• Stránka 1 z 1
Problém s s točením DEMA
Ahojte
Prosím o malou pomoc. Už si nevím rady
Když chci natočit demo napíšu do konzole: record pán. Jakmile chci demo ukončit napíšu stop. Demo se uloží, ale pod názvem demo.dem a jakmile začnu natáčet další demo opět napsáním do konzole: record paní. A po té dám opět stop. Tak se zase demo uloží pod názvem demo.dem a to první demo nikde není. Vždy zůstane jen to poslední točené demo.
Nevíte prosím vás někdo co s tím? Docela mě to vytáčí jelikož nemůžu, pak udávat hříšníky.

Když chci natočit demo napíšu do konzole: record pán. Jakmile chci demo ukončit napíšu stop. Demo se uloží, ale pod názvem demo.dem a jakmile začnu natáčet další demo opět napsáním do konzole: record paní. A po té dám opět stop. Tak se zase demo uloží pod názvem demo.dem a to první demo nikde není. Vždy zůstane jen to poslední točené demo.
Nevíte prosím vás někdo co s tím? Docela mě to vytáčí jelikož nemůžu, pak udávat hříšníky.
- Kubel
- Kolemjdoucí
Problém s s točením DEMA
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s s točením DEMA
Zajimave. Zkousel jsem jestli nezadavas neco spatne, ale tim to asi nebude. Kdyztak mi posli svuj config (nejlepe vsechny cfg soubory ze slozky cstrike).

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
useless píše:Zajimave. Zkousel jsem jestli nezadavas neco spatne, ale tim to asi nebude. Kdyztak mi posli svuj config (nejlepe vsechny cfg soubory ze slozky cstrike).
Kam to chceš zaslat?

- Kubel
- Kolemjdoucí
Hod to sem a posli vygenerovany odkaz bud do tohoto topicu nebo me pres soukromou zpravu.

-
Ty configy potřebuju aby jsem věděl co v nich máš, takže screenshot opravdu nestačí. Musíš nahrát ten soubor.
Každopádně na tom, co jsi mi poslal je 1 zajímavá věc (všechny soubory jsou modré - tj. komprimované), takže ještě předtím zkus toto:
Každopádně na tom, co jsi mi poslal je 1 zajímavá věc (všechny soubory jsou modré - tj. komprimované), takže ještě předtím zkus toto:
- Jdi do složky Steam\steamapps\common.
- Klikni pravým na složku Half-Life > vyber Vlastnosti.
- Otevře se ti okno, v něm dole klikni na Upřesnit...
- Nastav si to takto:
- Klikni na OK, potom na Použít a zase na OK (může to chvilku trvat).

-
• Stránka 1 z 1