• Stránka 1 z 1
eliska JB #1
Zdravím, dnesak jsem byl zabanován na 10min. za malé nadávky a nejsem si bohužel vědom za jaké. eliska si bohužel myslela, že když neumím gramatiku, tak nezvládnu asi být CT a když sem si měl vzít simona, rovnou mě přehodila, žádná animalá nadávka tam nepadla. Díky 

-
Skypykac - Kolemjdoucí
eliska JB #1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: eliska JB #1
To je kouzlo dívčího nicku. Kdejaký nedonošený puberťák si potom honí ego, aby tu adminku mohl nějak ponížit 
Opakovaně si psal blbosti (např. 2017-05-09 09:13:09 (Team) sukam stari bapky.), navážel ses do adminky že si nahlašuje VD za FK který nepadl a když si byl upozorněn že máš taky brát Simona, protože je to tvá povinnost, místo příkazu ses začal navážet "Aby ses nerozbrečela a blablabla", včemž ti byla zavřena huba mute banem..
Za lhaní ti ještě na chvíli odeberu možnost psát do chatu.

Opakovaně si psal blbosti (např. 2017-05-09 09:13:09 (Team) sukam stari bapky.), navážel ses do adminky že si nahlašuje VD za FK který nepadl a když si byl upozorněn že máš taky brát Simona, protože je to tvá povinnost, místo příkazu ses začal navážet "Aby ses nerozbrečela a blablabla", včemž ti byla zavřena huba mute banem..

Za lhaní ti ještě na chvíli odeberu možnost psát do chatu.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Nebudu už psát nesmyslné příspěvky, přestože si myslím, že jsem velice vtipný a jsem si vědom, že mi může být omezen přístup na web, když už ani jiné příspěvky, než ty hloupé, napsat nedokážu.
[Prispevky] 700 - 21.06.2016
ex CS:GO Admin,
ex CS1.6 Admin,
ex CS:GO Admin,
ex CS1.6 Admin,
-
JeffCzechGS - Profesionál
Stiznost nepodlozena dukazem, tudiz zamitnuta.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1