• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Poland/JB4
1. Byli jsme na bloku, simon (Poland) vytvořil o kousek dál další blok a řekl že na slovíčko start první 4 na tom druhém bloku přežívají. Zabil hráče s nickem Wolf, který byl na bloku jako 4.. Psal jsem mu, že mu dal FK, dokonce jsem mu to řekl i slovně, on si však nadále trval na svém a VD hráči nedal.
2. Demo: http://leteckaposta.cz/304809900
čas dema: 42:35
2. Demo: http://leteckaposta.cz/304809900
čas dema: 42:35
- Extremeeee
- Pokročilý
[Vyriešené] Poland/JB4
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Poland/JB4
Zdravím,
Zde je mé vyjádření:
Tvé demo jsem shlédl, ano, máš pravdu. V tomto momentě jsem mu dal FK. Avšak z mého pohledu to nebylo až tak patrné:
Záznam HLTV, 41:30 z mého pohledu http://leteckaposta.cz/505403290
Kvůli mé špatné pozici v daný moment jsem si neuvědomil, že nevidím na hlavy hráčů, což byla jistě má chyba. Ale i přes to, jsem si toho doposud nebyl vědom a tak jsem tvrdil své + žádné potvrzení z CT týmu mne v tom ujistilo.
Ano, to si mne určitě několikrát na to upozorňoval, ale přes tvé neustále provokativní chování na mapách mi přišlo toto jako další provokace a tak jsem u naší diskuze u mikrofonů neměl už důvod, proč Tě brát vážně. Viz.
Poté jsem si odskočil, abych se podíval na své demo, které jsem však netočil. U mého AFK, které trvalo pár kol si neustále přemlouval CT ať ma votnou.
Po mém příchodu jsem vzal simona, abych nahradil svou neaktivitu, kde jsem si vylezl na modré stěny (jail_anka_v1), kde si tvrdil, že porušuju pravidla a chodím po TXT. Přitom se jedná jen o CT zónu. I při vysvětlení ses mi vysmál a začal spamovat. Poté si už jen arogantně odpovídal, na mé upozornění ať neprovokuješ..
Takhle si pokračoval každým kolem i dávno po mnou uděleným FK. Například vás simon poslal do dolní části modré dráhy, vylezeš nahoru, dostaneš kill a hádáš se.. Každopádně to už nemělo cenu s tebou ztrácet čas a tak jsem se radši odpojil.
Hráči "Wolf" se omluvím za mnou udělený FK. Jistě bude rozumnější. Počkáme na vyřešení vyšší osobou.
-P.
Zde je mé vyjádření:
Tvé demo jsem shlédl, ano, máš pravdu. V tomto momentě jsem mu dal FK. Avšak z mého pohledu to nebylo až tak patrné:
Záznam HLTV, 41:30 z mého pohledu http://leteckaposta.cz/505403290
Kvůli mé špatné pozici v daný moment jsem si neuvědomil, že nevidím na hlavy hráčů, což byla jistě má chyba. Ale i přes to, jsem si toho doposud nebyl vědom a tak jsem tvrdil své + žádné potvrzení z CT týmu mne v tom ujistilo.
Extremeeee píše:Psal jsem mu, že mu dal FK, dokonce jsem mu to řekl i slovně, on si však nadále trval na svém a VD hráči nedal.
Ano, to si mne určitě několikrát na to upozorňoval, ale přes tvé neustále provokativní chování na mapách mi přišlo toto jako další provokace a tak jsem u naší diskuze u mikrofonů neměl už důvod, proč Tě brát vážně. Viz.
2017-05-16 17:41:30 dobře, jak myslíš.
2017-05-16 17:41:48 no a co jako.
2017-05-16 18:00:12 co meles.
2017-05-16 18:00:14 no a co?.
Poté jsem si odskočil, abych se podíval na své demo, které jsem však netočil. U mého AFK, které trvalo pár kol si neustále přemlouval CT ať ma votnou.
2017-05-16 18:02:33 afk?.
2017-05-16 18:03:22 votnete ho.
2017-05-16 18:03:32 votnete ho.
2017-05-16 18:06:01 vote.
2017-05-16 18:06:05 vote poland.
2017-05-16 18:06:21 a votnete uz poland.
Po mém příchodu jsem vzal simona, abych nahradil svou neaktivitu, kde jsem si vylezl na modré stěny (jail_anka_v1), kde si tvrdil, že porušuju pravidla a chodím po TXT. Přitom se jedná jen o CT zónu. I při vysvětlení ses mi vysmál a začal spamovat. Poté si už jen arogantně odpovídal, na mé upozornění ať neprovokuješ..
2017-05-16 18:08:58 chodí se ti po té textuře dobře?.
2017-05-16 18:10:42 hej polande, mužeš mi dát nějaký rozumný důvod proč chodíš po těch tecturách?.
2017-05-16 18:11:21 je otp arek v rohliku...
2017-05-16 18:15:42 šak neasi, on si myslí že je něco víc.
2017-05-16 18:13:35 mik ohledne demence ct..
2017-05-16 18:13:40 mik ohledne demence ct.
2017-05-16 18:13:53 mik ohledne demence ct.
2017-05-16 18:15:48 že nedám ti mikrofonD
2017-05-16 18:15:59 já neprovokuji, to ty tu dáváš fk.
Takhle si pokračoval každým kolem i dávno po mnou uděleným FK. Například vás simon poslal do dolní části modré dráhy, vylezeš nahoru, dostaneš kill a hádáš se.. Každopádně to už nemělo cenu s tebou ztrácet čas a tak jsem se radši odpojil.
Hráči "Wolf" se omluvím za mnou udělený FK. Jistě bude rozumnější. Počkáme na vyřešení vyšší osobou.
-P.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Takhle, psal jsem, ať tě votnou z důvodu tvé dlouhé neaktivity (Při 3 ctčkách to jde dost poznat). To že jsi se díval na demo jsem nemohl vědět. (Ale i tak, zabíral jsi místo... Normálních hráčů se taky nikdo neptá jestli se dívají na demo nebo se šli navečeřet..)
K té textuře (Nebo spíš jak jsi mě obeznámil - párku v rohlíku (:D)) Měl jsem za to, že to textura je, z důvodu, že to říkal nějaký admin (Celkem dost dávno, už nevím kdo ani kdy.). Takže za to se ti omlouvám
K tomu jak jsme měli jít do toho modrého otvoru, ano, taky jsem přeslechl to slovíčko dolů, čekoval sem to na demu, omlouvám se, neměl jsem se hádat když sem si nebyl jistý. (Většinou když něco nevím 100%, tak se nehádám, ale naštval mě, dle mě, bezdůvodný přehoz - Choval jsem se tak jak jsem se choval, protože kolo kdy jsi dal fk Hokutovi jsi ho nechtěl uznat a další kolo když se ct ptalo jestli je nějaké VD, tak bylo ticho - ani v chatu sem nic neviděl- tak sem řekl něco jako když mu ho nenahlásíš ty, tak mu ho nahlásím já.. Hokuto pak v chatu psal, že ho podle tebe mít nemá. Tak sem mu odepsal že je mi jedno co říkáš ty, že já vím že ho mít má - potom sem si všiml že už si to VD nahlásil do CT chatu a pak jsem dostal ten přehoz
)
Přišlo mi to jak kdyby ses chtěl pomstít za tu minulou mapu kdy jsem tě ochudil o výhodu
K té textuře (Nebo spíš jak jsi mě obeznámil - párku v rohlíku (:D)) Měl jsem za to, že to textura je, z důvodu, že to říkal nějaký admin (Celkem dost dávno, už nevím kdo ani kdy.). Takže za to se ti omlouvám

K tomu jak jsme měli jít do toho modrého otvoru, ano, taky jsem přeslechl to slovíčko dolů, čekoval sem to na demu, omlouvám se, neměl jsem se hádat když sem si nebyl jistý. (Většinou když něco nevím 100%, tak se nehádám, ale naštval mě, dle mě, bezdůvodný přehoz - Choval jsem se tak jak jsem se choval, protože kolo kdy jsi dal fk Hokutovi jsi ho nechtěl uznat a další kolo když se ct ptalo jestli je nějaké VD, tak bylo ticho - ani v chatu sem nic neviděl- tak sem řekl něco jako když mu ho nenahlásíš ty, tak mu ho nahlásím já.. Hokuto pak v chatu psal, že ho podle tebe mít nemá. Tak sem mu odepsal že je mi jedno co říkáš ty, že já vím že ho mít má - potom sem si všiml že už si to VD nahlásil do CT chatu a pak jsem dostal ten přehoz

Přišlo mi to jak kdyby ses chtěl pomstít za tu minulou mapu kdy jsem tě ochudil o výhodu

- Extremeeee
- Pokročilý
Hej, pohodka. Taky jsem si měl více dávat pozor u situace s Wolfem. Každopádně přehoz si nedostal za nahlášení VD, ale za tu provokaci ve voice chatu, nechtěl jsem tě více trestat. Situace s Hokutem byla neoprávněná a FK dostal, ale také mu bylo nahlášeno VD z mé strany. Každopádně jsem rád, ze se vše vyjasnilo. Přeji hezké hraní. -P.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Jo, jak říkám, to že jsi mu to VD pak nahlásil jsem si všiml až potom
Všechno ok. Přeju pěkný zbytek dne 

- Extremeeee
- Pokročilý
Z dema je patrné, že k FK skutočne došlo. Z pohľadu admina nebol na celú situáciu jasný dohľad, čo ho neospravedlňuje, ba naopak, umocňuje fakt, že pochybil. Narážky zo strany sťažujucého boli opodstatnené, no neprimerané, preto taktiež do budúcna vo vlastnom záujme zváži svoje správanie. Zvyšok ste si vyhovorili.
Sťažnosť oprávnena.
Sťažnosť oprávnena.
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1