak som mu chcel dať mikrofón no než som sa k tomu dostal tak som mal ban :/ . Poučil som sa z toho a keď si admin vypýta VD tak mu ho proste dám a nehádam sa.

05.03.2017 effi STEAM_0:1:87843129 zlej zelenej Zakaz k CT [umyslne kazeni hry] 6 Hodin - Neviem už či to bolo úmyselné alebo nie, nuž bolo to tak že som prišiel po 4 mesiacoch na jb a boli maličké zmeny v zadávaní príkazov a v pravidlách no a keď som pochybil tak bol na servery admin a odmenil ma. Pravidlá som sa medzitým doučil. ;)

03.03.2017 effi STEAM_0:1:87843129 Gamesites Placko Zakaz k CT [Freekill] - Zhruba to isté čo je napísanie vyššie, ľutujem čo sa stalo a pravidlá som sa doučil.

Niečo o sebe : Volám sa Filip, študujem na SOŠ obchodu a služieb. Bývam na dedine, sem tam zájdem von s kamarátmi, milujem pozerať akčné filmy a mám rád zvieratá. Rád aj hrávam počítačové hry všeho druhu (čo ma osloví to hrám). Na portále gamesites hrám od roku 2011, začínal som na Furiene, potom ma bavili starí Zombíci, a pak som si zamiloval Jailbreak. Teraz ma aj dosť baví TTT. Jailbreak hrám zhruba rok ak nepočítame niektoré moje neaktívne mesiace.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Viem že byť adminom je veľká zodpovednosť a adminom sa stať môžu len najlepší z najlepších no aj tak by som chcel touto žiadosťou dokázať že na to mám. Nahlašujem do PP aj keď sa niečo udeje zlého na iných serveroch. No ale niekedy nahlásenie nestačí lebo v niektorých prípadoch treba konať ihňed a v ďalších by postačilo prosté prehodenie alebo kick. Chcel by som aby hráči mali pri hraní zábavu a o to aby bol na servery poriadok.

Ďakujem každému kto sa pozrie na moju žiadosť a verím že napíšete zo srdca svôj názor. ;)
Obrázek
Xample
Mistr
Mistr

[Prijaty] Jailbreak servery/effi

od Rumcajz » 21 dub 2017, 17:26

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jailbreak servery/effi

Příspěvekod Habs » 24 dub 2017, 12:09 VIP

Poprosim adminov, aby sa podelili o pripadne skusenosti so ziadatelom.
Habs
Spamer
Spamer

Re: Jailbreak servery/effi

Příspěvekod Habs » 25 dub 2017, 12:31 VIP

Postupujes k pohovoru, kontaktuj mna alebo Maxipsa ohladom terminu.
Habs
Spamer
Spamer

Re: [Pohovor] Jailbreak servery/effi

Příspěvekod Maxipes » 27 dub 2017, 16:28

Prijaty, vitej.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů