• Stránka 1 z 1
[Z] LukasCZ1/JailBreak/Žádost o admina
Nick Name:LukasCZ1
Sekce:JailBreak
Věk:15 za 2 mesíce 16 let
Bany: Ban na cs 1.6 na fur za svoji blbost
Něco o mně: Jmenuji se Lukáš. Je mi 15 let a bydlím v Olomouckém kraji. Bydlím zde s mými rodiči psem,králíkem,křečkem a 2 agamy vousaté.
Proč právě já: Counter Strike hraji uz dlouho a ne jenom cs:go ale i cs 1.6 a nexon zombie. Na cs:go jsem kazdy den a rád bych dohlédnul na JailBreaky a pomoci tak od cheatru a lidí co kazí skvělé servery z Gamesites s rád bych pomáhal neskušeným lidem aby měli lepší start.
Zkušenosti s Counter Strikem : 130 na cs:go rok na cs 1.6 a na nexon zombie 400 hodin
Četl jsem si podmínky pro přijetí a všechny splnuji
děkuji za odpověd.
Něco o mně: Jmenuji se Lukáš. Je mi 15 let a bydlím v Olomouckém kraji. Bydlím zde s mými rodiči psem,králíkem,křečkem a 2 agamy vousaté.
Proč právě já: Counter Strike hraji uz dlouho a ne jenom cs:go ale i cs 1.6 a nexon zombie. Na cs:go jsem kazdy den a rád bych dohlédnul na JailBreaky a pomoci tak od cheatru a lidí co kazí skvělé servery z Gamesites s rád bych pomáhal neskušeným lidem aby měli lepší start.
Zkušenosti s Counter Strikem : 130 na cs:go rok na cs 1.6 a na nexon zombie 400 hodin
Četl jsem si podmínky pro přijetí a všechny splnuji

- LukasCZ1
- Kolemjdoucí
[Z] LukasCZ1/JailBreak/Žádost o admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: LukasCZ1/JailBreak/Žádost o admina
LukasCZ1 píše:Nick Name:LukasCZ1
ale bohuzel nevim co je to sidprosim o napsani co toje
Četl jsem si podmínky pro přijetí a všechny splnujiděkuji za odpověd.
- LukasCZ1
- Kolemjdoucí
Re: LukasCZ1/JailBreak/Žádost o admina
Ahoj,
jsme rádi, že máš zájem se stát součástí admin týmu, ovšem nejdřív si projdi akademií, kterou najdeš při kliknutí na tento odkaz akademie-f843.html
Zamítnuto
jsme rádi, že máš zájem se stát součástí admin týmu, ovšem nejdřív si projdi akademií, kterou najdeš při kliknutí na tento odkaz akademie-f843.html
Zamítnuto
-
byLife - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1