• Stránka 1 z 1
[Z] Práva na JB
Nick na serveru: General
SID: STEAM_0:1:62885241
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 16
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... &player=47
Bany, které jsem dostal: 1. Ban jsem dostal když jsem se pohádal z adminem kvůli blbosti na 24h ale je to už davno.
Něco o mně: Jmenuji se Martin chodím na základní školu do 9 třídy, ale už pomalu se musím připravovat na střední
Ve volných chvíly chodím ze svým psem na procházku, nebo hraji na vašich serverech kde jsem strávil hodně času.
Můj největší koníček jsou zvířata a hlavně papoušci.
Proč právě já: No na jb serveru hrají už skoro 2 roky takže mam už nějaké zkušenosti s pravidly a znám (i na 1.6 jsem hrál JB)
a rád pomůžu nezkušeným hráčům.
Zkušenosti s CS:GO: Na CSGO mam nahraných 1 800 hodin a víc jak polovina je jenom Jailbreak
Případné poznámky: Chci se vyjádřit k tomu moje mu chatu vím že práva nejsou jenom o banovaní lidi atd. už nemam taký chat.
Z pozdravem General
SID: STEAM_0:1:62885241
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 16
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... &player=47
Bany, které jsem dostal: 1. Ban jsem dostal když jsem se pohádal z adminem kvůli blbosti na 24h ale je to už davno.
Něco o mně: Jmenuji se Martin chodím na základní školu do 9 třídy, ale už pomalu se musím připravovat na střední

Ve volných chvíly chodím ze svým psem na procházku, nebo hraji na vašich serverech kde jsem strávil hodně času.
Můj největší koníček jsou zvířata a hlavně papoušci.
Proč právě já: No na jb serveru hrají už skoro 2 roky takže mam už nějaké zkušenosti s pravidly a znám (i na 1.6 jsem hrál JB)
a rád pomůžu nezkušeným hráčům.
Zkušenosti s CS:GO: Na CSGO mam nahraných 1 800 hodin a víc jak polovina je jenom Jailbreak
Případné poznámky: Chci se vyjádřit k tomu moje mu chatu vím že práva nejsou jenom o banovaní lidi atd. už nemam taký chat.
Z pozdravem General

-
GeneralCZ - Pokročilý
[Z] Práva na JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Práva na JB
Máš počkat měsíc od doby, co si byl zamítnut, je důvod tě znovu nezamítnout, když jsou pravidla pro všechny stejná?
-
byLife - CS:GO Admin
Omlouvám se že jsem podal přihlášku moc brzy nějak jsem si neuvědomil že to není ještě měsíc.

-
GeneralCZ - Pokročilý
Jelikož si nevydržel ani ten měsíc a nevidím od poslední žádosti ani jedno nahlášení, ale za měsíc, když vydržíš a třeba něco nahlásíš, tak ti šanci dáme, takhle to moc nevypadá, že chceš pomoct portálu.
Prozatím zamítnuto
Prozatím zamítnuto
-
byLife - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1