I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamietnute] milford / Jailbreak #2

Příspěvekod realismus » 21 kvě 2017, 20:57

Zrovna jsem se nacházel na herním serveru jailbreak 2, když tam hrál Oxid Infarktový. Celou situaci jsem pozorně sledoval. Infarkt šel na mapě andaman do cely s gunou a sebral ji. Milford neměl žádnou šanci ho vidět a ani slyšet. Vyběhl zadem a milford to vzal druhou stranou. Potkali se v chodbě a dal mu kill. Ptal se ho, za co ho zabil, a napsal pouze, že je carovny. Pak si vymýšlel a říkal, že mu to napsalo jiné T. Nicméně pádný důvod z něj nevypadl. Jenom to, že měl gunu. Nevěděl ale jistě, jestli ji skutečně má, neviděl ho a ani neslyšel, jak ji sbírá. To byla první věc.
Předcházel tomu ban na chat, kdy Oxid napsal do chatu: milford je zase příjemnej. Za to se mu postihu nedostalo. Poté napsal: nevím, jak jsou ty zákony, ale podle mě je ban na chat porušování základních lidských práv a svobod. Za tento jeho názor dostal ban na chat na 10 min. Zajímal by mě důvod banu.
Poté se za Infarkta někteří hráči postavili a vyjádřili nesouhlas s jeho banem. Za to dostali ban.
Ve hře milforda nikoho nemá rád. Trvám na zrušení jeho adminských práv.
realismus
Amatér
Amatér

[Zamietnute] milford / Jailbreak #2

od Rumcajz » 21 kvě 2017, 20:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: milford / Jailbreak #2

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 21 kvě 2017, 21:14

Hráč měl zbraň, tak jsem ho zabil. V pravidlech je zakázáno aby T měli zbraně, on porušil pravidla a proto umřel. Jako důkaz uvádím pravidla JB!
realismus píše:Ptal se ho, za co ho zabil, a napsal pouze, že je carovny.

Lžeš! Napsal jsem mu, že dostal kill za to že měl zbraň. Že som čarovny jsem mu odpověděl na otázku jak jsem to věděl, protože na hloupou otázku je hloupá odpověď. Jako důkaz budiž HLSTATS!
realismus píše:Předcházel tomu ban na chat, kdy Oxid napsal do chatu: milford je zase příjemnej. Za to se mu postihu nedostalo. Poté napsal: nevím, jak jsou ty zákony, ale podle mě je ban na chat porušování základních lidských práv a svobod. Za tento jeho názor dostal ban na chat na 10 min.

Lžeš! Tato situace nepředcházela tomu co tady píšeš, ale stala se o nějakých 9 a půl hodiny dříve, dnes ráno! Jako důkaz HLSTATS!
realismus píše:. Poté se za Infarkta někteří hráči postavili a vyjádřili nesouhlas s jeho banem. Za to dostali ban.

Lžeš! Nikdo nedostal ban za to co tvrdíš! Jako důkaz uvádím banlist!

Myslím že je už všem jasný, že si jen další ulhaný kluk, který se snaží dělat potíže..
Na závěr už snad jenom tohle
realismus píše:Ve hře milforda nikoho nemá rád. Trvám na zrušení jeho adminských práv.

Obrázek
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod realismus » 21 kvě 2017, 21:35

