Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

(Vyreseno)Dust2 Only #2 / LoLeC / hART w/ ARTerioscleros

Příspěvekod BoW » 12 kvě 2017, 14:27

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Eminem Show
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #2
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [Aimbot]
[=] Zabanovany nickname: hART w/ ARTeriosclerosis <3
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:760285203
[=] Zabanovana IP: 85.237.234.146
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
===============================

Kde začať... Možno tam, že BAN bol z pozície admina OPRÁVNENÝ.
Na deme (keď ho sem admin hodí, ale nemusí) je vidno NoSpread, ktorý neguje všetky výchylky presnosti streľby okrem recoilu (čiže relatívna presnosť zbrane je cca 100% - keď človek mieri presne, tak prvú ranu trafí). Je to veľmi ľahko spozorovateľné, určite ľahšie ako NoRecoil (ktorý stále nebanujete).
Ale vrátim sa k tomu, o čo som chcel požiadať.
NoSpread som nemal zapnutý úmyselne. Sťahoval som si nové CS z WaRzOnE (staré mi crashovalo) a dal som si tam config z CS, ktoré som používal z čias, keď som ešte cheatoval (cheatoval som dlho, vďaka tomu viem pomerne dosť o mechanike CS). Tento config má okrem iných aj dva bindy:
bind "l" "hs_nospread 1"
bind "o" "hs_nospread 0"
Hack ktorému patria tieto príkazy (nebudem menovať, viem že nemáte radi reklamu na hacky), používam stále (WallHack pri natáčaní dema).
Nechtiac sa mi asi podarilo stlačiť "L" (asi keď som kupoval ammo). Muselo to byť len krátko, čo som mal nospread zapnuté. Na demách včerajších máp a máp pred tým určite nič také zapnuté nemám.
Nechcem sa chvastať ani nič podobné, ale o chod serveru Dust2 Only #2 bez cheaterov sa starám viac ako ktorýkoľvek admin. Dokonca som zvažoval kúpu Steam CS a žiadosť o práva, aby som nemusel PP zasypávať príspevkami alebo otravovať vkuse Seweeeho.
Dávam si pozor, keď už mám ten hack zapnutý, aby som ním nijakým štýlom neporušoval pravidlá serveru.
Veľmi ma to mrzí, čo sa stalo. Som v top15, a niečo tak výrazné ako NoSpread by si určite niekto všimol už skôr.

Preto, či mi veríte alebo nie, Vás prosím o druhú šancu. Pochopím, ak mi nevyhoviete a nebudem ďalej hrať na Vašich serveroch až do resetu (aj keď na to bohužiaľ poznám X možností). Budem tento BAN rešpektovať.

Ďakujem.

non-VIP
„Máme radi ľudí, ktorí povedia priamo, čo si myslia. Za predpokladu, že si myslia to isté čo aj my.“ Mark Twain
BoW
Amatér
Amatér

(Vyreseno)Dust2 Only #2 / LoLeC / hART w/ ARTerioscleros

od Rumcajz » 12 kvě 2017, 14:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Dust2 Only #2 / LoLeC (Eminem Show) / hART w/ ARTerioscl

Příspěvekod L0L3C » 12 kvě 2017, 14:48 VIP

Čau tu jsou dema, není třeba časovat jsou krátké. http://leteckaposta.cz/605977216
To cukání se mi nezdá no jak ti to trhá, ale jestli sem se pomýlil tak se ti omlouvám.
L0L3C
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod BoW » 12 kvě 2017, 14:53

Ospravedlňovať sa mi nemusíš... NoSpread je BANu hodný.
„Máme radi ľudí, ktorí povedia priamo, čo si myslia. Za predpokladu, že si myslia to isté čo aj my.“ Mark Twain
BoW
Amatér
Amatér

Příspěvekod BoW » 12 kvě 2017, 15:01

Vidno ho aj pri AWP aj iných zbraniach, pri Mke ale možno zreteľne vidieť, že to nehádže len na hráčov (ale tam kam mierim). Ale to je relatívne nepodstatné.
Hehe, to som ani nevdel, že NoSpread je vidno tak otrasne aj pri AWP :D Na deme vidno že keď strelím (aj keď nie ja hráča), tak cross potom niekam skočí.
BoW
Amatér
Amatér

Příspěvekod 111KKK » 12 kvě 2017, 15:51

Ahoj, mas UB.

Omlouvame se za vznikle problemy.
OCELARI TRINEC - FAMILIA! <3
111KKK
Ice King
Ice King

Re: (Vyreseno)Dust2 Only #2 / LoLeC / hART w/ ARTeriosclero

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 13 kvě 2017, 09:45

Ahoj. Velice mě mrzí za jakých okolností si ban dostal, nicméně nemůžeme dělit hříšníky dle toho co nám tvrdí že se stalo. I když tobě třeba věřím, bohužel to není naše vina a tresty jsou předem stanoveny.
Naštěstí pro tebe však náš portál nabízí možnosti, jak se banu zbavit a znova hrát. Věřím, že si příště dáš sakra pozor na to co mačkáš :)

Ještě bych se chtěl vyjádřit k situaci která nastala, že ti byl udělen unban. Ten byl samozřejmě neoprávněný.
Už mi chodili stížnosti v PM, jak je možný, že hráč který se přiznal, dostane unban a ještě se mu omluvíme? V podstatě tím hráčům říkáme, že takovéto věci používat mohou, což je špatně!

Častokrát se mluvilo o tom, co je a není cheat a co se může a nemůže používat.
Pamatujte si jednou pro vždy.
Bhop script, norecoil, nospread, atp., všechno je ZAKÁZÁNO a nesmí se používat :!:
Unban se zamítá.

Závěrem bych ti chtěl poděkovat za přístup, kterým si tento problém řešil a chování, které je na vyšší úrovni, než jsme obvykle zvyklí. Doufám, že se jednou svou chybou nenecháš odradit a někdy se uvidíme ve hře ;)
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost