I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Sťažnosť] na admina CTF

Příspěvekod MrAdamHS » 18 kvě 2017, 15:22 VIP

HS Master ma 18.5.2017 o 16:14 kickol za prehadzovanie pritom som sa neprehodil a hral v teame v ktorom som začal od začiatku.Ziadam o vyriešenie problému a poučenie admina. Na serveri prebiehal spawnkill a admin nerobil úplne nič. Takéto deti nemajú robiť adminov hladal som tu telefonny kontakt ale nikde som ho nevedel najst. A nieje to jediný admin ktorý si nerobí svoje povinnosti.. Dakujem Maťo..
CSGO LEAGUE : http://cactusleague.g6.cz/
MrAdamHS
Sponzor
Sponzor

[Sťažnosť] na admina CTF

od Rumcajz » 18 kvě 2017, 15:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: [Sťažnosť] na admina CTF

Příspěvekod MrsNikoleTTa » 18 kvě 2017, 16:16 VIP

Ahoj,

sťažnosť je venovaná mne tak sa tu vyjadrím.

Nechápem prečo si teraz vymýšľaš. Po prvý kráť ťa prehodila Autobalance z T k CT kvôli nedostatočnému počtu hráčov v teame a ty si sa prehodil naspäť, čo je proti pravidlám a načo som ťa vopred upozornil:

2017-05-18 16:13:33 ->NikoleTTa,, neprehadzuj sa cs_italy

Niekoľko krát som ťa prehodil naspäť k CT a ty si sa stále vracal k T. Ak ťa Autobalance alebo admin prehodí do iného teamu, ty to máš rešpektovať a nemáš sa stále prehadzovať naspäť. Tu máš Screen toho ako som ťa prehodil k CT a na tom istom Screene je aj vidno, ako si sa prehodil naspäť k T, čiže si to nemusíš vymýšľať rozprávky že ty si sa vôbec neprehadzoval a jak si vzorný hráč :)

A to tu neriešim ešte tvoj prvý kick, jak si nepochopil to, že sa máš ukľudniť zato jak si začal nadávať po cigánsky a nakoniec si začal nadávať po cigánsky aj mne, začo si už dostal ban na 10 minút. -> Screen

2017-05-18 16:15:04 HS DwQ^ matoooooooo ale ved som sa neprehodil ty kaaar cs_italy
2017-05-18 16:12:12 ->NikoleTTa,, už vopred som ťa upozornil aby si sa ukľudnil cs_italy
2017-05-18 16:11:32 HS DwQ^ matoooooooo kaaaar cs_italy
2017-05-18 16:07:54 ->NikoleTTa,, ukľudni sa cs_italy
2017-05-18 16:07:48 HS DwQ^ matoooooooo obycajnz kar cs_italy

Máš tu moje vyjadrenie a počkáme si na vyjadrenie vyšších, tak sa zatiaľ prosím ťa vyhni spamu. :)

NikoleTTa
Aký strom, také ovocie.
MrsNikoleTTa
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod PEto » 18 kvě 2017, 18:55

Vyjadrenie admina tu mas, podla toho co ste tu napisali staznost zamietam. Mozes sa k tomu este vyjadrit ked chces
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod MrAdamHS » 21 kvě 2017, 15:49 VIP

Počuj ja nemám 15 ani 20 rokov mohol by som byt tvoj oco.. Prehodilo ma to a ostal som v tom tíme .. Chcel by som vidieť záznam logov z toho času kde som sa prehodil chcel som sa prehodiť keď začal spawn kill na policajtov a prvá nadávka bola pre toho hajzla čo tam spawnkilloval ktorý pre teba bol asi nezaujímavý však samozrejme .. a vtedy si ma kickol takže som sa prehodiť nestihol.. a nie vyťahovať fotky a záznamy z chatov a pridávať si k tomu rozprávky.. mal by si si robiť dôsledne svoju robotu ..
CSGO LEAGUE : http://cactusleague.g6.cz/
MrAdamHS
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod MrsNikoleTTa » 21 kvě 2017, 16:49 VIP

HS Master ma 18.5.2017 o 16:14 kickol za prehadzovanie pritom som sa neprehodil a hral v teame v ktorom som začal od začiatku

Ešte že som doložil Sceen toho ako si sa prehodil, však? :)A to niekoľko krát za sebou, potom si sa ešte odpájal a pripájal do hry. Tak neviem kto si tu vymýšľa rozprávky.
Spawn kill bol vtedy, keď CT zobralo T vlajku a išli na CT spawn, je logické keď si hráči išli po vlajku že zabili hráčov čo boli na spawne. Boti bohužiaľ na ten spawn chodia alebo len prechádzajú ale to im bohužiaľ nevysvetlím aby to nerobili. Bol tam ešte aj kolega a spawn kill sa tam normálne riešil.

Je úplne jedno že komu si začal nadávať, ty nemáš nadávať nikomu. A keď máš viac rokov, že by si mi mohol byť otcom, tak sa skús na ten vek aj tak správať a nie tam nadávať ľudom a adminom po cigánsky :)

To je asi všetko z mojej strany ;)
Aký strom, také ovocie.
MrsNikoleTTa
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Smradoch » 03 čer 2017, 17:39

BAFBAFBAFBAFBAFBAF
Smradoch
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Stížnosti na Adminy