• Stránka 1 z 1
[Vyr]Neprávom udelený ban na serveri HNS
Práve som dostal permanentný ban ÚDAJNE za slowmo od admina yamakasi. Registroval som sa na túto stránku len kvôli tomu... Nemám žiadne hacky ani nič podobné, takže poprosím o prekontrolovanie banu niekým, kto tomu rozumie. Nie nejaký 16 ročný sopliak, čo dostal práva.
p.s. Nickname : OBLIZALAVAJCAMITVOJAFRAJCA
p.s. Nickname : OBLIZALAVAJCAMITVOJAFRAJCA
- PagyBicak
- Kolemjdoucí
[Vyr]Neprávom udelený ban na serveri HNS
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Neprávom udelený ban na serveri HNS
OCELARI TRINEC - FAMILIA! <3
-
111KKK - Ice King
Nabudúce podľa vzoru, jak uviedol kukin..
Tvoj ban: - https://www.gamesites.cz/amxban/others/ ... p?bid=5716
Tak k situácii.. najprv som ťa neriešil, hral som si.. ale potom sa mi zdalo, že nejak pomalšie ideš, skok ti trvá dlhšie ako zvyčajne, tak som začal ťa spectovať, chodiť za sebou (či ťa dobehnem iba Wčkom).. a sa aj stalo, dokazalo mi to že máš pravdepodobne SlowMotion.
Tu máte demo
Časy:
- 14:40 - 14:55
- 20:30 - 21:03 (20:54, nejaky pomaly spad dole)
- 22:45 - 23:45 (som ťa sledoval kus, a sa mi zdalo furt že nejak pomaly ideš, na to že ja som šiel len 250 speed)
- 26:45 - (27:23 - jak to že som ťa dobehol, keď obaja Wčkom sme šli..) až do času 27:50, kde som ťa už zabanoval..
Tvoj ban: - https://www.gamesites.cz/amxban/others/ ... p?bid=5716
Tak k situácii.. najprv som ťa neriešil, hral som si.. ale potom sa mi zdalo, že nejak pomalšie ideš, skok ti trvá dlhšie ako zvyčajne, tak som začal ťa spectovať, chodiť za sebou (či ťa dobehnem iba Wčkom).. a sa aj stalo, dokazalo mi to že máš pravdepodobne SlowMotion.
Tu máte demo
Časy:
- 14:40 - 14:55
- 20:30 - 21:03 (20:54, nejaky pomaly spad dole)
- 22:45 - 23:45 (som ťa sledoval kus, a sa mi zdalo furt že nejak pomaly ideš, na to že ja som šiel len 250 speed)
- 26:45 - (27:23 - jak to že som ťa dobehol, keď obaja Wčkom sme šli..) až do času 27:50, kde som ťa už zabanoval..
XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
Tak to je teda čo za blbosť ? Načo by mi taký hack bol, aby ma schválne spomaľoval ?
Si zo mňa robíš srandu. Riešil som to s kamarátom a povedal, že za všetko môže moje fps, ktoré ledva dosahuje 95 a pri mape ktorá bola bolo ešte nižšie.
Prosím ťa vyskúšaj si to a znovu prehodnoť ban.

Prosím ťa vyskúšaj si to a znovu prehodnoť ban.
- PagyBicak
- Kolemjdoucí
Mohol by sa na to niekto skúsenejší pozrieť prosím ?
- PagyBicak
- Kolemjdoucí
Tak co, každý jednou musel vyzkoušet jak fungují cheaty.
Ban oprávněný, unban jedině za VIP
Ban oprávněný, unban jedině za VIP
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: [Vyr]Neprávom udelený ban na serveri HNS
Tak chlapci teraz ste si pekne nasrali do papule
. Ja som fakt nič nemal ! To že sa mu moje pohyby zdali pomalšie, tak za to mohlo moje fps, ktoré bolo pod 95
.
P.s. Určite dám peniaze za VIP, to by ste chceli. Keď obísť ban je tak veľký problém, však že
P.s. 2. Na dust 2 hrávame s kamarátom už nejaký ten rôčik s WH a AB a myslím, že za ten čas si to všimol asi len jeden admin, ktorý mi dal ban a aj ten bol do pár dní preč, kvôli reštartu
Ale na hns som nikdy nič nemal 

P.s. Určite dám peniaze za VIP, to by ste chceli. Keď obísť ban je tak veľký problém, však že

P.s. 2. Na dust 2 hrávame s kamarátom už nejaký ten rôčik s WH a AB a myslím, že za ten čas si to všimol asi len jeden admin, ktorý mi dal ban a aj ten bol do pár dní preč, kvôli reštartu

- PagyBicak
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1