• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Internet
Jaký máte přístroj ? -> Notebook.
Jaký máte operační systém? -> Windows 10
Kdy, nebo co mohla být příčina vašeho problému? Po novom update-e na Windows 10.
Stručný popis vašeho problému -> Po novom update na Windows 10, ktorý bol dosť veľký mi začala stúpať odozva. Na tsku som mával normálne 15-20ms / 1.2-2.6 a teraz to je 29-40ms / 4.6-5.9. Na hrách ako sú Counter-Strike 1.6 / GO mi celá hra seká, mám vysoký ping (300-500, predtým 15-20) ap. Chcel by som to čo najskôr vyriešiť.
Ďakujem za rýchlu odozvu.
Jaký máte operační systém? -> Windows 10
Kdy, nebo co mohla být příčina vašeho problému? Po novom update-e na Windows 10.
Stručný popis vašeho problému -> Po novom update na Windows 10, ktorý bol dosť veľký mi začala stúpať odozva. Na tsku som mával normálne 15-20ms / 1.2-2.6 a teraz to je 29-40ms / 4.6-5.9. Na hrách ako sú Counter-Strike 1.6 / GO mi celá hra seká, mám vysoký ping (300-500, predtým 15-20) ap. Chcel by som to čo najskôr vyriešiť.
Ďakujem za rýchlu odozvu.
- Hikari
- Kolemjdoucí
[Vyriešené] Internet
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Internet
Ahoj,
Si pripojený cez wifi sieť alebo rovno káblom ?
Môžeš skúsiť :
A,
Sťiahnuť ReimagePlus : http://www.reimageplus.com/includes/router_land.php?tracking=ReimageNetworkCon&dis=med&exec=run&lpx=rvb&banner=Guyava&adgroup=med&ads_name=DD.
Klikni “Start Scan” pre zistenie chyby ktorá to môže spôsobovať.
Klikni “Repair All” pre opravu chýb.
B,
Choď do Settings > Network & Internet>Wi-Fi>Advanced Option.
Nájdi Metered connection a zapni on.
C,
Aký antivírus používaš ?
Prescanuj si poriadne PC od vírusov a malwarov ktoré by to pravdepodobne mohli spôsobiť.
D,
Vysoký ping môže byť spôsobený hlavne aj poruchou internetu alebo routra ktorí používaš.
Skús ho reštartovať , pohrať sa s káblom a pokiaľ využívaš len wifi sieť tak napoj kábel priamo do notebooku aby si zistil či nieje problém v routri.
S pozdravom, Hecko.
Si pripojený cez wifi sieť alebo rovno káblom ?
Môžeš skúsiť :
A,
Sťiahnuť ReimagePlus : http://www.reimageplus.com/includes/router_land.php?tracking=ReimageNetworkCon&dis=med&exec=run&lpx=rvb&banner=Guyava&adgroup=med&ads_name=DD.
Klikni “Start Scan” pre zistenie chyby ktorá to môže spôsobovať.
Klikni “Repair All” pre opravu chýb.
B,
Choď do Settings > Network & Internet>Wi-Fi>Advanced Option.
Nájdi Metered connection a zapni on.
C,
Aký antivírus používaš ?
Prescanuj si poriadne PC od vírusov a malwarov ktoré by to pravdepodobne mohli spôsobiť.
D,
Vysoký ping môže byť spôsobený hlavne aj poruchou internetu alebo routra ktorí používaš.
Skús ho reštartovať , pohrať sa s káblom a pokiaľ využívaš len wifi sieť tak napoj kábel priamo do notebooku aby si zistil či nieje problém v routri.
S pozdravom, Hecko.
-
HeckoOoO - Pokročilý
Re: Internet
Vyriešené na TS3 . Lock
-
HeckoOoO - Pokročilý
• Stránka 1 z 1