• Stránka 1 z 1
Potřebuji poradit = Pravidlo kempu...
Dali mi ban na 30 minut za kemp, který nebyl opakovaný a možná admin si nevšiml, že tam jsem chvilu.. Jdu k věci.
V chodbě na de_dust2 je malá chodba kde je velká krabice a když na ní skočíte, tak tam můžete být jen v dřepu a pomalu můžete ven... Jednou jsem se tam dostal při dvoj skoku, když na mě útočil furien a kempit jsem nechtěl, prostě jsem tam omylem skočil... Strávil jsem tam cca 3s víc ne, protože šlo jít pomalu a na kraji té bedny kdy jsem chtěl seskočit mi dal admin na 30 minut ban za kemp -.- Nevím jestli se jen tak nachvilu koukl prostě třeba to byl jen omyl... Prosím o radu, jestli to je kemp nebo prostě svůj názor...
V chodbě na de_dust2 je malá chodba kde je velká krabice a když na ní skočíte, tak tam můžete být jen v dřepu a pomalu můžete ven... Jednou jsem se tam dostal při dvoj skoku, když na mě útočil furien a kempit jsem nechtěl, prostě jsem tam omylem skočil... Strávil jsem tam cca 3s víc ne, protože šlo jít pomalu a na kraji té bedny kdy jsem chtěl seskočit mi dal admin na 30 minut ban za kemp -.- Nevím jestli se jen tak nachvilu koukl prostě třeba to byl jen omyl... Prosím o radu, jestli to je kemp nebo prostě svůj názor...
-
Robinhoodcz - Kolemjdoucí
Potřebuji poradit = Pravidlo kempu...
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Potřebuji poradit = Pravidlo kempu...
Nemáš čo tam liezť.
EVIP- JailBreak 1
EVIP- Dust 2 Only
EVIP- Zombie Blood 1
EVIP- Deathrun
EVIP- BaseBuilder New
EVIP- Furien 1
VIP- Website
EVIP- Dust 2 Only
EVIP- Zombie Blood 1
EVIP- Deathrun
EVIP- BaseBuilder New
EVIP- Furien 1
VIP- Website
-
Likerko - Zkušený
Re: Potřebuji poradit = Pravidlo kempu...
Příště si to přečti celý
že při dvojskoku jsem tam skočil omylem tak nepiš, když nevíš

-
Robinhoodcz - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1