• Stránka 1 z 1
Pochvala tomu nejlepšímu adminovi.
Předem říkám, že vím, že bych toto měl psát do pochval členům GS Týmu a tak, ale chci, aby tato žádost ležela sama na sobě a vynikla.
Knedlajs
Moje obrovské dík patří Administrátorovi Knedlajs. Nejen, že se neskutečně podílí na celém Jailbreaku, ale to co dělá všechno okolo a co dokáže někdy vyplodit, to jsou fakt perličky. Neříkám, že ostatní admini na Jailbreaku nejsou dobrý, ale dle mého názoru se nikdo nerovná Knedlajsovi, jelikož tento admin není jen admin, je to prostě Neuvěřitelně nadaný Admin.
Když někdo potřebuje pomoc pomůže. Mě už pomohl v tolika věcech, že kdybych mu měl platit za to co pro mě dělá, tak bych se neskutečně zadlužil. Pokud znáte Knedlajse více, tak víte, že se chová neobyčejně a to se mi na něm neskutečně líbí. Vždy má svůj názor a skoro vždy je jeho názor nejlepší. Umí si udělat srandu jak ze sebe, tak i z ostatních, ale nikdy to nepřehání. Má smysl pro humor, umí zachovat klidnou hlavu a hlavně rád dává další šance. Pokud někdo něco na jailbreaku podělá, nebo prostě neví co má udělat, Knedlajs mu poradí. Pravidla ovládá dle mého názoru neskutečně. Dle mého názoru by se i mohl za nedlouho stát někým, kdo by dokázal celou hru a celý portál zlepšit k lepšímu. No shrňme si to.
1) Strašně rád pomáhá lidem, hráčům a všem co ho o pomoc požádají.
2) Umí pravidla na strašně velké úrovni, a proto se nebojím se ho na nic zeptat, protože vím, že v 99% situací bude mít pravdu.
3) Má smysl pro humor a dokáže si ze sebe udělat srandu. Ví co je příliš a ví co je akorát. A pokud to někdy přeženete neřekne vám nic víc, než jeho oblíbenou hlášku "reason".
4) Je to neskutečná frajer a když jste smutní, nebo nemáte náladu on vás vždy rozveselí.
V nejmenované televizní soutěži se za výhru uděluje "Zlatý bludišťák". Kdybych mohl, tak tomuto adminovi bych dal "Zlatého gamesiťáka".
To bylo vše. Mějte pěkný den.
- H0KUTO
Knedlajs
Moje obrovské dík patří Administrátorovi Knedlajs. Nejen, že se neskutečně podílí na celém Jailbreaku, ale to co dělá všechno okolo a co dokáže někdy vyplodit, to jsou fakt perličky. Neříkám, že ostatní admini na Jailbreaku nejsou dobrý, ale dle mého názoru se nikdo nerovná Knedlajsovi, jelikož tento admin není jen admin, je to prostě Neuvěřitelně nadaný Admin.
Když někdo potřebuje pomoc pomůže. Mě už pomohl v tolika věcech, že kdybych mu měl platit za to co pro mě dělá, tak bych se neskutečně zadlužil. Pokud znáte Knedlajse více, tak víte, že se chová neobyčejně a to se mi na něm neskutečně líbí. Vždy má svůj názor a skoro vždy je jeho názor nejlepší. Umí si udělat srandu jak ze sebe, tak i z ostatních, ale nikdy to nepřehání. Má smysl pro humor, umí zachovat klidnou hlavu a hlavně rád dává další šance. Pokud někdo něco na jailbreaku podělá, nebo prostě neví co má udělat, Knedlajs mu poradí. Pravidla ovládá dle mého názoru neskutečně. Dle mého názoru by se i mohl za nedlouho stát někým, kdo by dokázal celou hru a celý portál zlepšit k lepšímu. No shrňme si to.
1) Strašně rád pomáhá lidem, hráčům a všem co ho o pomoc požádají.
2) Umí pravidla na strašně velké úrovni, a proto se nebojím se ho na nic zeptat, protože vím, že v 99% situací bude mít pravdu.
3) Má smysl pro humor a dokáže si ze sebe udělat srandu. Ví co je příliš a ví co je akorát. A pokud to někdy přeženete neřekne vám nic víc, než jeho oblíbenou hlášku "reason".
4) Je to neskutečná frajer a když jste smutní, nebo nemáte náladu on vás vždy rozveselí.
V nejmenované televizní soutěži se za výhru uděluje "Zlatý bludišťák". Kdybych mohl, tak tomuto adminovi bych dal "Zlatého gamesiťáka".
To bylo vše. Mějte pěkný den.

- H0KUTO
-
ItzMeDozee - Zkušený
Pochvala tomu nejlepšímu adminovi.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Pochvala tomu nejlepšímu adminovi.
To je zlaté
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
-
JimCarry - Profesionál
cute, ale HLSA nebude

e. Knedlajs: Zmrde...

e. Knedlajs: Zmrde...

...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
sú 4 ráno a ja nespím,
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
Osobne si myslím, že jedna pochvala stačí, ale čo už... 
Toto je z veľkej časti spôsobené tým, že tie nejasnejšie situácie mám priamo z prvej ruky. A keďže ujo Ejvo sa chce vyhnúť SPAMu z mojej strany, tak musím povedať, že odpisuje pomerne rýchlo. (Awee, ber to ako pochvalu.
)
To platí len na TSku.
Nikdy nie je neskoro začať platiť...
P.S.: Tým Zlatým Gamesiťákom si pobavil.

ItzMeDozee píše:Umí pravidla na strašně velké úrovni, a proto se nebojím se ho na nic zeptat, protože vím, že v 99% situací bude mít pravdu.
Toto je z veľkej časti spôsobené tým, že tie nejasnejšie situácie mám priamo z prvej ruky. A keďže ujo Ejvo sa chce vyhnúť SPAMu z mojej strany, tak musím povedať, že odpisuje pomerne rýchlo. (Awee, ber to ako pochvalu.

ItzMeDozee píše:"reason"
To platí len na TSku.

ItzMeDozee píše:kdybych mu měl platit za to co pro mě dělá, tak bych se neskutečně zadlužil
Nikdy nie je neskoro začať platiť...

P.S.: Tým Zlatým Gamesiťákom si pobavil.

-
Knedlajs - Spamer Veterán
Možná HLSA nebude, ale frajer to bude vždy.
-
ItzMeDozee - Zkušený
Frajer to je, ale největší bude, až se ostříhá

e. Knedlajs: Zabudni brácho.

e. Knedlajs: Zabudni brácho.

ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
Zatiaľ vediem ja

e. Knedlajs: https://www.youtube.com/watch?v=AYz3E39t924
e. by Odysee : https://www.youtube.com/watch?v=Tyi5PYm5lCo

e. Knedlajs: https://www.youtube.com/watch?v=AYz3E39t924

e. by Odysee : https://www.youtube.com/watch?v=Tyi5PYm5lCo
sú 4 ráno a ja nespím,
sú 4 ráno a ja nespím,
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
Přihlásím se na steam, 17 nepřečtených zpráv od Knedlika.
Jdu raději na fórko, Knedlik: Ahoj Awee, boxoval sem CT, dali mi FK když sem mu jen ubral a nezabil ho?
Musím si dojít do lednice pro pivo, střízlivý to nedám, ty vole je i tam..
Od tý doby jím guláš zásadně jen s chlebem, ke svíčkové vařím rýži a holkám na prdel už taky nekoukám, co kdyby to byl zase von
Jdu raději na fórko, Knedlik: Ahoj Awee, boxoval sem CT, dali mi FK když sem mu jen ubral a nezabil ho?

Musím si dojít do lednice pro pivo, střízlivý to nedám, ty vole je i tam..
Od tý doby jím guláš zásadně jen s chlebem, ke svíčkové vařím rýži a holkám na prdel už taky nekoukám, co kdyby to byl zase von

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
To je v pohode Awee, pravávýchodniarka knedlíkovica... pardon, slivovica to napraví.

sú 4 ráno a ja nespím,
sú 4 ráno a ja nespím,
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
Jak to bolo v tej sťažnosti? ...
Lžeš! Nikdy jich nebylo víc, než dvě.
Lžeš! Nikdy jsem nebyl v tvé chladničce. Prý je tam zima...
Lžeš! Neumíš vařit.
Čiže asi tak.
P.S.: Do týždňa mi nahoď HLSA, díky moc...

Awee (cti ejvi) píše:17 nepřečtených zpráv od Knedlika.
Lžeš! Nikdy jich nebylo víc, než dvě.
Awee (cti ejvi) píše:Musím si dojít do lednice pro pivo, střízlivý to nedám, ty vole je i tam..
Lžeš! Nikdy jsem nebyl v tvé chladničce. Prý je tam zima...
Awee (cti ejvi) píše:ke svíčkové vařím rýži
Lžeš! Neumíš vařit.
Čiže asi tak.

P.S.: Do týždňa mi nahoď HLSA, díky moc...

-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1