• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Paintball/killemacka
Zdravím, rád by som požiadal o práva na Paintball serveroch 
Nick v hre : killermacka
Nick na fóre killermacka
Profil na fóre: killermacka-u42984.html
Vek: 15
Steam Nick: killermacka2
Steam Id: STEAM_0:1:147547944
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65540/ ... layer=1874
Nejaké bany či prehrešky: Keď som začínal na NS tak ako každý hráč som dostal nejaký ban. Dva za nadávky a jeden za spam. Na STEAME nemám žiadny
Niečo o sebe: Volám sa Dávid momentálne končím 9 ročník ZŠ a ak všetko dopadne dobre tak sa pôjdem učiť za realitné makléra
Mám rád celkovo šport či už pasívne alebo aktívne. Venujem sa florballu ako brankár a už nie tak aktívne tenisu
Prečo by som chcel adminovať?: Bol som tu asi rok a pol adminom ale cca mesiac do zadu som sa nechal zrušiť z dôvodu čo povedal Ejvi. Dosť ma to v tej chvíli nahnevalo lebo nebolo nás veľa adminov a robili sme čo sme mohli. Momentálne by som sa chcel vrátiť kvôli tomu že ma to sem stále ťahá adminovať.Chcel by som znova robiť poriadky ako za starých čias
Ďakujem za prečítanie a želám pekný ničím nerušený deň

Nick v hre : killermacka
Nick na fóre killermacka
Profil na fóre: killermacka-u42984.html
Vek: 15
Steam Nick: killermacka2
Steam Id: STEAM_0:1:147547944
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65540/ ... layer=1874
Nejaké bany či prehrešky: Keď som začínal na NS tak ako každý hráč som dostal nejaký ban. Dva za nadávky a jeden za spam. Na STEAME nemám žiadny

Niečo o sebe: Volám sa Dávid momentálne končím 9 ročník ZŠ a ak všetko dopadne dobre tak sa pôjdem učiť za realitné makléra

Prečo by som chcel adminovať?: Bol som tu asi rok a pol adminom ale cca mesiac do zadu som sa nechal zrušiť z dôvodu čo povedal Ejvi. Dosť ma to v tej chvíli nahnevalo lebo nebolo nás veľa adminov a robili sme čo sme mohli. Momentálne by som sa chcel vrátiť kvôli tomu že ma to sem stále ťahá adminovať.Chcel by som znova robiť poriadky ako za starých čias

Ďakujem za prečítanie a želám pekný ničím nerušený deň

-
killermacka - Mistr Yoda
[Zamítnuto] Paintball/killemacka
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Paintball/killemacka

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Re: [Zamítnuto] Paintball/killemacka
Teraz mi napíš z akého dôvodu ? Preto že som sa odobral a po mesiaci žiadam znova alebo preto že som sa odobral kvôli tebe ? Celý čas som nahlasoval na Knife dobre veľa som toho nehlásil na Paintball možno 5-6 nahlásení ale aj to je niečo.
Celý čas som pomáhal na gs dyrosovi jak sa mohol dokonca som si bol ochotný kúpiť ešte jeden steam účet kvôli jednému hráčovi čo chetauje na knife dm. Ale jak vidím dobre že som tak neurobil
Jo a ešte správam som sa celý čas jak ...... alebo jak iný admini čo sa zrušili alebo ste ich zrušili vy ? Príklad Volumo ? Je ich viacej nebudem ich menovať 
Celý čas som pomáhal na gs dyrosovi jak sa mohol dokonca som si bol ochotný kúpiť ešte jeden steam účet kvôli jednému hráčovi čo chetauje na knife dm. Ale jak vidím dobre že som tak neurobil

-
killermacka - Mistr Yoda
Trošku upravím jednu vetu zle som ju napísal
Jo a ešte správal som sa zle ako ostatní admini čo ste ich buď vy zrušili alebo sa zrušili sami? Napríklad Volumo. Nemyslím si ...

Jo a ešte správal som sa zle ako ostatní admini čo ste ich buď vy zrušili alebo sa zrušili sami? Napríklad Volumo. Nemyslím si ...
-
killermacka - Mistr Yoda
Pořád stejný důvod proč ses nechal zrušit. Jsi dement.

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Aha takže ja som dement a ty si čo ? Z akého dôvodu napíšeš že som dement ? Aj tak držíš pri kofolovi a pri unitim a mi admini sme ti boli ukradnutý
Myslel som si že si normálny alebo po tomto výstupe mením názor. Ok nezobral si ma beriem to.

-
killermacka - Mistr Yoda
Zbytečně si to kazíš killermačko, projev snahu a pomoc portálu a pak třeba dostaneš šanci. Respektuj rozhodnutí a nehádej se tu - pokud nesouhlasíš s rozhodnutím, napiš stížnost někomu z vedení. 

Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1