Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyriesene] Ban od Spawe

Příspěvekod chosse845 » 14 čer 2017, 17:26

Ahojte
Dostal si ban od admina: SHpP´Spawe
Vec Ban k CT
Doba:240min
Duvod. Zakaz k CT Freekill
Server Jb 4
ID: VALVE_0:0:474678228
IP: 178.41.171.173
Nickname:chosse7074

Vec:
Dnes som hral za ct na jb 4 a admin mal vd.Ja som ho strazil a isiel som stale s nim.Vdcko-admin stal pri ct tlacitku a boxol donho
naco som ho hned zabil.Nato si pytal hned vd cez chat.Aj to napisal len: d mi VD? co das mi VD?som si teda domyslel a odpovedal som mu ze stlacil ct tlacitko.Dal mi hned ban k ct a az potom mi vysvetlil ze o co ide.Ak uz teda mate v teame takýchto hrdinov super aspon mate cisto.O co mi vlastne ide?ak mate neake pravidlo "nove" asi neviem ,len po odchode admina mi to tam ct povedali ze je nove,tak by ste mohli najprv upozornit ze to existuje a takto to ma byt a nehrat sa na super admina lvl100.Naco vam to je?Hram uz dlho a vzdy za ct tlacitko bol kill.Tak neviem.Ak by som robil nieco zle fk naschvál pochopim,ale nie ze admin je hrdina a bum ban a potom sa vysvetluje?je to aj vas obraz ci?Tak neviem odteraz ak tcko stlaci ct tlacitko nedam mu kill a dojde admin a tresne ma o zem lebo som ho nezabil budem v soku....Za odpoved dakujem aj ked pochybujem ze mam ja ako obicajny hrac pravdu XD
Pekny den prajem s pozdravom Chosse7074
chosse845
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyriesene] Ban od Spawe

od Rumcajz » 14 čer 2017, 17:26

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Ban od Spawe

Příspěvekod chosse845 » 14 čer 2017, 17:42

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina:^ShpP ^Spawe
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Jailbreak 4
[=] Doba trvani trestu: 240 minut
[=] Duvod trestu: Zakaz k CT Freekill
[=] Zabanovany nickname: Chosse7074
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:474678228
[=] Zabanovana IP: 178.41.171.173
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban

Dam aj normal popis
chosse845
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod SpaweNick » 14 čer 2017, 20:03

Ahoj, stačilo mi si přečíst jen dvě věty. Každopádně na mapě jail_anka_v1 je škola kam se dostaneš jen pomocí tlačítka, které NENÍ CT tlačítko. Já ho tedy stiskl abych si tě vyzkoušel zda umíš pravidla když už jsi tedy u CT. Když jsi mě zabil nepsal jsem to co tu uvádíš, ale začal jsem psát, že jsi mi dal FK, protože to CT tlačítko není. Ty jsi si tvrdohlavě stál za svým, že to CT tlačítko je a druhé kolo jsi mi VD nedal. Dalo mi ho CT, které FK vidělo a upozorňovalo tě, že jsi ten FK dal, ale ty neeeeee. Ty nic ty jsi svatoušek a ještě si dovolíš sem házet žádost o unban. Dostal jsi ban jen k CT na 4 hodiny a tato žádost je podle mě jenom ztráta jak mého tak tvého času. Pokud si myslíš, že jsem se k tobě choval nějak špatně či nevhodně, tak bych chtěl vidět screeny či jiný důkaz. Já jsem ti jen znemožnil hrát za CT na 4 hodiny aby jsi příště trošku o svém kilu popřemýšlel a ne jen nad tím mávnul rukou.
SpaweNick
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Habs » 14 čer 2017, 21:31 VIP

Novo uvznesene pravidlo sa vztahuje len pre kola, ked je HVD. Pocas tohto kola mozu hraci vyuzivat všetky tlacitka s vynimkou tych, ktore su na ct zonach a tych, ktore "podporuju" vzburu (tlacitko, ktoré otvara aim). Tlacitko na mape anka, ktore otvara školu nie je ct tlacitko, co je uz dlhodobo zname.

Ban opravneny.
Habs
Spamer
Spamer

Re: [Vyriesene] Ban od Spawe

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 15 čer 2017, 06:11

Ano, pokud jde o změny, admini mají hráče upozorňovat a ne banovat.
Nicméně tlačítko které uvádíš není a nebylo CT tlačítko. Ban si dostal za svou blbost a neznalost pravidel.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost