Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[P] Žádost o admina - NARCIS

Příspěvekod ponynka » 31 kvě 2017, 22:37

Dobré ráno, odpoledne, večer, nebo jakoukoliv denní dobu, kdy si tuto žádost budete číst.

Nick na serveru: NARCIS

SID: STEAM_0:0:95813210

Sekce, na které chci práva: Jailbreak

Věk: 14 let

Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=5647

Bany, které jsem dostala:
Před resetem

- 1. Následně po chat banu, jsem si začala měnit nickname, místo přečkání banu. 10 minut.

Po resetu

- 1. Ban na forum za reklamu, protože jsem do chatu spamovala ip tska, které ke všemu nebylo ani gamesites.
- 2. Dvouhodinový ban za házení zbraní teroristům.

Uvědoměla jsem si své chyby a už se to nikdy nebude neopakovat.

Něco o mně: Jmenuji se Kateřina a je mi 14 let. Chodím na základní školu, detailněji na ZŠ s rozšířenou výukou cizích jazyků, tudíž ovládám téměř plynně 2 cizí jazyky. Mé záliby jsou ježdění na kole, jídlo a taky ráda jím :) Samozřejmě nesmím opomenout hraní cska a odpočinek na jailbreaku.

Proč právě já: Jak jsem již psala, tak si chodím na jailbreak odpočinout. Proto bych chtěla pomoct i ostatním lidem k tomu, aby si tam chodili odpočinout a nemuseli řešit problémové hráče.
Další důvod je, že přece jen, je to lepší, vědět, že jste dál než normální hráči. Už tím, že vás přijmou k pohovoru a vy ho překonáte, či nepřekonáte, tak jste dokázali to, co někteří nezvládli a můžete se pochválit sami, že jste si něco dokázali.
Ráda dělám pořádek mezi lidmi a nemám ráda, když někdo dělá na serveru bordel, ale toto píšou všichni, co chtějí získat práva.

Zkušenosti s CS:GO: Csko hraju přes rok a půl a jailbreak hraju již od samého začátku. Na jailu mám odehráno nyní 60 hodin od resetu. Před resetem jsem měla taky hodně hodin i dní nahráno, možná i několikrát více než mám těď. I přes to kolik mám nahráno hodin se mám co učit, ale toto dělám za chodu, i když už si myslím, že pravidla ovládám vcelku dobře. V CS:GO mám rank Silver elite a jak jsem již psala v minulé žádosti, tak stále jsem srdcem globál, to neodeznělo. Ale myslím, že k dobrému ovládání pravidel, je potřeba minimální aim, hlavní je umět ta pravidla, nebo ne?

Děkuji, že jste si přečetli mou žádost a děkuji za každou odezvu. Ať bude dobrá, či špatná.
Pěkný zbytek dne, přeji.
smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile ♡
ponynka
Amatér
Amatér

[P] Žádost o admina - NARCIS

od Rumcajz » 31 kvě 2017, 22:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o admina - NARCIS

Příspěvekod Martinees » 01 čer 2017, 18:29

Nemám se zde co vyjadřovat, ups.
EX-Akademik
Martinees
Amatér
Amatér

Příspěvekod kirbyas » 01 čer 2017, 18:46

Nebudu se vyjadřovat tam, kam nemám.

#PříštěTroškuKratšíAťToNečtuMiliarduHodin, Dík
Pán

Apple 4ever
kirbyas
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod kirbyas » 01 čer 2017, 19:10

Ještě jednou se někam hloupě vyjádřím a odejdu s banem na web, jdu ve stopách Fresha.
Pán

Apple 4ever
kirbyas
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod byLife » 02 čer 2017, 20:42 VIP

Od poslední žádosti si změnila své chování, bany vysvětlené, chat ok a nahlášení splněné, zkusíme ti dát výjimku, která dlouho nebyla, tak nás nezklam
byLife
CS:GO Admin

Re: [Pohovor] Žádost o admina - NARCIS

Příspěvekod byLife » 03 čer 2017, 20:24 VIP

Žadatelka úspěšně splnila testy a brzo bude nahozena jako admin, jelikož se jedná o výjimku, která byla udělena mnou, tak ji zítra vysvětlím co a jak, do té doby bude stále hráč. Testy splnila na výbornou
byLife

Zpět na Nábory Adminů