• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] AwezZ / Jump's
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na JUMP sekciu.
Nick v hre : AwezZ
Nick na fóre : awezz
Profil na fóre : awezz-u53739.html
Vek : 17
Steam nick : AwezZ
Steam ID : STEAM_0:0:205220918
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... layer=7199
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Mal som jeden ban za nadávky od admina Love od vtedy si na žiaden iný ban nespomínam. Ospravedlnujem sa, poučil som sa.
Niečo o sebe : Dobrý večer, chcel by som sa predstaviť volám sa Kubo. Mám rád motorky. Chodím na strednú školu do BB obor automechanik ... rád sa zaujímam o auta moje najoblubenejšie auto je Audi, nieje to jedine samozrejme že mám rád aj BNW a mnoho ostatních. Moje záujmy vo voľnom čase su futbal a v zime hokej. CSKO hrám od mojich 10 rokov.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Som rád že mám takúto možnost. Rád by som vstupil do A-teamu pri čom na servery by bol poriadok lebo som dosť aktivny hráč.
Ďakujem za čas, ktorý ste venovali čitaniu mojej žiadosti.
Nick v hre : AwezZ
Nick na fóre : awezz
Profil na fóre : awezz-u53739.html
Vek : 17
Steam nick : AwezZ
Steam ID : STEAM_0:0:205220918
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... layer=7199
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Mal som jeden ban za nadávky od admina Love od vtedy si na žiaden iný ban nespomínam. Ospravedlnujem sa, poučil som sa.
Niečo o sebe : Dobrý večer, chcel by som sa predstaviť volám sa Kubo. Mám rád motorky. Chodím na strednú školu do BB obor automechanik ... rád sa zaujímam o auta moje najoblubenejšie auto je Audi, nieje to jedine samozrejme že mám rád aj BNW a mnoho ostatních. Moje záujmy vo voľnom čase su futbal a v zime hokej. CSKO hrám od mojich 10 rokov.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Som rád že mám takúto možnost. Rád by som vstupil do A-teamu pri čom na servery by bol poriadok lebo som dosť aktivny hráč.
Ďakujem za čas, ktorý ste venovali čitaniu mojej žiadosti.
- awezz
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] AwezZ / Jump's
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: AwezZ / Jump's
Zdravím,
ještě nedávno jsi byl ve vysoké funkci na jiném nejmenovaném portále, odkud jsi byl vyhozen a chceš sem.
Chování na serverech ještě donedávna otřesné, nezmínil jsi ani bany, které jsi dostal na jiných portálech, takže ti fakt nemůžeme věřit.
Prokaž snahu úspěšným dokončením akademie a pak se teprve uvidí. Zamítnuto.
ještě nedávno jsi byl ve vysoké funkci na jiném nejmenovaném portále, odkud jsi byl vyhozen a chceš sem.
Chování na serverech ještě donedávna otřesné, nezmínil jsi ani bany, které jsi dostal na jiných portálech, takže ti fakt nemůžeme věřit.
Prokaž snahu úspěšným dokončením akademie a pak se teprve uvidí. Zamítnuto.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1