• Stránka 1 z 1
[V]Neznalost pravidel - !MauZ™
Server: JailBreak #6
Popis situácie/ prehrešky admina: !MauZ™ dal zákazy a poté řekl: na moje slovíčko start půjdete na čáru. Zahrajeme si na simona, simon říká všechno platí. Simon přejmenovává simona na Andrewa. Poté řekl start a několikrát to zopakoval. Z toh důvodu že to neřekl Andrew, tak tam pár lidí nešlo. Já z prvu taky ne, ale protože jsem neposlouchal, tak bych šel, pokud by mě neblokoval Zajo
. Každopádně je to vidět na demu.
Dôkazy: SID screen: https://ctrlv.cz/cRfB, demo: http://leteckaposta.cz/942360731
čas: 2:17
Popis situácie/ prehrešky admina: !MauZ™ dal zákazy a poté řekl: na moje slovíčko start půjdete na čáru. Zahrajeme si na simona, simon říká všechno platí. Simon přejmenovává simona na Andrewa. Poté řekl start a několikrát to zopakoval. Z toh důvodu že to neřekl Andrew, tak tam pár lidí nešlo. Já z prvu taky ne, ale protože jsem neposlouchal, tak bych šel, pokud by mě neblokoval Zajo

Dôkazy: SID screen: https://ctrlv.cz/cRfB, demo: http://leteckaposta.cz/942360731
čas: 2:17
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.
-
peggylosttos - Amatér
[V]Neznalost pravidel - !MauZ™
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Neznalost pravidel - !MauZ™
Ahoj, z mého pohledu jsi tam prostor měl, jestli je to jinak tak se omlouvám, avšak nic jsi do chatu nepsal, že tě blokuje, ani ses jakkoliv nehýbal aby jsi dal najevo, že tě blokuje... Pro příště napiš do chatu, že tě blokuje, neboj alespoň něják naznač, že nemůžeš projít, a ne mi pak vyhrožovat, jak na mne dáš stížnost, když to jde vyřešit i normálně. Ptal jsem si následně i Zaja, jestli tě opravdu blokoval na což mi napsal, že neví (jemu bych věřil, kdyby řekl, že jo, protože je admin). Na demu je sice vidět, jak stojí hned u dveří a že opravdu nemůžeš projít. Jen říkám, že z mého pohledu to opravdu vypadalo, jako že tam prostor máš.

steamcommunity.com/id/PoPMaNCZ
-
PoPMaNCZ - Pokročilý
Když si to přečteš pořádně, tak píšu, že se hrál Andrew. 

V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.
-
peggylosttos - Amatér
Tak teď nechápu na co dáváš stížnost... a to, že tě blokoval a já tě zabil, nebo za to, že jsem neřekl Andrew říká..."?

-
PoPMaNCZ - Pokročilý
Možná jsem to mohl lépe popsat
. Ano..., za to, že se hrál Andrew, ale ty si zabil ty, co zůstali v cele + pak si jim dával příkazy, ale pořád se hrál andrew.

-
peggylosttos - Amatér
Ať to tu zbytečně nespamujeme... Tak tohle je poslední co napíšu: Hrál se andrew a měli jste jít na slovíčko "start" na čáru. Tady máte jít na čáru v obou případech jak "start" tak "andrew říká start". Možná, kdyby si po prvním kole neřekl "ok forko" a normálně se zeptal proč, tak ti na to v pohodě odpovím a vysvětlím ti to. Ale chceš to řešit tady tak okey... a žádné další příkazy jsem jim nedal. Řekl jsem jen "máte zakázáno stát, skákat boxovat" jeden hráč si čupl a já ho zabil, protože to neřekl andrew.
PS: Zkus příště se zeptat na serveru, proč jsem tě zabil a né psát do chatu po tvé smrti "blokoval mě" a minutu na to "jdeš na forko".
PS: Zkus příště se zeptat na serveru, proč jsem tě zabil a né psát do chatu po tvé smrti "blokoval mě" a minutu na to "jdeš na forko".

-
PoPMaNCZ - Pokročilý
Tak to je zajímavý, že ti každý řekne něco jinýho. Nějaký admin řekne, že se musí říct to "simon, nebo Andrew říká" a nějaký, že ne. Tak nevím. Pokud si nás zabil právem, tak se ti omlouvám. Nechám to na zkušenějších.
-
peggylosttos - Amatér
Jsem na hodně věci alergickej a jedna z nich je pomluva A týmu bez jediného důkazu typu: ,, nějak, admin řekl tohle,ten zase tohle a blablabla" .. Pravdu ma Mauz.
Mas jít jak na slovicko Start a nebo Andrew říká start ..
Každopádně si podle hlstats napsal, ze te blokuje, zítra se podivam na demo a uvidim, zda-li si fk dostal nebo ne, každopádně zbytek stížnosti je neoprávněná.. Uvidíme zítra jak dopadne to demo
Mas jít jak na slovicko Start a nebo Andrew říká start ..
Každopádně si podle hlstats napsal, ze te blokuje, zítra se podivam na demo a uvidim, zda-li si fk dostal nebo ne, každopádně zbytek stížnosti je neoprávněná.. Uvidíme zítra jak dopadne to demo
-
byLife - CS:GO Admin
Stížnost neopeavnena ve všech směrech ...
-
byLife - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1