• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žiadosť | Akademik | JailBreak
|>Nick ve hře: Schiza
|>Nick na fóru: Schiza
|>Odkaz na profil: schiza-u56024.html
|>Věk: 16
|>Steam ID: STEAM_0:0:48497747 /
|>Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak (#5)
|>Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=103325
|>Proč chci akademika: Akademika by som chcel z dôvodu ustavičného všímania si hráčov, ktorí bez rešpektu kazia hru, pooužívajú vulgarizmy alebo akým koľvék iným spôsobom porušujú pravidlá a činia že server nie je tak hrateľný ako by mal byť. Snažím sa usmerniť hráčov aj keď nie je na serveri online niekto z členov GS aj keď je aby nemuseli všetkú prácu robiť oni.
Pravidlá ovládam tak ako aj zbrane
.
|>Moje prohřešky na GS nebo jinde: GS : 1x Ban za FK 2015 (1 moja neznalosť pravidiel a druhý bol AWP do hlavy touchpadom keď som používal notebook.) a Perma CS:GO kde som mal prepojený cez prime účet s kamarátom a stiahol si nejakú modifikáciu.
|>Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Nie
Ďakujem
|>Nick na fóru: Schiza
|>Odkaz na profil: schiza-u56024.html
|>Věk: 16
|>Steam ID: STEAM_0:0:48497747 /
|>Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak (#5)
|>Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=103325
|>Proč chci akademika: Akademika by som chcel z dôvodu ustavičného všímania si hráčov, ktorí bez rešpektu kazia hru, pooužívajú vulgarizmy alebo akým koľvék iným spôsobom porušujú pravidlá a činia že server nie je tak hrateľný ako by mal byť. Snažím sa usmerniť hráčov aj keď nie je na serveri online niekto z členov GS aj keď je aby nemuseli všetkú prácu robiť oni.
Pravidlá ovládam tak ako aj zbrane

|>Moje prohřešky na GS nebo jinde: GS : 1x Ban za FK 2015 (1 moja neznalosť pravidiel a druhý bol AWP do hlavy touchpadom keď som používal notebook.) a Perma CS:GO kde som mal prepojený cez prime účet s kamarátom a stiahol si nejakú modifikáciu.
|>Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Nie
Ďakujem
- Schiza
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Žiadosť | Akademik | JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť | Akademik | JailBreak
Vyššie uvedený "Perma CS:GO" je vac. V prípade že to nejako vadí som ochotný spraviť si nový steam ale nemalo by, v podmienkach to nie je.
- Schiza
- Kolemjdoucí
Re: Žiadosť | Akademik | JailBreak
Zamítnuto.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1