Neodpovídáš na to, co ti píšu. A i Infarkt se ve hře ptal, jak jsi zjistil, že má gunu. Jak jsi to teda zjistil? Byl jsi na CT zóně u tlačítek a nebyla šance, aby jsi zjistil, že zbraň skutečně má. Mohl jsi to pouze slyšet, ale v té cele mohl být kdokoliv jiný, koho jsi neviděl, neboť jsi se tam nekoukal. Odpověď na otázku nikde.
To, že se stala o 9 hodin dříve, neznamená, že to nepředcházela. Stala se před ní, tzn. že jí předcházela. Máš díry ve vzdělání. Opět se vyjadřuješ k tomu, k čemu nemáš. Napsal jsem jasně, že by mě zajímal důvod banu, odpověď opět nikde.
Neustále se hráči vyjadřují na adresu tvojí demence a neustále si zacpáváš uši. Zanedlouho se uvidím s osobou seznalou s právem a pozeptám se jí, jak je to se zákony ohledně takových her a jestli se nedopouštíte porušování zákona, neboť jsem uzavřel s gamesites koupí VIP obchodní smlouvu.
Z banlistu těžko vyčteme, za co dostal hráč ban, neboť si tam můžeš napsat, co chceš, protože víme, že je jailbreak v tvojí režii. Kvůli tomu, že si vymyslíš pravidla, která nikomu neřekneš, a hráči je poruší, už několik lidí dostalo ban. Neměli šanci pravidla vědět.
Já se snažím dělat potíže? Kdy k tomu prosim tebe dochází? Jediný, kdo je tady ulhaný, jsi ty, a jistě by mi v tom dalo za pravdu spoustu hráčů, kterým jsi ukřivdil.
Chováš se jak malé dítě a ve hře jsi Infarkta již několikrát urazil. Příště naprav svoje chování, nebo bude stížností jen přibývat. A laskavě oceníme, když budeš server jailbreak 2 navštěvovat co nejméně.
realismus
Amatér
Amatér

Příspěvekod realismus » 21 kvě 2017, 21:39

A ještě jedna věc, co se stala.
Na mapě andaman byla otevřená jen jedna polovina cel a psali ti, abys dal open i pro druhou polovinu cel. Odmítal jsi open dát a naváděl jsi další CT, aby to taky neotvírali. V cele, do které jsi neviděl, mohl být uvězněn další hráč, který by kvůli tobě mohl zcela přijít o HVD. Nemluvě o tom, že hráči mají mít přístup ke guně, která se v jedné z cel nachází.
Dej si na to příště pozor.
realismus
Amatér
Amatér

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 21 kvě 2017, 21:49

Admin je povinen v rámci svých znalostí hráčům poradit a odpovědět. Na otázky "Jak si věděl že mám zbraň", nebo "Proč si mi zabanoval kamaráda" a věci kolem práce admina na serveru, nikdo komentovat nebude. Ty jako hráč nemáš právo se k tomu vyjadřovat a admin nemá povinnost své jednání hráčům omlouvat.
Pokud nesouhlasíš s adminovým postupem, máš si jít stěžovat.

Že si někdo myslí že jsem dement? Dělám to už pár let a vždycky se našli hlupáci, kteří viděli chybu jen v druhých. Je třeba si uvědomit, že je to hra kterou hrají převážně děti. Neber si to osobně.
Je velice zajímavé, že obrovské množství hráčů hrajících na našich serverech pravidla ovládá. Pokud s tím máš problém ty, asi bude chyba u tebe a stěžuj si u výrobce. Já chápu že je někdo pomalejší a již několikrát jsem hráče soukromě doučoval pravidla. Musíš ovšem přestat hledat chybu v druhých a požádat o pomoc.
Musím však říct, že naprostá většina našich hráčů jsou slušní a váží si toho co pro ně s radostí děláme!

Problémy se snažíš dělat právě teď a tady. Pleteš dohromady páté přes deváté tak aby se ti to hodilo, vymýšlíš si tady lži a nepravdy co mě mají poškodit a ještě se oháníš právníkem? Počkej až si to přečte Dwandy, takové má rád :?
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod realismus » 22 kvě 2017, 10:56

Já jsem tě ale ptal, jak jsi věděl, že má zbraň, protože jsi byl daleko na CT zóně a neviděl jsi, jak ji sbírá. To už tu teď píšu po třetí a stále žádná odpověď. Nejjednodušší vysvětlení bude, že žádnou nemáš, a dal jsi mu prostě FK. Já se tě ptám úplně normálně a ty chrlíš nesmysl za nesmyslem vůbec se netýkajíci mé otázky. Vyhýbáš se tomu.

,,Pokud nesouhlasíš s adminovým postupem, máš si jít stěžovat." A co teď asi dělám? Začínam si myslet, Awee, že máš problémy s pozornosti a neumíš číst v textu. Možná by sis měl zopakovat maturitu, ikdyž pochybuji, že vůbec nějakou máš.

,,Je to hra, kterou hrají převážně děti. Neber si to osobně." Jak si tohle mám brát osobně prosim tebe?

,,Je velice zajímavé, že obrovské množství hráčů hrajících na našich serverech pravidla ovládá." A jak dlouho museli hrát, než se je naučili? Kolik tomu předcházelo banů za neznalost?

K tomu, že jsi naváděl CT, aby nedali open, se mi pro jistotu vůbec nevyjádříš. Ostatně ses mi nevyjádřil vůbec k ničemu. Potom si tedy začínám myslet, že gamesites je jen Potěmkinova vesnice a že je to tu jenom pro srandu. Budu o tom informovat i ostatní hráče. Každopádně máš šanci se omluvit a celou situaci jednoduše vyřešit.
realismus
Amatér
Amatér

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 22 kvě 2017, 12:01

Jasně jsem dokázal že lžeš aby si poškodil portál a jeho členy.
Měl si prostor pro dodání důkazů, že to tak není..
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod PEto » 22 kvě 2017, 12:16

Takto, neustale sa navazate do adminov a takto to dopada. Naucte sa spravat na servery a potom nebudete dopadat takto. Vacsina ludi na servery sa sprava normalne a pritom sa najdu aj vynimky co musia vzdy vsetko riesit. Nejaky hrac dostane ban a uz to riesia, co a preco atd. Ak sa to danemu hracovi nepaci, ma si to poriesit sam a admin na vase otazky ani nemusi odpovedat.

Ak sa hrac opakovane sprava nevhodne k adminom na servery, tak sa nemozes cudovat, ze sa admini k nemu spravaju takto (vid oxid).

K tvojej staznosti ohladom ciel, je to super, ze sa stazujes, ale nevidim tu nejaky dokaz o tom co pises.
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod realismus » 22 kvě 2017, 20:18

PEto:
Kdy naposledy se hráč Oxid navážel do adminů? Poté, co si koupil unban, už se do adminů nikdy nenavážel.

,,Má si to pořesit sám a admin na vase otázky ani nemusí odpovídat.'' Kdepa si to má vyřešit sám? Napsat si to do notýsku a nadávat nad tím? Na co je tu potom sekce Stížnosti na adminy nebo Unban žádost. To mi teda vysvětli.

Zamyslel jsi se někdy nad tím, proč jsou na adminy stížnosti od nás starších hráčů? My si to jentak nevymyšlíme. To děláte vy. Překrucujete realitu, jak se vám to líbí.

Awee:
Ty jsi mi nedokázal, že lžu. Nedokázal jsi vůbec nic. Ptám se tě již po páté, jak jsi věděl, že má Infarkt zbraň. Nevím, co je na téhle otázce hloupého, jak píšeš. Nic jsi neodpověděl, důkaz jsi nedodal. Chytáš lidi akorát tak za slovo. A odpovídáš akorát na to, co je nepodstatný. Psal jsem ti jasně, že chci vysvětlit, jak jsi zjistil, že má Infarkt zbraň. Odpověď stále nikde!!! Akorát mě chceš zesměšnit.

Lidé dostávají ban za to, že nesouhlásí s praktikami, jakými postupuješ. Několik lidí se vůči tobě vyjádřilo a ty pořád meleš svou. NIKDO ADMINY ANI GAMESITES SCHVÁLNĚ NEPOŠKOZUJE. To sis vymyslel ty, protože už nevíš jak reagovat na neustálé stížnosti na tvojí osobu, které jsou alespoň v mém případě naprosto oprávněné.

Milford Infarkta opakovaně urážel, zde uvádim záznam z HLstats.

2017-05-21 19:21:50 ty si ulhane decko. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jail_andaman
2017-05-21 19:21:46 tobe neverim. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jail_andaman
realismus
Amatér
Amatér

Příspěvekod realismus » 22 kvě 2017, 20:21

Zde naváděl hráče, aby neotvírali cely, ikdyž si nebyl jistý, zda v těch celách někdo není, neboť byl na CT zóně. Na tom samém místě byl, když jsem sebral gunu. Nemohl si být jistý, že ji mam, ikdyž jsem do té cely šel sám a nikdo jiný tam nebyl. Neviděl to, neslyšel to, nešel se podívat, jestli tam guna neni. V tomhle se mohu mýlit a mohl nějakým způsobem vědět, že jí má. Stačilo by uvést, jak zjistil, že má gunu. Celá situace by byla vyřešená. Místo toho mě uráží a říká, že lžu. A odpovědi se z něj nedostalo.

2017-05-21 19:17:23 kdyz na ni cekali. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jail_andaman
2017-05-21 19:17:18 pustil si je ke zbrani. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jail_andaman
2017-05-21 19:17:14 nikdo v cele nebyl. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jail_andaman
2017-05-21 19:17:12 no a cemu to vadi ze maji zavreno?. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jail_andaman
realismus
Amatér
Amatér

Příspěvekod realismus » 22 kvě 2017, 20:28

Zde uvádím další případy, kdy Infarkta na serveru zesměšnil:

2017-05-21 19:22:32 kdyby se nekdo chtel ptat vazne, vazne mu odpovim ale na tyto dotazy nema cenu odpovidat... Gamesites.cz^JailBreak #2 jail_andaman
Bylo to na jeho Infarktovu normálně položenou otázku, kdy mluvil do voicu, jak věděl, že sebral zbraň. Celé se to točí kolo téhle situace.
2017-05-21 19:22:02 co si maci nos do zmrzliny a pak se foti Gamesites.cz ^JailBreak #2 jail_andaman
2017-05-21 10:45:37 effi nech je zit, odboj nikoho nezajima tak do nich nerej. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jail_rats
2017-05-21 10:55:49 vypada to, ze se Infarkt naucil pravidla, chvalim!. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jail_rats
realismus
Amatér
Amatér

Příspěvekod realismus » 22 kvě 2017, 20:30

Zde se dopustil nadávek nebo urážek na jiné hráče nebo nadávek obecně:

2017-05-14 19:25:35 kdyz ses dement, neprestanes jim byt jen proto ze si koupis steam . Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats

2017-05-13 19:16:55 je to hajzl ne kamarad. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_andaman

2017-05-13 19:00:15 musel si mit smutne detstvi kdyz neznas klouzacku ani prolejzacku... Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_andaman

2017-05-12 23:53:13 pice ja se zrovna vratil :DD. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_oasis_prefinal2

2017-05-12 23:45:19 kdo ma ty sracky cist. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_oasis_prefinal2

2017-05-12 23:40:08 zapoj si VD skace tady jako retard. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_oasis_prefinal2

Doufám, že už je jasné, že si jeho excentrické výjevy opravdu nevymýšlíme. Awee se vyhýbá odpovědi a radši chytá za slovo.
Důkazy jsou tady, chci vědět, jak se k tomu vyjádří.
Děkuji.
realismus
Amatér
Amatér

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 23 kvě 2017, 06:05

Všechno je to vytrženo z kontextu.
Infarkt je hloupé děcko, nebo dement nebo já nevím co všechno jsem mu řekl. To už tady svým nevychováním všem dokázal.
Když se chová jako hovado, nemůže čekat že mu budeme děkovat.

2017-05-14 19:25:35 kdyz ses dement, neprestanes jim byt jen proto ze si koupis steam . Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats

Hráč Markus se mě ptal, proč při žádostech o práva bereme v potaz i NS a nestačí si jen koupit steam. Tohle byl příklad, nebylo to myšleno na nikoho. On to pochopil.
2017-05-13 19:00:15 musel si mit smutne detstvi kdyz neznas klouzacku ani prolejzacku... Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_andaman

Simon dával špatný příkaz a já ho upozornil, že mluví nesmysly. Říkat klouzačce houpačka nemůže, byl by akorát chaos.
2017-05-12 23:53:13 pice ja se zrovna vratil :DD. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_oasis_prefinal2

Oslovil jsem admina peace.
2017-05-12 23:45:19 kdo ma ty sracky cist. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_oasis_prefinal2

Pravděpodobně psal do chatu blbosti někdo jako ty.
2017-05-12 23:40:08 zapoj si VD skace tady jako retard. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_oasis_prefinal2

Admin měl VD a skákal neuvěřitelně rychle na místě. Tak jsem napsal Simonovi aby mu ho ukončil.
2017-05-13 19:16:55 je to hajzl ne kamarad. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_andaman

Taktéž to patřilo adminovi, hráče bych kamarádem nenazval.
2017-05-21 10:45:37 effi nech je zit, odboj nikoho nezajima tak do nich nerej. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jail_rats

Napomenul jsem admina aby nehejtoval lidi co mají v nicku ODBOJ. Vypadá to potom že proti nim něco máme, ale máme je u prdele.
2017-05-21 10:55:49 vypada to, ze se Infarkt naucil pravidla, chvalim!. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jail_rats

Pochválil jsem ho, protože dal hru na Simona a vypadalo to, že se alespoň něco z pravidel naučil.
2017-05-21 19:17:23 kdyz na ni cekali. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jail_andaman
2017-05-21 19:17:18 pustil si je ke zbrani. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jail_andaman
2017-05-21 19:17:14 nikdo v cele nebyl. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jail_andaman
2017-05-21 19:17:12 no a cemu to vadi ze maji zavreno?. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jail_andaman

Zabránil jsem tomu aby si mohl Oxid a ještě jeden vzít gunu. Psali open když byli venku aby se dostali dovnitř. Mají smůlu. Argumentovat co kdyby byl někdo zavřený a my mu chtěli dát open tím že jsme boxovali u cely se zbraní, to můžete ve školce.

Snažíš se tady vařit z vody. Vážně si myslíš, že budu někoho urážet? Vždyť sám mám přístup do logu a hlstats a moc dobře vím, jak lze tohle dohledat. :D Bych musel být na hlavu :)
O tom že nikoho neurážím a jen si dělám legraci z lidí co mám na steamu a hrajeme spolu, svědčí i fakt, že si nikdo nikdy nestěžoval že jsem mu nadával. Protože jsem to nedělal.
Samozřejmě až na Oxida, ale on sám dokázal že je idiot.

Stěžují si na mě jen hráči co neznají pravidla, nebo se za každou cenu snaží najít něco na admina.
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod realismus » 23 kvě 2017, 08:55

Ale vždyť všichni to myslí kamarádsky, když nadavají. A zde je opět vidět, že se vyjadřuje, k čemu nemá. Já už jen poprosím, ať se k tomu vyjádří osoba povolanější a někdo jiný, než Awee. Děkuji
realismus
Amatér
Amatér

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 23 kvě 2017, 13:13

Ale vždyť si jasně napsal, že si zvědav jak se vyjádřím k tomu co si tady dal. :roll: Vyjádření tady máš. Nadávky tam nikde nejsou.
A každému kdo se chová nemístně, klidně veřejně zopakuju že je kokot. Ať je to Oxid, nebo kdokoliv jinej kdo se tady snaží rozbít na čem tak dlouho pracujeme. Slušných hráčů si vážíme. Takové jako je on nepotřebujeme.

Kdyby si měl nějaké doplňující otázky, nebo chtěl naučit pravidla, neváhej mi napsat PM. Rád poradím ;)
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Další

Zpět na Stížnosti na Adminy