• Stránka 1 z 1
Výmysl jménem "Nesplnitelný příkaz"
Zdravím, dřív jsem hraval na vašich jailbreakových serverech a všechno byvalo v pohodě a dávalo smysl. Jenomže teď po asi pulroční pauze se vrátím a zjistím že si nějaci admini vymysleli absolutní kravinu jménem "Nesplnitelný příkaz".
Od jakživa si pamatuju že jsem jako simon dával příkaz "Pujdete na čáru" v moment když jsem otvíral cely. Jenomže ted nejaky choromyslny klucina si vymyslel žepry to je nesplnitelny příkaz protože v milisekundu kdy to říkam cely ještě nejsou otevřené a blablabla?
Co je tohle dopr. za výmysly. Na nic takového se dřív nehrávalo, navíc to celé smrdí tím že si to někdo uplně vytáhnul z paty jenom aby mohl byt velký pan admin. Když jsem stejný příkaz včera a bylo tam několik adminů tak nebyl žádný problem. Jenomže velmistr patas počítá milisekundy a pokaždé má nějaký problem a všechno je pro něho nesplnitelny příkaz.
Navíc v pravidlech o tom neni nikde ani zmínka. A jelikož teď ingame pravidla nefungují žadne pravidla nejsou řekl bych....
Od jakživa si pamatuju že jsem jako simon dával příkaz "Pujdete na čáru" v moment když jsem otvíral cely. Jenomže ted nejaky choromyslny klucina si vymyslel žepry to je nesplnitelny příkaz protože v milisekundu kdy to říkam cely ještě nejsou otevřené a blablabla?
Co je tohle dopr. za výmysly. Na nic takového se dřív nehrávalo, navíc to celé smrdí tím že si to někdo uplně vytáhnul z paty jenom aby mohl byt velký pan admin. Když jsem stejný příkaz včera a bylo tam několik adminů tak nebyl žádný problem. Jenomže velmistr patas počítá milisekundy a pokaždé má nějaký problem a všechno je pro něho nesplnitelny příkaz.
Navíc v pravidlech o tom neni nikde ani zmínka. A jelikož teď ingame pravidla nefungují žadne pravidla nejsou řekl bych....
- Greennovis
- Amatér
Výmysl jménem "Nesplnitelný příkaz"
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Výmysl jménem "Nesplnitelný příkaz"
Ahoj, ano pravidla nenajdes. Co sa tyka toho otvarania uz tu bolo nieco podobne mam dojem ze v tom bol nejako zapojeny nY a zaver bol ze sa prikazy plnia az po ich uplnom dopovedani cize ak zaroven otvaras cely je to splnitelny prikaz. Ale nech sa radsej vyjadri admin z jailu.

-
ZelezoBeton - Profesionál
Ahoj,
pokud to říkáš zároveň s otevřením, tak by podle mě neměl být problém to brát jako normální příkaz. Pokud by se někdo vymlouval na to, že úplně minimálně jsi nestihl dát open, než si to začal říkat, ale open byl, než jsi to dořekl, tak bych hráče normálně zabil a pokud by stále mlel svoje, zakročil bych jako admin "kickem, banem". V určitých situacích milisekundy, milimetry, apod., nehrají žádnou roli. Což si myslím, že by to tak mělo být i u tohoto případu. Je to jen můj názor, takže ho moc neber v potaz
Díky za pochopení 
pokud to říkáš zároveň s otevřením, tak by podle mě neměl být problém to brát jako normální příkaz. Pokud by se někdo vymlouval na to, že úplně minimálně jsi nestihl dát open, než si to začal říkat, ale open byl, než jsi to dořekl, tak bych hráče normálně zabil a pokud by stále mlel svoje, zakročil bych jako admin "kickem, banem". V určitých situacích milisekundy, milimetry, apod., nehrají žádnou roli. Což si myslím, že by to tak mělo být i u tohoto případu. Je to jen můj názor, takže ho moc neber v potaz

ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
no ja som v tomto pripade len posuval to co povedali serifovia, cize neviem ako je to teraz kedze to nehram tak radsej ani nepisem
ja som to vzdy hral tak ze ked to bolo sucasne dopovedany prikaz s otvorenim tak to bolo v poriadku, ak prikaz bol dopovedany a az tak otvoril tak vtedy uz spravil simon chybu. No viac ti uz povie hlsa cize tento offtopic si nevsimaj kedze cakam na edit typu nebudu se tu vyjadrovat atd 
E. by Vik.: Tady to nehrozí

E. by Vik.: Tady to nehrozí

takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
-
nYcko - Mistr Yoda
Jak psal ZelezoBeton. Příkazy se plní až po jejich dopovězení, takže pokud zároveň říkáš příkaz a přitom otevřeš cely, tak je normálně splnitelný. Situace s nesplnitelným příkazem je celkem jasná. Pokud Simon řekne, že máš jít na čáru a ty máš zavřené cely, které ti otevře až po dopovězení příkazu, tak je to pro tebe v tu chvíli nesplnitelný příkaz -> nemáš žádný příkaz a po otevření cel si můžeš jít kam chceš.
Každopádně by se Simon měl vždy vyjadřovat jasně, aby bylo poznat, jestli byl příkaz splnitelný nebo ne. Řešit nějaké milisekundy je kravina, ale zbytečně se tím můžeš dostat do konfrontace s adminem popř. hráčem.
Každopádně by se Simon měl vždy vyjadřovat jasně, aby bylo poznat, jestli byl příkaz splnitelný nebo ne. Řešit nějaké milisekundy je kravina, ale zbytečně se tím můžeš dostat do konfrontace s adminem popř. hráčem.

-
BrooKlyGS - Spamer
ViktorOnlyJB píše:Ahoj,
pokud to říkáš zároveň s otevřením, tak by podle mě neměl být problém to brát jako normální příkaz. Pokud by se někdo vymlouval na to, že úplně minimálně jsi nestihl dát open, než si to začal říkat, ale open byl, než jsi to dořekl, tak bych hráče normálně zabil a pokud by stále mlel svoje, zakročil bych jako admin "kickem, banem". V určitých situacích milisekundy, milimetry, apod., nehrají žádnou roli. Což si myslím, že by to tak mělo být i u tohoto případu. Je to jen můj názor, takže ho moc neber v potazDíky za pochopení
Jasne jenomze ten ban sem dostal ja protoze sem odmítl borcovy dat vd za to žeprý pokaždé když sem byl simon tak moje příkazy prý byly nesplnitelne. A pokaždé jsem začal mluvit "Půjdete na čáru" a zaroveň jak sem to říkal sem otevřel cely.
- Greennovis
- Amatér
Greennovis píše:ViktorOnlyJB píše:Ahoj,
pokud to říkáš zároveň s otevřením, tak by podle mě neměl být problém to brát jako normální příkaz. Pokud by se někdo vymlouval na to, že úplně minimálně jsi nestihl dát open, než si to začal říkat, ale open byl, než jsi to dořekl, tak bych hráče normálně zabil a pokud by stále mlel svoje, zakročil bych jako admin "kickem, banem". V určitých situacích milisekundy, milimetry, apod., nehrají žádnou roli. Což si myslím, že by to tak mělo být i u tohoto případu. Je to jen můj názor, takže ho moc neber v potazDíky za pochopení
Jasne jenomze ten ban sem dostal ja protoze sem odmítl borcovy dat vd za to žeprý pokaždé když sem byl simon tak moje příkazy prý byly nesplnitelne. A pokaždé jsem začal mluvit "Půjdete na čáru" a zaroveň jak sem to říkal sem otevřel cely.
Tak prosím napiš jaký admin to byl, aby jsme se mohli dostat dále

ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
Patas a nějaké čísla nebo neco za jménem, bohužel sem zrovna nenahraval.
- Greennovis
- Amatér
Ahoj tak abych se vyjádřil.
Na serveru byl simon,který dal příkaz půjdete na čáru a potom otevřel cely.Což byl nesplnitelný příkaz.
Jestli si to pamatuju tak ty jsi mě zabil já si tě grabl a všechno jsem ti vysvětloval jak je to s nesplnitelným příkazem ty jsi mi řekl že příkaz "Půjdete na čáru" je v budoucnosti - Na to jsem ti řekl že příkazy, které dá simon tak se mají plnit hned bez zdržování (což tuhle situaci nešlo) dal jsem ti prostor aby jsi mi dal VDčko - Ty jsi mi řekl ,že mi za tohle VD nedáš tak jsem zakročil banem.
Na serveru byl simon,který dal příkaz půjdete na čáru a potom otevřel cely.Což byl nesplnitelný příkaz.
Jestli si to pamatuju tak ty jsi mě zabil já si tě grabl a všechno jsem ti vysvětloval jak je to s nesplnitelným příkazem ty jsi mi řekl že příkaz "Půjdete na čáru" je v budoucnosti - Na to jsem ti řekl že příkazy, které dá simon tak se mají plnit hned bez zdržování (což tuhle situaci nešlo) dal jsem ti prostor aby jsi mi dal VDčko - Ty jsi mi řekl ,že mi za tohle VD nedáš tak jsem zakročil banem.
-
KiNgPatas - Profesionál
čauko,
pokud si myslíš že admin pochybil, pořiď si o tom důkaz. Za další, pokud ti admin jasně vysvětloval co jsi udělal špatně, v této situaci bych tomu i věřil že admin zakročil správně, tak ty nemáš co odmlouvat, pak se tedy nedivím patřičnému postihu. Pokud si myslíš že admin zakročil špatně, nahlaš jej s důkazem do stížnosti adminů místo tohoto obvinění že tohle a tamto udělal špatně. Pokud si zde nehrál půl roku, tak si přeci hned nebudu na něco stěžovat když s tím nejsem logicky obeznámen
Hezký den.
pokud si myslíš že admin pochybil, pořiď si o tom důkaz. Za další, pokud ti admin jasně vysvětloval co jsi udělal špatně, v této situaci bych tomu i věřil že admin zakročil správně, tak ty nemáš co odmlouvat, pak se tedy nedivím patřičnému postihu. Pokud si myslíš že admin zakročil špatně, nahlaš jej s důkazem do stížnosti adminů místo tohoto obvinění že tohle a tamto udělal špatně. Pokud si zde nehrál půl roku, tak si přeci hned nebudu na něco stěžovat když s tím nejsem logicky obeznámen

Hezký den.
CS:GO admin
CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
-
KalvinJB - Spamerův sluha
Dnes večer, nebo až se dostanu k PC ti odpovim, každopádně si napsal nesmysl..
-
byLife - CS:GO Admin
Greennovis píše:Zdravím, dřív jsem hraval na vašich jailbreakových serverech a všechno byvalo v pohodě a dávalo smysl. Jenomže teď po asi pulroční pauze se vrátím a zjistím že si nějaci admini vymysleli absolutní kravinu jménem "Nesplnitelný příkaz".
Jestli si otvíral cely a v tu dobu si řekl, ať jdou hráči na čáru, tak se to dá tolerovat a hráči mají splnit ten daný příkaz, avšak aby nedošlo k nejasnostem, je lepší říkat: ,, po otevření cel " kdy vězni mají jasně řečeno, co vězni mají po otevření cel splnit.. Je to jako kdyby si řekl, begripněte .. Jak to mají udělat, když to nejde? Je to přece nesplnitelný příkaz stejně jako když vězňům nařídíš, ať jdou tam a tam, když je zavřeno.. A přesně proto se vymyslel tzv. spouštěč, který jasně říká co mají po dané věci vězni udělat, jako když řekneš: ,, na moje slovíčko start skočíte ".. kdykoliv řekneš start, vězni skočí.. No není to jednoduché ?
Co se Paťase týče, je velmi jednoduché zapnout demo a pokud se ti něco nelíbí, jednoduše to potom podle vzoru hodíš do Stížností na Adminy..
Hraju JB už X let, začínal jsem na 1.6 a pravidla se nějak EXTRA nemění, admin ti řekl, kde si udělal chybu, nevím co následovalo, ale pokud by si poslechl a neměl ego větší než tvé IQ, tak by si poslechl a přiučil se.
Tvá "asi" stížnost, nebo vylití srdíčka společně s prostýma slovíčkama mi přijde více než vtipná..
-
byLife - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1