I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

milford / Jailbreak 2

Příspěvekod realismus » 04 čer 2017, 11:18

Zde bych chtěl projednat událost, která se stala už dříve. Neměl jsem poslední dobou moc času, tak se omlouvám za zpoždění, nicméně dlouhá doba by v tomto případě neměla hrát roli, neboť se porušení pravidel dopustil hlavní admin jailbreak serverů.

Stalo se tohle: Na mapě jail_andaman začalo HVD a samy se otevřely cely. Já byl v cele vedle té, ve které je guna. Přeběhl jsem do cely s gunou a vyběhl s ní, zatímco milford mohl vidět jen to, jak z té cely utíkám. Z cely s gunou mohlo mezitím vyběhnout x hráčů, které neměl šanci vidět. Vyběhl jsem z té cely a vydal se zadními dveřmi. V tu chvíli po mě začal milford střílet a dal mi FA. Navíc zavřel cely, když si nebyl jistý, zda v nich skutečně někdo je. Navíc nedal open dvěma hráčům na druhé straně i přes to, že u tlačítek byl, a i přes to, že mu to hráči psali do chatu.
Přikládám definitivní důkaz, že milford nemohl vědět, zdali mám skutečně zbraň a přesto mě zabil. Navíc kvůli jeho domněnce spustil svým neomaleným chováním vzpouru.
Tzn. že napřed zavřel cely i když nevěděl, zdali tam někdo je. Poté mi dal FA a poté mě neoprávněně zabil, tedy mi dal FK. Viděl, že jsem to já, tak mě musel jít zabít, i když nevěděl, že mám skutečně gunu, a tímto svým nepromyšleným jednáním spustil vzpouru. To je hned několik prohřešků najednou.
Poté jsem se ho normálně a v klidu zeptal, za co mě zabil. Odepsal, že jsem měl gunu. Zeptal jsem se ho, jak mohl vědět, že jí mám, neboť jsem věděl, že nebyl přítomen u toho, jak jsem jí bral. Napsal, že je čarovný.

Dále mě v příspěvcích začal urážet i přes to, že psal, že ví, jak snadno se to dá v HLStats dohledat. Napsal, že jsem idiot a kokot.
,,Infarkt je hloupé děcko, nebo dement nebo já nevím co všechno jsem mu řekl. To už tady svým nevychováním všem dokázal.
Když se chová jako hovado, nemůže čekat že mu budeme děkovat.''
,,A každému kdo se chová nemístně, klidně veřejně zopakuju že je kokot. Ať je to Oxid, nebo kdokoliv jinej

Opakovaně mě admin milford urážel, ale to, zdá se, nikomu nevadí.
Snaží se mě zesměšnit a popírá jasné důkazy o jeho nevhodném chování.
Doufám, že se tímto demem vše vyřeší a vyjasní.

Demo mi nejde nahrát jako přiložený soubor. Je to tohle demo z 21.5.
21. 05. 19:16 jail_andaman 20546-1705211916-jail_andaman.dem.zip
K incidentu dojde zhruba v čase 03:50:00.
realismus
Amatér
Amatér

milford / Jailbreak 2

od Rumcajz » 04 čer 2017, 11:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: milford / Jailbreak 2

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 04 čer 2017, 12:01

Ano, zabil jsem tě. Ano, byl jsem si jistý že máš zbraň. Ano, som čarovny. Ne, FK to nebyl.
Když si pustíte demo z mého pohledu, uvidíte, že jsem hráče nezabil náhodně a už vůbec ne proto, že to byl Oxid, jak se vás tady snaží přesvědčit.

Když vycházím na schody k tlačítkům co otevírají cely, vidím na levé straně dole 6 hráčů co sotva opustili svou celu. Vidím další dva hráče napravo dole zavřené v cele. A vidím jednoho hráče opustit celu se zbraní. Celkem tedy vidím 9 z 10 teroristů co byli živí na serveru.
Proto jeho tvrzení, že z cely mohlo vyběhnout x hráčů před ním, není možné! Hráči kteří byli vlevo dole za tak krátký čas nestihnou dojít do cely pro zbraň, ani z cely doběhnout do místa kde se nacházeli. A dva hráči co neměli otevřeno tu zbraň nemohli vzít taktéž.

Vraťme se tedy k hráči co opustil celu se zbraní. Oxid se vás snaží přesvědčit, že jsem mu dal FA a následně kill, protože to byl on.
Na demu však vidíte, že jméno hráče nevidím přes ceduli na zadní stěně boxu, tudíž si hráče označím hitnutím a jdu ho hned zabít.
Protože jak píšu nahoře, už jsem věděl že ten hráč má zbraň, aniž bych tušil kdo to je.

Další mé pochybení má být, že jsem neotevřel cely zavřeným hráčům vpravo dole. Ano, hráčům jsem neotevřel z toho důvodu, že jsem zrovna bránil vzpouře sledováním a zbitím hráče který vzal zbraň. Kromě mě byli na serveru ještě jiné CTčka, které vzpouru neřešili a cely mohli otevřít!

Hraji JailBreak x let a mám mnoho zkušeností. Ve velké rychlosti jsem stihl spočítat hráče kteří opustili cely, vyhodnotit rychlost otevření cel a rozběhu hráčů jejich směrem vzhledem k vzdálenosti kterou ušli, z čehož mi na základně mnohaletých poznatků a zkušeností vyšel jeden jediný závěr.
Hráč který opustil celu se zbraní a utíkal z areálu pryč, má zbraň a musí být zabit. Proto jsem psal, že jsem čarovny.

Chápu, že pro tebe je maximum poslechnout banální příkaz Simona a na víc nestačíš, ale nemůžeš podle sebe soudit ostatní.

Poslední stížnost je že Oxida urážím.
Oxid je malý kluk, který začal jednu dobu urážet, nadávat a pomlouvat portál a jeho adminy. Nadával Petovi, urážel mě, a nabádal ve hře hráče, aby s ním šli do odboje a svrhli Gamesites a jeho adminy.
Dopustil se nespočet urážek adminů, porušoval pravidla ve hře i na webu.
Takový hráč, který absolutně nerespektuje pravidla portálu a snaží se jej ze všech sil poškodit, si nezaslouží aby s ním bylo zacházeno jako se slušnými hráči, kterých si vážíme.

Proto zopakuji klidně znova, Oxid je blbeček kterého baví porušovat pravidla a škodit portálu a proto s ním je zacházeno tak, jak on se chová k nám a k tomu co tady tak dlouho budujeme.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod realismus » 04 čer 2017, 12:39

Na demu je jasně vidět, že z cel vyšlo několik hráčů. Kdokoliv mohl sebrat zbraň a jít pryč, třeba směrem ke zbrojce, to je jedno. Já byl ve vedlejší cele a za celou dobu jsem stihnul z ní vyjít a vejít do vedlejší cely a vzít gunu.
Tvoje obhajoba není obstojná a každý se může mýlit, i hráč s mnohaletými zkušenostmi z jailbreaku. Akorát jsi k smíchu a snažíš se ne příliš obratně obhájit svůj FK.

Jméno hráče jsi si v klidu mohl přečíst ještě ve chvíli, kdy jsem vycházel z cel.

Pokud do té cely nemohl vběhnout nikdy jiný, stejně jsi is nemohl být jistý, že tu zbraň skutečně má! To jsi prostě vědět nemohl a to si můžeš říkat, co chceš. Dal jsi mi FK a jakékoliv tvé další argumentování je neplatné. Neviděl jsi to, neslyšel jsi to a nevěděl jsi to. Dal jsi mi FA a následný FK. Samozřejmě se můžeš domnívat, že hráč v cele s gunou pro ní jde, ale to jsou pohé domněnky, na základě kterých nesmíš hráče zabít!

Počet hráčů jsi za tak krátkou chvíli nemohl spočítat, akorát lžeš a vymýšlíš si, vykrucuješ se, překrucuješ pravdu podle sebe.

,,Hráč který opustil celu se zbraní a utíkal z areálu pryč, má zbraň a musí být zabit. Proto jsem psal, že jsem čarovny.'' :D :D Tohle snad nemyslíš vážně :D

Já myslím, že je úplně jasné, že si Awee ospravedlňuje svojí chybu nějakými nesmyslnými žvásty. Mohli bychom k této situaci přizvat vědce a ti by ti vysvětlili, že za takový krátký okamžik nedokážeš spočítat vězně, nedokážeš vyhodnotit jejich rychlost atd. nebo cos tam psal za nesmysly.
realismus
Amatér
Amatér

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 04 čer 2017, 12:46

Stěžoval sis, že zbraň mohl mít kterýkoliv jiný hráč. Z dema je patrné, že je to lež.
Stěžoval sis, že jsem ti dal FA. Z dema je patrné že je to lež.
Stěžoval sis, že jsem tě zabil, protože si to byl ty. Z dema je patrné že je to lež.
Stěžoval sis, že jsem záměrně neotevřel cely když jsem tam stál. Z dema je patrné že je to lež.

Podle pravidel může CT zabít hráče pouze v případě, že si je jistý že hráč má zbraň. Já si jistý byl a zabil jsem ho.
Dodej důkaz o tom, že jsem si jistý nebyl.

Můžu jen zopakovat, že som čarovny :D
Obrázek
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod realismus » 04 čer 2017, 13:46

Prostě sis nemohl být jistý konec tečka. Víc toho ani uvádět nemusím. Dal jsi mi FK a je to pravda. Jestli si myslíš opak, tvoje věc, ale aspoň to dokazuje, jaký jsi imbecil.
realismus
Amatér
Amatér

Příspěvekod PEto » 04 čer 2017, 16:20

verdikt ostava rovnaky ako pri minulom topicu, zamietam
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod realismus » 04 čer 2017, 17:00

Dodal jsem jasný důkaz, že si milford nemohl být jistý, že mám zbraň. Už nevím, co bych pro to měl udělat. To už je prostě vrchol demence jak od PEto, tak od milforda.
realismus
Amatér
Amatér

Příspěvekod PEto » 04 čer 2017, 17:27

to je pekne oxid ze si to myslis, ale mas smolu
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy