• Stránka 1 z 1
[Vyr.]ous/JailBreak 3/FK
Nick: ous
SteamID: STEAM_0:0:17422560 + https://ctrlv.cz/46YG
Čas a datum: 29.04 +- 19:55
Popis: Simon byl nějaký připitý či co, protože vůbec nechápal:DD
Měli jsme si dát schody do nebe, tak simon řekl, že poslední dva na třetím bloku přežívají. Sice já jsem se ho ptal jestli poslední, ale nevnímal chat. Já a Toksyk jsme si toho všimli a odpovídali jsme špatně. Poté simon řekl, že říkal, že první dva na třetím bloku přežívají.. Okamžitě jsem si vyžádal mik, tak mi ho nedal a pokračovali jsme.. Poté řekl něco ve smyslu, že kdo nebude odpovídat, tak ho zabije, další hloupý příkaz. Vyžádal jsem si mikrofon a řekl jsem mu, že poprvé říkal, že poslední dva hráči na bloku přežívají, poté řekl, že první dva na bloku přežívají a on mi na to řekne, že prostě poslední dva hráči na třetím bloku přežívají:DDDD Pak já a Toksyk jsme byli poslední, kdo na bloku nebyl, takže jsme už odpovídali správně a já byl 2. na třetím bloku, ale simon zabil Toksyka..
D
Pomotaný simon, ale celkem vtipná situace:DDD
Důkaz: http://leteckaposta.cz/806652690
Vyčasování: 19:40 - Poslední dva hráči na třetím bloku přežívají
25:20 - Zopakoval, že poslední dva hráči na třetím bloku přežívají
27:15 - První dva hráči na třetím bloku přežívají
28:40 - Kdo nebude odpovídat, tak má kill
29:35 - Poslední dva hráči na třetím bloku přežívají:DDD
31:45 - FK
32:30 - Další kolo
SteamID: STEAM_0:0:17422560 + https://ctrlv.cz/46YG
Čas a datum: 29.04 +- 19:55
Popis: Simon byl nějaký připitý či co, protože vůbec nechápal:DD
Měli jsme si dát schody do nebe, tak simon řekl, že poslední dva na třetím bloku přežívají. Sice já jsem se ho ptal jestli poslední, ale nevnímal chat. Já a Toksyk jsme si toho všimli a odpovídali jsme špatně. Poté simon řekl, že říkal, že první dva na třetím bloku přežívají.. Okamžitě jsem si vyžádal mik, tak mi ho nedal a pokračovali jsme.. Poté řekl něco ve smyslu, že kdo nebude odpovídat, tak ho zabije, další hloupý příkaz. Vyžádal jsem si mikrofon a řekl jsem mu, že poprvé říkal, že poslední dva hráči na bloku přežívají, poté řekl, že první dva na bloku přežívají a on mi na to řekne, že prostě poslední dva hráči na třetím bloku přežívají:DDDD Pak já a Toksyk jsme byli poslední, kdo na bloku nebyl, takže jsme už odpovídali správně a já byl 2. na třetím bloku, ale simon zabil Toksyka..

Pomotaný simon, ale celkem vtipná situace:DDD
Důkaz: http://leteckaposta.cz/806652690
Vyčasování: 19:40 - Poslední dva hráči na třetím bloku přežívají
25:20 - Zopakoval, že poslední dva hráči na třetím bloku přežívají
27:15 - První dva hráči na třetím bloku přežívají
28:40 - Kdo nebude odpovídat, tak má kill
29:35 - Poslední dva hráči na třetím bloku přežívají:DDD
31:45 - FK
32:30 - Další kolo
-
Voobys - Zkušený
[Vyr.]ous/JailBreak 3/FK
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ous/JailBreak 3/FK
Zdar,
Demo pekné, aj som sa pousmial. Simon sa síce trošku poplietol, ale bolo vidieť, že nedal úmyselný FK.
Ak by som bol na serveri a povedal mu, kde spravil chybu, určite by nahlásil VD bez reptania. Rozumných hráčov netreba banovať.
Aj tak dík za snahu.
Demo pekné, aj som sa pousmial. Simon sa síce trošku poplietol, ale bolo vidieť, že nedal úmyselný FK.
Ak by som bol na serveri a povedal mu, kde spravil chybu, určite by nahlásil VD bez reptania. Rozumných hráčov netreba banovať.

Aj tak dík za snahu.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Re: [Vyr.]ous/JailBreak 3/FK
Já jsem se mu snažil říct, že pořád říká: "Poslední dva na třetím bloku přežívají.", ale on to prostě ignoroval, mluvil si pořád to stejné. Nevím, co jsem mohl udělat více proto, aby hráč nedostal FK...
e. Knedlik: Ty si chybu neurobil, neboj.
e. Knedlik: Ty si chybu neurobil, neboj.
-
Voobys - Zkušený
• Stránka 1 z 1