• Stránka 1 z 1
admin ja b 5
dobri den jasom dostal ban na jb 5 zao žesem 4* napsal fk =========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Chidori Nagashi
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #5
[=] Doba trvani trestu: 10 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Male]
[=] Zabanovany nickname: petr.v
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:1234859390
[=] Zabanovana IP: 31.10.57.66
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites.cz/unban
================================
ptoe deal na mapje brazilian to vedle toh sprintu a řřekl že at napiš do čet nejake čislo a vismivalsemi a pote sem šel pone že hozabiju .
[=] Dostal jsi trest od admina: Chidori Nagashi
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #5
[=] Doba trvani trestu: 10 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Male]
[=] Zabanovany nickname: petr.v
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:1234859390
[=] Zabanovana IP: 31.10.57.66
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites.cz/unban
================================
ptoe deal na mapje brazilian to vedle toh sprintu a řřekl že at napiš do čet nejake čislo a vismivalsemi a pote sem šel pone že hozabiju .

-
termyxxxxxxxxxx - Amatér
admin ja b 5
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: admin ja b 5
Napiš to znova a normálně, jinak bude stížnost zamítnuta.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Tento hráč opakovane, opakovane píše blbosti.
Okrem toho, že hráčom píše nechutné veci, nadáva im, atď, hráč nie je schopný sa poučiť z upozornenia od admina.
Aj do pošty píšeš chlapcom, že nech si stiahnú kalhoty a že ich vykouříš a podobne. Ak sa k tomu viete dostať, tak si prezrite, čo píše do pošty.
(toto si mu napísal i do pošty, neviem, príde ti normálne odhadom 12 ročnému chlapcovi toto napísať?)
Sám, keď ako admin niečo riešim mi píšeš nech držím hubu, nech sa ukľudním, píšeš to aj ostatným adminom, čo majú s tebou skúsenosť, atď. Nedáš si povedať, na normálne dohovorenie nereaguješ, na kick detto, po bane ešte začneš a nepoučíš sa.
A áno mal si ban na chat a mal si nevýhodu, mal si si napísať číslo od 1-6, ale ty si sa pokúšal o vzburu a za to som ťa zabil, za to som Ti ani ja, ani nikto nemohol, jediný, kto za ten ban mohol, si bol ty.
Keby sa správaš tak, ako sa správať máš, ban by si nemal a mohol by si v kľude túto úlohu splniť, či nemať vôbec takéto problémy.
Edit: V banliste máš 15 banov, z toho 1 za MFK, ostatné mute-bany...
Okrem toho, že hráčom píše nechutné veci, nadáva im, atď, hráč nie je schopný sa poučiť z upozornenia od admina.
Aj do pošty píšeš chlapcom, že nech si stiahnú kalhoty a že ich vykouříš a podobne. Ak sa k tomu viete dostať, tak si prezrite, čo píše do pošty.
2017-04-30 19:46:21 elite stahni gate a jati pokuřim za 10 kč. Gamesites.cz ^JailBreak #5 jail_crime
(toto si mu napísal i do pošty, neviem, príde ti normálne odhadom 12 ročnému chlapcovi toto napísať?)
Sám, keď ako admin niečo riešim mi píšeš nech držím hubu, nech sa ukľudním, píšeš to aj ostatným adminom, čo majú s tebou skúsenosť, atď. Nedáš si povedať, na normálne dohovorenie nereaguješ, na kick detto, po bane ešte začneš a nepoučíš sa.
A áno mal si ban na chat a mal si nevýhodu, mal si si napísať číslo od 1-6, ale ty si sa pokúšal o vzburu a za to som ťa zabil, za to som Ti ani ja, ani nikto nemohol, jediný, kto za ten ban mohol, si bol ty.
Keby sa správaš tak, ako sa správať máš, ban by si nemal a mohol by si v kľude túto úlohu splniť, či nemať vôbec takéto problémy.
Edit: V banliste máš 15 banov, z toho 1 za MFK, ostatné mute-bany...
-
ThePeace - CS 1.6 Admin

zamietam, nauc sa na servery spravat.
lock
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1