• Stránka 1 z 1
[Vyriesene] žiadam o unban :)
Jailbreak 4 , gogotv7 , Tommy Gamesites.cz (Tommy udelil ho gogotv7)
Trest od admina: gogotv7
Byl udelen hraci: Tommy
S hernim ID: STEAM_0:0:123961672
Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #4
S duvodem: Zakaz k CT [Freekill]
Delka banu: 4 hodin
Hral som za CT bol som simon a povedal som že chodte v čupe do boxu na sadnú stenu a tam sa nebudete hýbať a potom som otvoril cely. a admin mi to začal vysvetlovať že to bol nesplnitelný príkaz a ja som ho zabil neprávom a ja som sa hádal a až potom som zistil že boli nedávno nové pravilda že prikaz možem dať až keď otvorím cely tam sa ospravedlňujem a žiadam o unban
..... Ďakujem váš Tommy .)
Ano som EVIP
Trest od admina: gogotv7
Byl udelen hraci: Tommy
S hernim ID: STEAM_0:0:123961672
Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #4
S duvodem: Zakaz k CT [Freekill]
Delka banu: 4 hodin
Hral som za CT bol som simon a povedal som že chodte v čupe do boxu na sadnú stenu a tam sa nebudete hýbať a potom som otvoril cely. a admin mi to začal vysvetlovať že to bol nesplnitelný príkaz a ja som ho zabil neprávom a ja som sa hádal a až potom som zistil že boli nedávno nové pravilda že prikaz možem dať až keď otvorím cely tam sa ospravedlňujem a žiadam o unban

Ano som EVIP

- DaBoSsKilleR
- Kolemjdoucí
[Vyriesene] žiadam o unban :)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žiadam o unban :)
Zdravím Ťa,
áno, išlo o situáciu, kde si ako Simon udelil väzňom nesplniteľný príkaz, ktorý som sa snažil rýchlo napísať v chate, aby nevznikli FKs, samozrejme bolo neskoro a schytal som to ja.
Snažil som sa Ti v chate vysvetliť, že si dal nesplniteľný príkaz, ale si ma ignoroval, potom si reagoval len nejako, že: ,,Keby to je nesplniteľný príkaz, ako hovoríš, tak by nežili títo dvaja''
Zobral som si Ťa do grabu a fakt všetkými možnými smermi som sa Ti snažil vysvetliť, že si dal nesplniteľný príkaz, lebo si dal najprv príkaz, potom open, atď. Samozrejme ty si si to nenechal vysvetliť a ešte si mi situáciu celú prevrátil pred očami, že to bolo úplne inak. Na to sme sa dohodli, že ak klameš, tak Ťa trest neminie, ty si s tým súhlasil. Pozrel som demo, celú situáciu si zrekapituloval a dal som ti ban.
Mal si potom nejaké uštipačné poznámky, že si potrebujem zvýšiť ego.
Nakoniec áno, chybu si si uvedomil a po určitej dobe si to nakoniec pochopil. Ale to už, keď si bol u T a jeden hráč sa ti to snažil vysvetliť takisto.
Potom si sa len pýtal, že či môžeš používať ten spúšťač: ,,Po otvorení ciel..." a že si o zmene tohoto pravidla nevedel. No bol som v tej situácii ústretový a fakt som sa Ti to snažil vysvetliť, ako som spomínal pochopil si to až po bane a to takisto až po dlhšej dobe.
No ale či dostaneš UNBAN nezáleží na mne.
S pozdravom Peace.
áno, išlo o situáciu, kde si ako Simon udelil väzňom nesplniteľný príkaz, ktorý som sa snažil rýchlo napísať v chate, aby nevznikli FKs, samozrejme bolo neskoro a schytal som to ja.
Snažil som sa Ti v chate vysvetliť, že si dal nesplniteľný príkaz, ale si ma ignoroval, potom si reagoval len nejako, že: ,,Keby to je nesplniteľný príkaz, ako hovoríš, tak by nežili títo dvaja''
Zobral som si Ťa do grabu a fakt všetkými možnými smermi som sa Ti snažil vysvetliť, že si dal nesplniteľný príkaz, lebo si dal najprv príkaz, potom open, atď. Samozrejme ty si si to nenechal vysvetliť a ešte si mi situáciu celú prevrátil pred očami, že to bolo úplne inak. Na to sme sa dohodli, že ak klameš, tak Ťa trest neminie, ty si s tým súhlasil. Pozrel som demo, celú situáciu si zrekapituloval a dal som ti ban.
Mal si potom nejaké uštipačné poznámky, že si potrebujem zvýšiť ego.
2017-05-03 10:23:40 nic nehovoria. Gamesites.cz ^JailBreak #4 jb_snow
2017-05-03 10:23:35 ked su tu admini a robim to takto. Gamesites.cz ^JailBreak #4 jb_snow
Nakoniec áno, chybu si si uvedomil a po určitej dobe si to nakoniec pochopil. Ale to už, keď si bol u T a jeden hráč sa ti to snažil vysvetliť takisto.

Potom si sa len pýtal, že či môžeš používať ten spúšťač: ,,Po otvorení ciel..." a že si o zmene tohoto pravidla nevedel. No bol som v tej situácii ústretový a fakt som sa Ti to snažil vysvetliť, ako som spomínal pochopil si to až po bane a to takisto až po dlhšej dobe.
No ale či dostaneš UNBAN nezáleží na mne.
S pozdravom Peace.
-
ThePeace - CS 1.6 Admin
ospravedlňujem sa a berem na vedomie že som spravil chybu nedokázal som prekúsnuť že som spravil chybu... :/ lebo to tak robím stále tak sa ospravedlňujem a dám si na ti už pozor 

- DaBoSsKilleR
- Kolemjdoucí
Nabuduce si lepsie uvazis ako sa spravat, aby si predisiel banu. Na serveri sekas frajera, nie je nikto mudrejsi ako ty a potom prides prosit o unban. Aj keby stihnem tvoju ziadost vyriesit cez dobu trvania banu, unban by si nedostal.
Vyriesene.
Vyriesene.
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1