• Stránka 1 z 1
Nové písničky?
Ahoj,mam takovej návrh a to,že by přibyli nové písničky do jailbreak serverů.Když se řekne kdo chce karaoke hned se hlásím,zpívat mě strašně baví a ještě víc když se u toho lidi okolo smějou.Je to prostě na odreagování.Ale už mě moc nebaví zpívat pořad ty samé písničky,tak mě napadlo,že by se celé to menu s písničkami změnilo,dali by se tam nové songy.
určitě by souhlasilo spousta hráčů.Nejde mi o to,že ty písničky jsou staré to naopak staré písničky jsou o 100x lepší než písničky v téhle době akorát jsou prostě už odzpívané..Dali by se tam zase nějaké starší písničky co se dají zpívat a nemají tak velké tony.
Vybralo by se pár písniček a o ty by se hlasovalo.Je to jenom můj názor,nemusí se někomu líbit,ale když už je tu ta volná debata,tak proč se nevyjádřit,že?
Zatím AHOJ!.
určitě by souhlasilo spousta hráčů.Nejde mi o to,že ty písničky jsou staré to naopak staré písničky jsou o 100x lepší než písničky v téhle době akorát jsou prostě už odzpívané..Dali by se tam zase nějaké starší písničky co se dají zpívat a nemají tak velké tony.
Vybralo by se pár písniček a o ty by se hlasovalo.Je to jenom můj názor,nemusí se někomu líbit,ale když už je tu ta volná debata,tak proč se nevyjádřit,že?

Zatím AHOJ!.

Ten Vlk z JB 5
-
Levition - Pokročilý
Nové písničky?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nové písničky?
Tenhle song necháme přidat, tak se začni učit.. 

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Re: Nové písničky?
Awee (cti ejvi) píše:Tenhle song necháme přidat, tak se začni učit..
Koko Tu, Koko Tam, Koko Tu, Koko Tam

ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
• Stránka 1 z 1