Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

Paintball/killemacka

Příspěvekod killermacka » 06 čer 2017, 12:52

Nick v hre: killermacka
Nick na fore: killermacka
Profil na fore: ucp.php
Vek: 16
Steam nick: killermacka2
Steam ID: STEAM_0:1:147547944
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65540/ ... layer=1874
Nejaké bany: Ako som už raz písal keď som začínal Paintball a hral som na NS tak som dostal 3 bany dva za nadávky a jeden za spam. Steam mám čistý :)
Niečo o sebe: Ahojte, volám sa Dávid dnešným dňom oslavujem 16 narodeniny. Momentálne ukončujem 9 ročník Základnej školy a ďalej by som sa chcel stať realitným maklérom. Mám rád celkovo šport aktívne hrajem florball a tenis ale nebránim sa určite ďalším športom hlavne kvôli mojej výške skoro 2 metre hrajem rád basketbal a volejbal.
Prečo by som chcel adminovať: Takže raz som tu adminom bol ale nechal som sa zrušiť kvôli svojej hlúposti. Adminom by som sa chcel stať preto, lebo ak teraz zavítam na PB je to hrôza nadávky,kemp a podobne. S týmto som si vedel stále poradiť ale teraz keď niesom admin som to vedel nahlásiť tak max. do pp ale ten hráč možno ani o tom bane nevedel ...
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Paintball/killemacka

od Rumcajz » 06 čer 2017, 12:52

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Paintball/killemacka

Příspěvekod killermacka » 06 čer 2017, 12:54

killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 06 čer 2017, 14:55

killermacka píše:Ahojte, volám sa Dávid dnešným dňom oslavujem 16 narodeniny.

Zamítnuto
Všechno nejlepší.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod killermacka » 06 čer 2017, 17:53

Dôvod? Zasa sa budem opakovať prečo ? :D Ešte ti to raz poviem ja neviem či to chceš po španielsky alebo neviem jak ale prečo ? Že som sa odobral kvôli tebe alebo prečo. Na to že si šerif nevieš napísať jediný normálny dôvod. Vrátim sa ku jednej žiadosti. Píšeš v nej ku falqovi že nech na ZM bude že nič nerobí nerobí problémy atď a ja čo robím bordel na serveroch ?? Nadávam každému porušujem pravidla ? Nie, chovám sa normálne len neviem čo máš stále proti mne. :)
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 06 čer 2017, 18:01

Falqo je ale rozumný mladý Karel.

Já nebudu stále dokola psát že si dement. Už se přestaň veřejně ponižovat a neptej se proč, když si odpověď dostal.
Být tebou jdu do akademie. Raději buď famózní akademik s šancí na práva, než hlupák co si měsíc co měsíc zavírá dveře..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod killermacka » 06 čer 2017, 19:02

:DDDD Ja sa verejne ponižujem ? :D To skôr ty si medzi adminmi si získavaš vieš čo keď vidia že ma zamietaš bez dôvodu a ak je pre teba dôvod že som dement tak ty si ešte väčší :D Určite si akadémiu robiť nebudem prečo by som mal ? keby ste ma zrušili vy a chcem späť práva tak nepoviem ani slovo že si ju neurobím ale ja som sa zrušil sám :) Viac ti ja k tomu nemám čo povedať.
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 06 čer 2017, 19:07

Ach jo. Kdyby si chodil s nápisem na čele "Chytrému napověz, hloupého kopni.", byl by si samá modřina..
lock
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů