• Stránka 1 z 1
Pár otázek :-)
Dobrý den, mám pár otázek týkajících se JB serverů.
1. Když řeknu "po otevření cel si zahrajeme na Simona" tak kdy mám říct všechno platí po otevření cel(když už se hraje Simon) a nebo už s příkazem "po otevření cel si zahrajeme na Simona, Simon říká všechno platí". Mám v tom trochu zmatek.
2.Když dám příkaz "Na moje slovo teď skok a na moje slovo start skočíš" tudíž na teď nemá skákat.
3.Na mapě jail_indiana je garáž s autem. Dveře do garáže jsou CT zona,tudíž i auto je CT zona né?
4.Když řeknu "reakce první skok" co má hráč udělat? Neměl by skákat né?
5.Na mapě jail_greytown. Když řeknu běžte na box mají jít na plot který ohraničuje box nebo je to nesplnitelný příkaz?(vím a jsem si vědom, že je to CT zona)
6.Když mi někdo uteče (šachtou, do zbrojnice, prostě někam) mužů se s ním domluvit že ho nezabiju jenom mu dám nevýhodu?
7.Když řeknu "Nějaké stížnosti na tento blok" (položím blok) hráči by měli zůstat tam kde jsou né? Není to přece příkaz.
8.Chtěl bych vysvětli pojem "slovíčkaření,(který je ZAKÁZÁN)" neumím si pod tímto slovem nic konkrétního představit.
Všechny dotazy jsem schopen probrat i na TS3.
1. Když řeknu "po otevření cel si zahrajeme na Simona" tak kdy mám říct všechno platí po otevření cel(když už se hraje Simon) a nebo už s příkazem "po otevření cel si zahrajeme na Simona, Simon říká všechno platí". Mám v tom trochu zmatek.
2.Když dám příkaz "Na moje slovo teď skok a na moje slovo start skočíš" tudíž na teď nemá skákat.
3.Na mapě jail_indiana je garáž s autem. Dveře do garáže jsou CT zona,tudíž i auto je CT zona né?
4.Když řeknu "reakce první skok" co má hráč udělat? Neměl by skákat né?
5.Na mapě jail_greytown. Když řeknu běžte na box mají jít na plot který ohraničuje box nebo je to nesplnitelný příkaz?(vím a jsem si vědom, že je to CT zona)
6.Když mi někdo uteče (šachtou, do zbrojnice, prostě někam) mužů se s ním domluvit že ho nezabiju jenom mu dám nevýhodu?
7.Když řeknu "Nějaké stížnosti na tento blok" (položím blok) hráči by měli zůstat tam kde jsou né? Není to přece příkaz.
8.Chtěl bych vysvětli pojem "slovíčkaření,(který je ZAKÁZÁN)" neumím si pod tímto slovem nic konkrétního představit.
Všechny dotazy jsem schopen probrat i na TS3.
Kopr21 EVIP na JB6mini
Přeji hezký den.

Přeji hezký den.

-
Kopr21 - Pokročilý
Pár otázek :-)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Pár otázek :-)
Kopr21 píše:Dobrý den, mám pár otázek týkajících se JB serverů.
Podle mě by si měl říct "Simon říká všechno platí" až po otevření cel, příkaz zněl, že si zahrajou Simona až po otevření cel.
Ano.
Dlouho jsem tam nebyl, ale tuším že ano, ale to si nejsem jistý..

Tohle bych bral jako slovíčkaření pokud by toho někdo zneužíval. Každý ví jak má Simon dávat reakce, ale tohle je blbost vůbec říkat.4.Když řeknu "reakce první skok" co má hráč udělat? Neměl by skákat né?
Co řekne Simon, to se má udělat. Je to stejné jako když máš jít za Simonem a on jde přes CT zónu, tak jdeš taky stále za ním.
Ty jsi Simon, ty tvoříš hru.
Tohle je zase náklonost k slovíčkaření, takže bych to nepoužíval a nezneužíval toho.
Slovíčkaření je různé zaměňování, přehazování slov, anebo např. hráč si dá nick "Hráč s označením VD" a pak Simon řekne "Hráč s označením VD opustí areál cel" a každý ví, že to je jasný příkaz na hráče s aurou volného dne. Takže pokud hráč s tím nickem si bude stěžovat, že se tak jmenuje, tak je to jeho problém a pokud stále bude kecat, že dostal FK atd., že se tak prostě jmenuje, tak může dostat BAN za slovíčkaření.
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
Celá miestnosť je CT zóna, taktiež aj to tlačítko. Ak je auto mimo tej miestnosti, a väzeň na ňom len stojí, nie je to CT zóna. Ak by s ním jazdil, je to zase ako vynášanie atrakcií.
(pokiaľ sa mýlim, opraviť

XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
Ešte doplním VIktora.
Je to splniteľný príkaz. Vždy ak sa dá ísť na nejaký predmet zvrchu (na blok, na strechu,...), tak sa naň postavíš.
Je to tak, ako píše Viktor. Akonáhle otvoríš cely, tak povieš: "Sajmon hovorí všetko platí."
Kopr21 píše:5.Na mapě jail_greytown. Když řeknu "běžte na box", mají jít na plot který ohraničuje box nebo je to nesplnitelný příkaz?(vím a jsem si vědom, že je to CT zona)
Je to splniteľný príkaz. Vždy ak sa dá ísť na nejaký predmet zvrchu (na blok, na strechu,...), tak sa naň postavíš.
Kopr21 píše:1. Když řeknu "po otevření cel si zahrajeme na Simona" tak kdy mám říct všechno platí po otevření cel(když už se hraje Simon) a nebo už s příkazem "po otevření cel si zahrajeme na Simona, Simon říká všechno platí". Mám v tom trochu zmatek.
Je to tak, ako píše Viktor. Akonáhle otvoríš cely, tak povieš: "Sajmon hovorí všetko platí."
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1