Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] Žádost o práva[JB]

Příspěvekod ruza54 » 04 kvě 2017, 20:55

Hezký den přeji.Rád bych požádal o práva na serveru JB.
Nick v hře: Ruza54
Nick na fore: ruza54
Profil na fore: ruza54-u19312.html

Věk: 16
Steam nick: GS.cz # Ruza54
Steam ID: STEAM_0:1:162712434
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=4544

Nějaké bany/prohřešky: [Tyto bany jsem obdržel před několika měsíci]
Ban za FK (A. Jirinko) : Simonoval jsem a rekl jsem divejte se na tu stenu . Zabil jsem hráče(admina) , který se na tu stěnu díval , ale nedíval přímo , potom mi dal ban . Šel jsem to řešit s Awee . Vyslechl si obě strany a ban mi zrušil , protože jsem za to mít ban neměl . Jelikož se hrac mel dívat přimo na tu zadní stěnu .

Zakaz k CT (neznalost pravidel ) : Byl jsem simon . A zamotal jsem se v novém pravidle , protože jsem ho ještě neměl detailně nastudované , dal jsem neúmyslný MFK . Dostal jsem hned ban od admina Jaya . Nestihl jsem se ani omluvit atd..
Domluvil jsem se s ním , zda by to šel vyřešit na TS . Pořešili jsme to , omluvil jsem se . Admin mi ho zkrátil na 4h .

Zakaz k CT ( A. Garlin) : Hrac se za me vydával i s nickem atd. Hráč Ceco ho nahlásil Garlinovi s mím SID a dostal jsem ban já . Ban mi neměl patřit , následně mi ho zrušil .

Ban 10 min nadávky : Tento ban jsem dostal od admina Apaču . Bylo to tak , že on byl simon a ja si všimnul , že nadržoval , tak jsem to s ním řešil a poučoval ho o tom pravidle , že by mu měl dát nevýhodu .Potom mi dal ban . Bylo mi divné , že jsem tam měl napsané nadávky , a tak jsem šel za Šerifem Awee a napsal mu anonymnou stížnost , aby se to prošetřilo , protože mi bylo divné proč tam mam nadávky , když jsem nenadával. Awee to rešil s Apacu adminem . A ban změnil z 10min na 36hodin . Požádal jsem o unban , veřejně se omluvil a dostal jsem unban . Eště jsem se omluvil Aweemu do pošty a šel jsem za adminem Apaču na TS a tam sem se mu omlouval . S adminem jsme vzali bělítko a smazali ten papír , na kterém bylo mnohem více mého textu než jeho . Od té doby spolu dobře vycházíme . Hrajem gatheri atd..

Něco o mně:
Jsem společenský, srandovní , typ člověka . Rád chodím do posilovny si zacvičit a odreagovat se . Zahraji si ve svém volném čase Ping Pong , Fotbal s kamarády , nebo počítačové hry ( př. Counter Strike 1.6 Jailbreak .) , také rád chodím se synovcem na hřiště , kde si užijeme mnoho zábavy . :)

Proč bych chtěl na GS adminovat:
Vždy jsem si přál stát se adminem GS z důvodu , že jsem typ člověka , který pomáhá rád lidem(hráčům) , také bych se chtěl stát adminem GS z důvodu , že je na serverech dost hráčů , kteří opakovaně porušují pravidla a nedají se říct (MFK , FK , Neznalost pravidel, CT nemají mikrofony , cheating atd... ) . Chtěl bych GS s těmahle problémi pomoct .

Děkuji za váš čas .
s pozdravem Růža
ruza54
Drbna
Drbna

[Zamietnuté] Žádost o práva[JB]

od Rumcajz » 04 kvě 2017, 20:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o práva[JB]

Příspěvekod Habs » 05 kvě 2017, 08:32 VIP

Diplomacia zlyhala, snáď to teraz pochopíš. Sme portál na úrovni, čomu prislúcha aj úroveň adminov ako takých. Musíš pochopiť, že v záujme zachovania tejto úrovne sa medzi nás zaradiť nemôžeš.

Zamietnuté.
Habs
Spamer
Spamer

Re: Žádost o práva[JB]

Příspěvekod goldelite » 05 kvě 2017, 09:24

Nebudem sa vyjadrovať tam, kam nemám.
goldelite
Amatér
Amatér

Zpět na Nábory Adminů