• Stránka 1 z 1
novy pc na cs go
ahojte rozumie sa tu niekto do pc ak ano tak budem si kupovat novy pc bude sluzit na minecraft a cs go vedel by mi niekto poskladat do 350€ o ticho mi neide
-
Flume - Kolemjdoucí
novy pc na cs go
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: novy pc na cs go
Skládat nové PC jen pro kostky a picačku jako CS:GO? Vážně?
Nenapsal jsi co potřebuješ, protože nové PC může znamenat s periferiemi nebo bez ( monitor, klávesnice, myš, reproduktory, sluchátka)..
Nenapsal ani jestli to chceš s case (bedna).
Nenapsal jsi, jestli chceš PC včetně disku/ů, jestli SSD/HDD/hybrid/ M.2/PCI.
Nenapsal jsi, jestli si budeš počítač skládat sám nebo jestli znáš někoho kdo ti to složí a nebo zdali chceš skládanej. - Za skládanej se celkem připlácí a v této cenové relaci asi nic neseženeš a pokud, tak ten výkon bude výkon dnešní kalkulačky.
Dále by se hodila představa jestli stavět na AMD nebo Intel, přesněji zdali preferuješ Procesory (CPU) od firmy Intel nebo AMD, zda-li preferuješ Grafiku (GPU) od Intel nebo AMD. Dále by se hodila také představa o kapacitě RAM.
Jelikož 350€ je nějakých 10 000 Kč, tak ti nevím zda si něco poskládáš co bude mít smysl, já osobně kupoval počítač za 21 000 Kč a byl v tom i monitor a systém(systém sehnán jinde za 150 kč, místo 3 300kč)
Věř mi, že pokud si koupíš slabej komp, tak tě to bude později nehorázně srát, protože se pak chytneš jiné hry a ta ti nepoběží. Já co mám ten komp, tak si myslím, že je to vcelku dobrá střední cesta, nejsem náročnej hráč a co hraji, tak mi jede fajnově na FHD.
Zde je má sestava, tak se třeba můžeš i inspirovat.
https://www.czc.cz/56mhu3dftej828t0is1ds4ciqg/seznam
Nenapsal jsi co potřebuješ, protože nové PC může znamenat s periferiemi nebo bez ( monitor, klávesnice, myš, reproduktory, sluchátka)..
Nenapsal ani jestli to chceš s case (bedna).
Nenapsal jsi, jestli chceš PC včetně disku/ů, jestli SSD/HDD/hybrid/ M.2/PCI.
Nenapsal jsi, jestli si budeš počítač skládat sám nebo jestli znáš někoho kdo ti to složí a nebo zdali chceš skládanej. - Za skládanej se celkem připlácí a v této cenové relaci asi nic neseženeš a pokud, tak ten výkon bude výkon dnešní kalkulačky.
Dále by se hodila představa jestli stavět na AMD nebo Intel, přesněji zdali preferuješ Procesory (CPU) od firmy Intel nebo AMD, zda-li preferuješ Grafiku (GPU) od Intel nebo AMD. Dále by se hodila také představa o kapacitě RAM.
Jelikož 350€ je nějakých 10 000 Kč, tak ti nevím zda si něco poskládáš co bude mít smysl, já osobně kupoval počítač za 21 000 Kč a byl v tom i monitor a systém(systém sehnán jinde za 150 kč, místo 3 300kč)
Věř mi, že pokud si koupíš slabej komp, tak tě to bude později nehorázně srát, protože se pak chytneš jiné hry a ta ti nepoběží. Já co mám ten komp, tak si myslím, že je to vcelku dobrá střední cesta, nejsem náročnej hráč a co hraji, tak mi jede fajnově na FHD.
Zde je má sestava, tak se třeba můžeš i inspirovat.
https://www.czc.cz/56mhu3dftej828t0is1ds4ciqg/seznam
Cheateři jsou zmrdi.
Kvalitní podpis, jak hovado.
Kvalitní podpis, jak hovado.
- Maxmicro
- Amatér
Grafická karta: Sapphire Radeon RX 460 2GB
CPU: AMD FX-4320
Operační paměť: Crucial Ballistix DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz CL9
MB: ASRock N68-GS4/USB3 FX
HDD: Seagate BarraCuda 1TB
Zdroj: Crono PS400PLUS
Skříň: Zalman ZM-T3
CPU: AMD FX-4320
Operační paměť: Crucial Ballistix DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz CL9
MB: ASRock N68-GS4/USB3 FX
HDD: Seagate BarraCuda 1TB
Zdroj: Crono PS400PLUS
Skříň: Zalman ZM-T3
-
DRAKENN - Zkušený
Flume píše:ahojte rozumie sa tu niekto do pc ak ano tak budem si kupovat novy pc bude sluzit na minecraft a cs go vedel by mi niekto poskladat do 350€ o ticho mi neide
Poprosil by som ťa upresniť to čo potrebuješ. Ak nemáš vlastnú skriňu, zdroj, disk tak do tej sumy bude umenie sa zmestiť.
Keby si sa poobzeral po bazároch tak do tej ceny by mohla padnúť zostava, ktorá bude podávať sympatický herný výkon, ktorý ťa potešil oveľa viac.
Na nový herný stroj to chce ešte nejakú stovečku pridať a bude to samozrejme bez os periférií a monitoru (t.j. GK, cpu, doska, 8GB ram, 1TB disk a skriňa so zdrojom,).
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Za 350€ neposkladáš dobrý herní PC. Ale na tie hry ako CS:GO (tích 40-60fps) kludne ti stačí nejaký z bazáru.
GTA:SA-MP Administrátor [REDNECK] - 05.12.2018 - až do zrušenie serveru
Najlepší PC Support za mesiac Marec a Júl (2k17)
Najlepší PC Support za mesiac Marec a Júl (2k17)
-
GSTeeZee - Sponzor
• Stránka 1 z 1