• Stránka 1 z 1
[Vyr.]NouNyna/JailBreak 1/FK
Nick: NouNyna
SteamID: STEAM_0:1:78238676 + https://ctrlv.cz/nPt9
Čas a datum: 02.06. +- 22:25
Popis: Simon dal zákazy: Skákat, begripovat, čupět a stát. Poté je poslal k bazénu, kde jedno T boxovalo a poté dostalo FK od Nounyny, protože si myslela, že byl zákaz boxovat. Hádali se tam spolu, do konce kola se neomluvila a to i potom, co simon říkal, že zákaz boxovat nikdy nedával.
Důkaz: http://leteckaposta.cz/721213655
Vyčasování: 49:35 - Zákazy
51:25 - FK
SteamID: STEAM_0:1:78238676 + https://ctrlv.cz/nPt9
Čas a datum: 02.06. +- 22:25
Popis: Simon dal zákazy: Skákat, begripovat, čupět a stát. Poté je poslal k bazénu, kde jedno T boxovalo a poté dostalo FK od Nounyny, protože si myslela, že byl zákaz boxovat. Hádali se tam spolu, do konce kola se neomluvila a to i potom, co simon říkal, že zákaz boxovat nikdy nedával.
Důkaz: http://leteckaposta.cz/721213655
Vyčasování: 49:35 - Zákazy
51:25 - FK
-
Voobys - Zkušený
[Vyr.]NouNyna/JailBreak 1/FK
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: NouNyna/JailBreak 1/FK
Máš pravdu v tom, že Simon nezakázal boxovať.
Nemáš pravdu v tomto: "jedno T boxovalo". Prečo? Ty si to nevidel, preto to nemôžem banovať. ZATIAĽ. Z reakcie Adminov na serveri súdim, že hráč naozaj minimálne raz boxol. To ale nestačí.
Urobíme to teda nasledovne:
Máš 24h na to, aby si sem dodal vyčasované Demo z HLTV, kde bude jasne vidieť, ako daný väzeň boxol.
Ak to dokážeš, dám mu BAN a ty si môžeš v kľude pripísať ďalšie dva body do Akadémie, pretože hráč bude zabanovaný vďaka tvojmu nahláseniu.
Odpoveď mi napíš priamo sem, do tohto príspevku.
Nemáš pravdu v tomto: "jedno T boxovalo". Prečo? Ty si to nevidel, preto to nemôžem banovať. ZATIAĽ. Z reakcie Adminov na serveri súdim, že hráč naozaj minimálne raz boxol. To ale nestačí.
Urobíme to teda nasledovne:
Máš 24h na to, aby si sem dodal vyčasované Demo z HLTV, kde bude jasne vidieť, ako daný väzeň boxol.
Ak to dokážeš, dám mu BAN a ty si môžeš v kľude pripísať ďalšie dva body do Akadémie, pretože hráč bude zabanovaný vďaka tvojmu nahláseniu.
Odpoveď mi napíš priamo sem, do tohto príspevku.

-
Knedlajs - Spamer Veterán
Re: [V riešení...]NouNyna/JailBreak 1/FK
Pri danej situacii si tam ani nebol nevidel si to čo hráč robil a ideš nahlásiť hráča za FK.
FK dostal admin tak si to mal aj sám vyriešiť boli tam aj iný admini.
FK dostal admin tak si to mal aj sám vyriešiť boli tam aj iný admini.
-
Brano21 - Spamer Veterán
Re: [Vyr.]NouNyna/JailBreak 1/FK
Ahoj, mám pomalý internet, takže mi příjde zbytečné to nahrávat na leteckou poštu, tak budu rád, když si to stáhneš z HLTV: 02.06. 21:37 - jail crime
Vyčasování: 50:00
Díky:)
Vyčasování: 50:00
Díky:)
-
Voobys - Zkušený
Smajloš? IT knedlik podal odpověd v půl 3 a mám 24 h na to, abych dodal demo. Demo jsem dodal právě teď, tak jakých 24h přešlo?.. Fakt vůbec nechápu, co si právě teď napsal..
Jelikož se tam poté o tom bavili, že boxoval či ne, tak je logické, že ho zabila za to, že boxoval....
e. Knedlajs: 1. Smajloš sa prepísal, to nerieš.
Demo si stiahnem a pozriem.
2. To, že sa o tom bavili nám, ako kontrolórom v PP, nepomôže. Potrebujeme presné a jasné situácie.
3. Knedlík sa píše s veľkým K!
Jelikož se tam poté o tom bavili, že boxoval či ne, tak je logické, že ho zabila za to, že boxoval....
e. Knedlajs: 1. Smajloš sa prepísal, to nerieš.

2. To, že sa o tom bavili nám, ako kontrolórom v PP, nepomôže. Potrebujeme presné a jasné situácie.
3. Knedlík sa píše s veľkým K!

-
Voobys - Zkušený
Re: NouNyna/JailBreak 1/FK
Ne, já jsem mu pouze vysvětloval, proč jsem jí nahlásil. A to z toho důvodu, že se tam o tom právě bavili:D
Jasný Knedlik..
Jasný Knedlik..

-
Voobys - Zkušený
Simon sem byl já.(Wolf).Říkal sem jí že ty zákazy mam naučené jako básničku,že boxovat nezakazuji jen tak,ale i tak říkala že sem ten zákaz dal..Psal sem jí potom aj do team chatu,že sem prostě boxovat nezakázal,ale jí to nějak nezajímalo...
Snad se k tomu vyjádřit mohu,jestli ne tak mi smažte komentář
Snad se k tomu vyjádřit mohu,jestli ne tak mi smažte komentář

Ten Vlk z JB 5
-
Levition - Pokročilý
Re: [V riešení...]NouNyna/JailBreak 1/FK
smajlos21 píše:FK dostal admin tak si to mal aj sám vyriešiť boli tam aj iný admini.
Až teraz som si všimol toto nahlásenie. Vyjadrím sa sem, keďže sa ma týka a táto veta je mierená na mňa. Áno, FK som dostal ja. Máš pravdu, mal som si to sám vyriešiť. A aj som to začal riešiť, no ostatní kolegovci ma stopli s tým, že simon určite zakázal boxovať. Potom som si už nebol istý ani ja, keďže sa to udialo pomerne neskoro večer (únava robí svoje) a demo som zrovna netočil, tak som si to nevedel spätne pozrieť. Pýtal som sa hráčov, či má niekto demo a ak hej, nech mi ho pošle, na čo mi Voobys odpísal, že on demo má a keď to FK bol, hodí to sem. Škoda, že mi to demo nechcel poslať, doriešil by som si to sám, takto z toho vznikol mierny chaos. Toť vše. Vďaka za dodatočné vyriešenie tu.

https://ctrlv.cz/FWYt
diagnóza - ťažká schizofrénia
diagnóza - ťažká schizofrénia
-
StrapataaPani - Pokročilý
• Stránka 1 z 1