Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyřešeno] pitkes22 / Nadržování / JailBreak#3

Příspěvekod sSwizzyCze » 11 čer 2017, 16:37 VIP

Předmět topicu: pitkes22 / Nadržování / JailBreak#3

Nick hráče: pitkes22
SID hráče: STEAM_0:1:57933955
Screen SID hráče: https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ ... 88F9D733A/
Odkaz na hráčův HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=8700
Přibližný datum a čas: 11.6. 2017 v 17:25
Popis situace: Hráč řekl ( Jako Simon ) Pojdte za mnou - šel za ním pouze jeden hráč , zbylí 3 zůstali na místě . Až po chvíli se zbylí hráči rozhodli , že půjdou . Dva hráči doběhli na simonovi výstřeli ale toho třetího zablokovali skleněné dveře . tudíž doběhl později ( Na Minecraftparty jsou ty skleněné dveře v areálu cel ) Simon zabil POUZE toho , kterého zablokovali dveře , ale ty dva , co běželi stejně jako ten třetí - jen je dveře nezablokovali , nechal žít .
Důkaz: http://leteckaposta.cz/595502102
ČAS : 2:00
„Per aspera ad astra“
sSwizzyCze
Spamerův sluha
Spamerův sluha

[Vyřešeno] pitkes22 / Nadržování / JailBreak#3

od Rumcajz » 11 čer 2017, 16:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: pitkes22 / Nadržování / JailBreak#3

Příspěvekod Deluxe391 » 12 čer 2017, 14:30 VIP

Akademik upozornený na takúto situáciu.

Pitkes22 zabanovaný za nadržování.

Ďakujeme za nahlásenie. ;)
Deluxe391
Profesionál
Profesionál

Re: [Vyřešeno] pitkes22 / Nadržování / JailBreak#3

Příspěvekod pitkes » 12 čer 2017, 18:19

Zdravičko, rád by som sa vyjadril k tomuto môjmu udajnému nadržovaniu…
Som si absolútne vedomý toho, že podľa demíčka to na prvý pohľad môže vyzerať ako jasné nadržiavanie, ale mám za to, že tu mohlo dôjsť k nedorozumeniu.

Tu je chronologicky na základe dema popísané, ako sa vlastne udalosti udiali:
1) v 13:47 herného času som povedal "Simon ukoncuje simona, pôjdete za mnou" ==> Všetci hráči mali ísť za mnou.
2) v 13:44 herneho času sa prvy hrač rozbehol za mnou (po 3 sekundach)
3) v 13:43 ho nasledovali ďalší dvaja (o 1 sekundu neskôr)
4) v 13:41 sa pohol z plošiny aj posledný hráč (o ďalšie 2 sekundy neskôr)
5) v 13:37 tohoto hráča blokli dvere a následne dostal odomňa kill (nie za to, že ho blokli dvere, ale za to, že išiel neskôr ako ostatní)

V súčasných pravidlách sa k plneniu príkazov píše len nasledovné:
VĚZNI - musí poslouchat Simona přímo a bez zdržování, za neuposlechnutí můžou být zabiti

Prakticky teda nie je určene, aký dlhý čas majú väzni na splnenie príkazu a zostáva teda na samotnom Simonovi tento čas určiť. Ja som to v tomto konkrétnom prípade síce neurčil slovne, ale potom, čo som v 13:47 dal kill poslednému hráčovi, okomentoval som to "hmm, neskoro". Tohoto hráča som zabil preto, lebo šiel viditeľne neskôr ako ostatní traja, zo začiatku svojho presunu walkoval a viditeľne sa odtrhol od skupiny ostatných hráčov.

Zase pri predposledných dvoch hráčoch, pri ktorých malo dôjsť k zvýhodneniu platí to, že je na mne rozhodnúť, koľko času im dám na splnenie príkazu. V tomto prípade to bolo asi 5 sekúnd, čo je síce viac, ako je zvykom, ale mojou zásadou je udržať hru čo najzaujímavejšiu pre všetkých hráčov, nakoľko JailBreak je herný mód a zabaviť sa je podstatou hier. Kolo, pri ktorom všetci hneď zomrú nie je zábava pre T ani CT.

Podla mňa som počas tohto kola nikomu nenadržiaval (teda ak rozumieme pod nadržiavaním to, že je jeden alebo skupina hráčov zvýhodnená nad iným hráčom alebo skupinou). Snažil som sa byť benevolentný a nechal som hráčom viac času na splnenie môjho príkazu.

Na záver ešte možno k tomu, čo som povedal ku koncu dema… Po tom, čo mi CT povedalo "okrem toho prvého by mali mať kill" som odpovedal: "Ja viem ... ale ... dal som im takú, že...". Nedohovoril som poriadne tú vetu, pretože som rozmýšľal nad tým, čo sa vlastne stalo a usúdil som, že môžem nechať tých dvoch žiť na základe toho, čo popisujem vyššie a nerozoberal som to ďalej aj preto, že z môjho uhla pohľadu mi po tom ako urobili skupinku na mojom výstrele nebolo presne jasné, ktorý z nich bol ten prvý. To "Ja viem" nebolo myslené že som si vedomý toho, že by mali mať kill, ale že viem, čo sa stalo a nemusí mi to hovoriť.

Vopred ďakujem za skoré vyriešenie.

-pitkes22

e. Yoda: Vysvetlené na steame.
pitkes
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na JailBreak Servery