• Stránka 1 z 1
Nejde Vip , EVIP kod ani neuznalo
Nickname na serveru: nui , azox , stay out kedy jak
Kde mám VIP: Dust2 only 1
Jak je VIP staré: VIp bolo aktivované 26.1.2015 EVIP : 30.1.2015
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: Zapol som cs po dlhšiom čase , no už na NS steam mi niejaka "dobrá" duša ujeba*a ,
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Ano
Popis problému: Najprv šlo aj evip normalne , po odhlaseni a naslednom prihlaseni na druhy den už nie , pri zadaní do aktivatora mi napísalo že mam čakať jednu mapu že je to aktivovane , mapa skončila a ďalej nič ( to bolo pri vložení VIP kodu ) keď som zadaval druhý tak mi napisalo že som zadal zly kod ... kod som napisal presne tak ako došiel do e mailu
Poprosím vás o radu respektíve vysvetlenie ďakujem vopred
Kde mám VIP: Dust2 only 1
Jak je VIP staré: VIp bolo aktivované 26.1.2015 EVIP : 30.1.2015
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: Zapol som cs po dlhšiom čase , no už na NS steam mi niejaka "dobrá" duša ujeba*a ,
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Ano
Popis problému: Najprv šlo aj evip normalne , po odhlaseni a naslednom prihlaseni na druhy den už nie , pri zadaní do aktivatora mi napísalo že mam čakať jednu mapu že je to aktivovane , mapa skončila a ďalej nič ( to bolo pri vložení VIP kodu ) keď som zadaval druhý tak mi napisalo že som zadal zly kod ... kod som napisal presne tak ako došiel do e mailu
Poprosím vás o radu respektíve vysvetlenie ďakujem vopred
-
stayout - Kolemjdoucí
Nejde Vip , EVIP kod ani neuznalo
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nejde Vip , EVIP kod ani neuznalo
Zdravim,
prvni vlozte VIP kod a pote az EVIP kod. Pokud by ani tato taktika nefungovala, tak napis zde - [email protected](email gs). Zde popis podrobne problem, tak jak zde, ovsem tam dolozte i VIP, EVIP kod. Pripadne, pokud Vam to pojede, napiste zde odezvu.
AP.
prvni vlozte VIP kod a pote az EVIP kod. Pokud by ani tato taktika nefungovala, tak napis zde - [email protected](email gs). Zde popis podrobne problem, tak jak zde, ovsem tam dolozte i VIP, EVIP kod. Pripadne, pokud Vam to pojede, napiste zde odezvu.
AP.
„Nevidím důvod, proč by člověk neměl být právě tak krutý jako příroda.“
-
Artemijpanarin - Amatér
Re: Nejde Vip , EVIP kod ani neuznalo
VIP je aktivne na nick. pouzivaj nick, ktory si si zvolil a malo by ti ist
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1