• Stránka 1 z 1
Re: Koki
Ahoj,
jsem rád, že jsi konečně dodržel slib
a velmi cením, že sis s tím dal docela práci (kromě těch lehce průstřelných lží na konci, to jsi odflákl).
Abych nezklamal, dám si také záležet, ať si počteme.
Tak jdeme na to:
Situace č. 1:
- Screeny - Situace je přes měsíc stará, tak si to moc nepamatuji...
Cituji tebe:
Dejv opravdu nadával do rodiny:
Tak jsem ho také upozornil, ať se zklidní:
Na to jsi hned reagoval, že s tím nic nedělám, že to neřeším. Já ti odpověděl:
A zase jsi jel, padla tam nadávka na admina, tak jsi dostal 10 minut za Provokaci. (bany vysvětlím níže)
- Demo - Hráč hodil T gunu, já si to moc dobře uvědomoval a zkopíroval jeho SID (později jsem zabanoval). Pak jsem jenom čekal na následující kolo, jestli si nedáš nějaký ten FK, abych se neprozradil. Na začátku dalšího kola jsi do mě zase valil, že nadržuju kidům a bla bla bla, jelikož jsem to nechtěl poslouchat, dostal jsi move.
Situace č. 2:
- Za tu dobu, co dělám PPčka, jsem se něco naučil.
Existují dva typy dem, ty, které si natáčíš sám (record do konzole), a ty, které se dělají automaticky každý kompeťák.
Ten druhý typ si můžeš editovat, můžeš se tam procházet volnou camerou, měnit hráče, jak se ti zamane, atd..
A u toho prvního se natáčí jenom pohled aktuálního hráče. Já si ale nedávno našel/upravil způsob, že se můžu s hráčem "volně pohybovat". Je to trošku obtížnější a omezené, ale na tebe funguje akorát. (klidně písněte PMku, kdo neví)
2:17 FK > Prohodili se ti tam zebry a ani sis toho nevšiml, zabil jsi zrovna tu, která vůbec gunu ani nesebrala.
(hráč ti to tam i psal)
5:50 FK > Hráč v bazénu vůbec z brokovnice nestřílel (jako obvykle si zase vymýšlíš), pustil K a M, jak měl udělat, a když sebral gunu, hned ji vyhodil.
9:00 FK > Jen tak jsi zabil hráče v cele před šachtou.
Zajímavé, naposled jsem tě viděl na serveru asi před měsícem... (když nepočítám to demo z nedávné situace č. 1)
A všechny bany ode mě, kromě jednoho za FK (2 měsíce starý), máš jenom kvuli tomu, že tě vždycky někdo nahlásil zde na forum. A jelikož kontroluji to forum, je asi jasné, že bany budou ode mě.
Tvůj banlist:
http://www.gamesites.cz/serversoubory/o ... mit=Search
Pokaždé, když je napsané u banu / PP znamená to, že jsi byl na základě nahlášení v sekci Porušení Pravidel zabanován.
Takže existuje příspěvek a daný důkaz, který dokazuje, že jsem si ty bany nevymyslel. Ostaní bany máš od jiných adminů.
Měl jsi hromadu banů před posledním resetem banlistu a začínáš si tvořit další hromádku.
Jak už jsem několikrát říkal, když jsem si na tebe stěžoval: "Já jenom netrpělivě čekám, až si nahromadí více banů, ať může dostat delší dárek."
S pozdravem
Koki
Veliké ego, že?
jsem rád, že jsi konečně dodržel slib
a velmi cením, že sis s tím dal docela práci (kromě těch lehce průstřelných lží na konci, to jsi odflákl).
Abych nezklamal, dám si také záležet, ať si počteme.
Tak jdeme na to:
Situace č. 1:
- Screeny - Situace je přes měsíc stará, tak si to moc nepamatuji...
Cituji tebe:
Na obrázku 1. je vidět jak hráč jmenem Dejv uráží člena rodiny.
Ohledně teho jsme se zeptal hráče Kokiho proč není hráč nijak potrestán.
Nejakou dobu (10 sec se nic nedělo) Zeptal jsem se jestli je postížený a proč to nevyřeší.
Dále jsme dodal že si tohle vyfotím a budu dále řešit.
Na obrázku 2. Koki odpovídá : JJ dělej jediný postih jsi tu ty.
Po zhruba 10 minutách dostávan ban za : Umyslné kazení hry /PP.
Stále jsem stál na místě a nic neudělal . Kde je sakra kazení hry a PP ???
Dejv opravdu nadával do rodiny:
2017-04-19 14:44:43 DejvCze Jeho máma je PÍČA jb_nrx_v9_gs_v2
2017-04-19 14:44:41 DejvCze Rakun je toxickej jb_nrx_v9_gs_v2
Tak jsem ho také upozornil, ať se zklidní:
2017-04-19 14:44:51 Koki (Team) zklidni jb_nrx_v9_gs_v2
Na to jsi hned reagoval, že s tím nic nedělám, že to neřeším. Já ti odpověděl:
2017-04-19 14:45:12 Koki řešil jsem jb_nrx_v9_gs_v2
A zase jsi jel, padla tam nadávka na admina, tak jsi dostal 10 minut za Provokaci. (bany vysvětlím níže)
- Demo - Hráč hodil T gunu, já si to moc dobře uvědomoval a zkopíroval jeho SID (později jsem zabanoval). Pak jsem jenom čekal na následující kolo, jestli si nedáš nějaký ten FK, abych se neprozradil. Na začátku dalšího kola jsi do mě zase valil, že nadržuju kidům a bla bla bla, jelikož jsem to nechtěl poslouchat, dostal jsi move.
Situace č. 2:
- Za tu dobu, co dělám PPčka, jsem se něco naučil.
Existují dva typy dem, ty, které si natáčíš sám (record do konzole), a ty, které se dělají automaticky každý kompeťák.
Ten druhý typ si můžeš editovat, můžeš se tam procházet volnou camerou, měnit hráče, jak se ti zamane, atd..
A u toho prvního se natáčí jenom pohled aktuálního hráče. Já si ale nedávno našel/upravil způsob, že se můžu s hráčem "volně pohybovat". Je to trošku obtížnější a omezené, ale na tebe funguje akorát. (klidně písněte PMku, kdo neví)
2:17 FK > Prohodili se ti tam zebry a ani sis toho nevšiml, zabil jsi zrovna tu, která vůbec gunu ani nesebrala.
(hráč ti to tam i psal)
5:50 FK > Hráč v bazénu vůbec z brokovnice nestřílel (jako obvykle si zase vymýšlíš), pustil K a M, jak měl udělat, a když sebral gunu, hned ji vyhodil.
9:00 FK > Jen tak jsi zabil hráče v cele před šachtou.
PuSSynqa píše:Pokaždé co přijde na server kde hraji já se mě snaží určitým způsobem vyprovokovat abych udělal nejakou chybu nebo abych se zachoval nesprávně. Když se mu tu nedaří prostě mě zabanuje nebo mě přehodí od CT aniž bych něco provedl.
Zajímavé, naposled jsem tě viděl na serveru asi před měsícem... (když nepočítám to demo z nedávné situace č. 1)
A všechny bany ode mě, kromě jednoho za FK (2 měsíce starý), máš jenom kvuli tomu, že tě vždycky někdo nahlásil zde na forum. A jelikož kontroluji to forum, je asi jasné, že bany budou ode mě.
Tvůj banlist:
http://www.gamesites.cz/serversoubory/o ... mit=Search
Pokaždé, když je napsané u banu / PP znamená to, že jsi byl na základě nahlášení v sekci Porušení Pravidel zabanován.
Takže existuje příspěvek a daný důkaz, který dokazuje, že jsem si ty bany nevymyslel. Ostaní bany máš od jiných adminů.
Měl jsi hromadu banů před posledním resetem banlistu a začínáš si tvořit další hromádku.
Jak už jsem několikrát říkal, když jsem si na tebe stěžoval: "Já jenom netrpělivě čekám, až si nahromadí více banů, ať může dostat delší dárek."
S pozdravem
Koki
PuSSynqa píše:Ve většině případů neřeší nikoho jiného než mě z 95%.
Veliké ego, že?

-
KokiCZE - Spamerův sluha
Jako obvykle lži, arogance a urážky...
Nemá cenu se tu už vyjadřovat, já už své řekl, počkáme si na HLSA.
Pro tvou informaci: 17 let, OA Tábor, 2. ročník
Pokud máš 18 let, tak hádám učňák. (nic proti tomu, kdo chodí na učňák.
)
Nemá cenu se tu už vyjadřovat, já už své řekl, počkáme si na HLSA.
Pro tvou informaci: 17 let, OA Tábor, 2. ročník
Pokud máš 18 let, tak hádám učňák. (nic proti tomu, kdo chodí na učňák.

-
KokiCZE - Spamerův sluha
Pokud se hráč ptá proč vlastně dostal MOVE, admin by mu to měl říct, zde Koki pochybil, ovšem pouze jestli si tam např. nenadával a pak se ho na tohle nesnažil nachytat, já bych ti taky neodpověděl. Každopádně si dá Koki pro příště na tohle pozor a pokud se ho někdo zeptá, odpoví mu.
Hráč co hodil Gunu TTčku, které zabilo 2CT dostalo od Kokiho ban.
Poslední kolo na demu je celé jeden velký otřes, protože tam padl MFK a simon dal příkaz, kterému sám nerozuměl, ale Koki byl afk ještě předtím, než ten příkaz vůbec řekl a demo dále nepokračuje..
Ve tvém banlistu je vidět, kolik máš už banů a tak se nedivím, že si Koki "rád počká", kdo by si rád nepočkal na hráče, který dělá neustálé problémy a nechodí si hru užít.
Co se týče screenů, v hlstats už se to dohledat nedá, jelikož je to velmi stará situace, na prvním screenu je vidět nadávka a na druhém, jak na něj koki reaguje, čili o tom moc dobře věděl a je možné, že ho upozornil, ale to nevíme, protože nevidíme celý chat, pouze části..
Stížnost neoprávněná.
Hráč co hodil Gunu TTčku, které zabilo 2CT dostalo od Kokiho ban.
Poslední kolo na demu je celé jeden velký otřes, protože tam padl MFK a simon dal příkaz, kterému sám nerozuměl, ale Koki byl afk ještě předtím, než ten příkaz vůbec řekl a demo dále nepokračuje..
Ve tvém banlistu je vidět, kolik máš už banů a tak se nedivím, že si Koki "rád počká", kdo by si rád nepočkal na hráče, který dělá neustálé problémy a nechodí si hru užít.
Co se týče screenů, v hlstats už se to dohledat nedá, jelikož je to velmi stará situace, na prvním screenu je vidět nadávka a na druhém, jak na něj koki reaguje, čili o tom moc dobře věděl a je možné, že ho upozornil, ale to nevíme, protože nevidíme celý chat, pouze části..
Stížnost neoprávněná.
-
byLife - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1