• Stránka 1 z 1
[Zamietnutý]MC - Survival | Builder
Zdarec,
1) Nick na serveru: HardyRockCZ
2) Věk: 16 let
3) Originální MC: ANO
4) Aktivované VIP: NE (Ale chystám se na to)
5) Denní aktivita: Momentálně každý den, cca 2-3 hodiny.
6) Přestupky na Gamesites: Nic.
7) Přestupky mimo Gamesites: Nikde jinde nehraju!
8) Něco o mně: Hrál jsem MC hodně v minulosti a teď mě to dost chytlo, protože se rád odreagovávám
kreativníma stavbama, atd. Stavěl jsem a Adminoval na hodně velkých serverech kdysi, ale to už se dnes nedá dokázat.
Nicméně nejsem problémový, dobře vycházím s lidma, po letech se dobře orientuju ve WE atp. Takže bych byl docela
i rád nějakým způsobem produktivní pro server, který dobře funguje.
9) Proč právě Já: Jak už jsem zmínil. Jednak mě to baví, rád tomu věnuju čas a trpělivost a dobře vím, jak by určité věci měly vypadat v souladu s funkčností (Když je třeba něco postavit, tak aby to splnilo to, co se od toho očekává a zároveň vypadalo perfektně.)
10) Mé stavby: Nejdou mi tady uploadnout screeny, tak jak bude chvilka, tak ukážu svoje bydlení na serveru, protože ať dělám co dělám, tak se to nechce načíst, jinak tady je odkaz na server, kde jsme stavěli spawn, ale je to před třemi lety, takže jak říkám, není to už tak moc věrohodné dneska. (https://www.youtube.com/watch?v=90U5c9CVWNo)
1) Nick na serveru: HardyRockCZ
2) Věk: 16 let
3) Originální MC: ANO
4) Aktivované VIP: NE (Ale chystám se na to)
5) Denní aktivita: Momentálně každý den, cca 2-3 hodiny.
6) Přestupky na Gamesites: Nic.
7) Přestupky mimo Gamesites: Nikde jinde nehraju!
8) Něco o mně: Hrál jsem MC hodně v minulosti a teď mě to dost chytlo, protože se rád odreagovávám
kreativníma stavbama, atd. Stavěl jsem a Adminoval na hodně velkých serverech kdysi, ale to už se dnes nedá dokázat.
Nicméně nejsem problémový, dobře vycházím s lidma, po letech se dobře orientuju ve WE atp. Takže bych byl docela
i rád nějakým způsobem produktivní pro server, který dobře funguje.
9) Proč právě Já: Jak už jsem zmínil. Jednak mě to baví, rád tomu věnuju čas a trpělivost a dobře vím, jak by určité věci měly vypadat v souladu s funkčností (Když je třeba něco postavit, tak aby to splnilo to, co se od toho očekává a zároveň vypadalo perfektně.)
10) Mé stavby: Nejdou mi tady uploadnout screeny, tak jak bude chvilka, tak ukážu svoje bydlení na serveru, protože ať dělám co dělám, tak se to nechce načíst, jinak tady je odkaz na server, kde jsme stavěli spawn, ale je to před třemi lety, takže jak říkám, není to už tak moc věrohodné dneska. (https://www.youtube.com/watch?v=90U5c9CVWNo)
HR.
-
HardyRock47 - Kolemjdoucí
[Zamietnutý]MC - Survival | Builder
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: MC - Survival | Builder
"Omlouváme se, ale bylo dosaženo maximální velikosti příloh."
Fakt nevím
Fakt nevím

HR.
-
Dal jsem si tu práci, tady jsou ty screeny: http://leteckaposta.cz/691794042
HR.
-
zamietam,
na serveri nehráš ani týždeň + nesplňuješ niektoré podmienky a v chate by si mohol menej spamovať.
na serveri nehráš ani týždeň + nesplňuješ niektoré podmienky a v chate by si mohol menej spamovať.
-
Surprice - Minecraft admin
• Stránka 1 z 1