• Stránka 1 z 1
Žádost o admina
Nick na serveru: Broken | Gentleman
SID: STEAM_1:0:135413840
Sekce, na které chci práva: JailBreak 1
Věk: 18 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=13256
Bany, které jsem dostal: žádné
Něco o mně: Je mi 18 let, jmenuji se Jaroslav studuji truhlařinu. Jsem velice zásaditý člověk a dodržuji pravidla až na ty dopravdní
a jsem ochotný jít na všechny stejným bičem
Proč právě já: Jsem férový člověk který dokáže zabanovat kohokoliv když poruší pravidla, jsem aktivní a komunikativní. Rád pomohu když je to v mých silách
Zkušenosti s CS:GO: Counter Strike hraji kolem 3-4 let adminoval jsem kdysi na jiném serveru takže zkušenosti malé mám
Případné poznámky: momentálně dělám závěrečný zkoušky takže moje aktivita je minimálně omezená
SID: STEAM_1:0:135413840
Sekce, na které chci práva: JailBreak 1
Věk: 18 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=13256
Bany, které jsem dostal: žádné
Něco o mně: Je mi 18 let, jmenuji se Jaroslav studuji truhlařinu. Jsem velice zásaditý člověk a dodržuji pravidla až na ty dopravdní

Proč právě já: Jsem férový člověk který dokáže zabanovat kohokoliv když poruší pravidla, jsem aktivní a komunikativní. Rád pomohu když je to v mých silách
Zkušenosti s CS:GO: Counter Strike hraji kolem 3-4 let adminoval jsem kdysi na jiném serveru takže zkušenosti malé mám
Případné poznámky: momentálně dělám závěrečný zkoušky takže moje aktivita je minimálně omezená
-
gentlemanBroken - Kolemjdoucí
Žádost o admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o admina
Ukaž trošku zájem a nahlaš do PP 10-15 lidí, kteří budou zabanováni, určitě to není těžké, přece jenom se jedná o JB..
-
byLife - CS:GO Admin
Re: Žádost o admina
Dobře, budu se snažit. 

-
gentlemanBroken - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1