• Stránka 1 z 1
[Přijat]WalkoN / Aim
Ahoj, rád bych požádal o admin práva na Aim serverech.
Nick ve hře: WalkoN^
Nick na Foru: WalKoN
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 17
Steam Nick: GS.cz # WalkoN
Steam ID: STEAM_0:1:173687282
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... layer=4320
Nějaké bany nebo prohřešky na (GS, jinem potálu): Od resetu jsem dostal ban na JB za neschopnostct/simona. Dostal jsem UB. Z chyby jsem se poučil a adminovi jsem se omluvil.
Něco o sobě: Ahoj, jmenuji se Tomáš, je mi 17 let. Bydlím na severu Čech v Jablonci na Nisou. Momentálně chodím na střední školu technickou do 2.ročníku na obor Obráběč kovů. Ve volném čase se rád věnuji hraní PC her, ježdění na kole, chození s přáteli ven. Taky se věnuji sporu jako je např. Fotbal, Hokej a florbal.
Proč chci na GS adminovat?: Na aim serverech je spousta hráčů, kteří rádi kazí hru ostatní at už nadávají nebo cheatují, tak bych chtěl těmto konfliktům co nejvíce zabránit. Adminem jsem tu již byl asi půl roku, ale bojužel jsem byl zrušen za aschození serveru za což se omlouvám.
Děkuji za přečtení mé žádosti a pevně doufám, že dostanu 2 šasnci.
Nick ve hře: WalkoN^
Nick na Foru: WalKoN
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 17
Steam Nick: GS.cz # WalkoN
Steam ID: STEAM_0:1:173687282
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... layer=4320
Nějaké bany nebo prohřešky na (GS, jinem potálu): Od resetu jsem dostal ban na JB za neschopnostct/simona. Dostal jsem UB. Z chyby jsem se poučil a adminovi jsem se omluvil.
Něco o sobě: Ahoj, jmenuji se Tomáš, je mi 17 let. Bydlím na severu Čech v Jablonci na Nisou. Momentálně chodím na střední školu technickou do 2.ročníku na obor Obráběč kovů. Ve volném čase se rád věnuji hraní PC her, ježdění na kole, chození s přáteli ven. Taky se věnuji sporu jako je např. Fotbal, Hokej a florbal.
Proč chci na GS adminovat?: Na aim serverech je spousta hráčů, kteří rádi kazí hru ostatní at už nadávají nebo cheatují, tak bych chtěl těmto konfliktům co nejvíce zabránit. Adminem jsem tu již byl asi půl roku, ale bojužel jsem byl zrušen za aschození serveru za což se omlouvám.
Děkuji za přečtení mé žádosti a pevně doufám, že dostanu 2 šasnci.

-
Walkon - Sponzor
[Přijat]WalkoN / Aim
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: WalkoN / Aim
Přidej si mě na steamu, budu mít na tebe pár otázek a podle toho uvidíme jak dál.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1