• Stránka 1 z 1
survival / surpricegs / Vinnetou
1. Popis situace - stručné, jasné, přehledné
Dostal jsem ban jiny duvod.Nebyl jsem nalogovan takze nevim ani za co.
2. Důkazy - screenshot / demo
nejsou kdyz jsem nebyl ve hre
Dostal jsem ban jiny duvod.Nebyl jsem nalogovan takze nevim ani za co.
2. Důkazy - screenshot / demo
nejsou kdyz jsem nebyl ve hre
- Ribana
- Kolemjdoucí
survival / surpricegs / Vinnetou
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: survival / surpricegs / Vinnetou
Ahoj, prosím napiš mi nicky adminu, kterým si nahlásil bug ohledně získání ilegálních věci do hry. Pokud si to nenahlásil, tak máš ban právě za získávání těchto věcí.
-
TheRsM1 - Profesionál
nahlasil sem to petulo78 , ten/ta mi rekl/a ze on muze. nahlasil sem to surpricegs a ten mi napsal ze bych to nepochopil, napsal sem to thersm1 na foru zpravou. ja jsem zadny veci necheatoval proc bych mel dostat ban ja ? proc ho nedostal on?jak je mozne ze on muze mit veci ktere se nedaji ve hre ziskat a jini hraci ne?a jeste je prodava.toz jsem chtel videt reakci kdyz nahlasil za cheatovni nejspise jejich kamarada:) no reakce byla predpokladana:D.zbavit se nekoho takoveho.
- Ribana
- Kolemjdoucí
TheRsM1 píše:Ahoj, prosím napiš mi nicky adminu, kterým si nahlásil bug ohledně získání ilegálních věci do hry. Pokud si to nenahlásil, tak máš ban právě za získávání těchto věcí.
a urcite neziskal veci bugem..machalin
- Ribana
- Kolemjdoucí
Získal si nějaké věci, které si získat neměl, nahlášení o získaní ilegalních věci jsem nedostal.. V pm hledám a vidím, tam jen něco o cheatech nikoli o tom, že si získal miliony nelegalních věcí. Ban je opravněný a unban je možný pouze za VIP.
-
TheRsM1 - Profesionál
nesouhlasim,machalin porad ban nema vesele si cheatuje dal.kdo bychtel hrat na serveru kde admini podporujou nelegalni drzeni veci prodavani je dalsim hracum a kazeni ekonomiky?delate si srandu? prodalsnad20beaconu vyuziva vsechny tyveci a buhvi koho dalsiho podporujete a nepriznate.
- Ribana
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1