• Stránka 1 z 1
Zrušené eVIP na F11
Poprosím aby ste mi premiestnili eVIP výhody ktoré som si kúpil NAVŽDY (takže žiadne 1-2mesiace). Potrebné info:
ID: STEAM_0:0:59655156
Meno: $oter
Bolo to myslím aktivované na toto meno ale chcel by som to dať na nové meno: Amadeus_SvK !
.
A to eVIP bolo aktivovane na nonsteam cs16 tak keby bolo potrebne zaslat nejake dalšie dôkazy o vlastnení eVIP napíšte mi ale ak je všetko v poriadku dajte mi možnosti kde si môžem eVIP premiestnit !
Ďakujem !!
ID: STEAM_0:0:59655156
Meno: $oter
Bolo to myslím aktivované na toto meno ale chcel by som to dať na nové meno: Amadeus_SvK !

A to eVIP bolo aktivovane na nonsteam cs16 tak keby bolo potrebne zaslat nejake dalšie dôkazy o vlastnení eVIP napíšte mi ale ak je všetko v poriadku dajte mi možnosti kde si môžem eVIP premiestnit !

Ďakujem !!

- Soter
- Kolemjdoucí
Zrušené eVIP na F11
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zrušené eVIP na F11
Nick budeš asi musieť použiť ten ako predtým meniť sa to nedá , a eVIP si môžeš premiestniť len na Furien servery
ex-Zombie CS ADMIN
lolko je super ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Its the final logdan
-
HELLzOmbie - Minecraft admin
Ak sa dá rád by som ho previedol na server Furien 1.

Ďakujem !

Ďakujem !

- Soter
- Kolemjdoucí
AHoj, taková možnost už není převedení vip na jiný server.
-
Diaz - CS 1.6 Admin
Ako to nechápem ? Ja si za nie čo čo je navždy zaplatím a vy mi to zrušíte ? žartujete ? Mne sa zdá že sa v tých výhodách písalo NAVŽDY a ked ste zrušili server tak by ste mi ho mali premiestnit !
- Soter
- Kolemjdoucí
Odpoviete mi prosím ???!!!
- Soter
- Kolemjdoucí
Gamesites nie je povinný ti to prehodiť, je to aj v podmienkach s ktorými si súhlasil pri poslaní SMS. Ale GS aj keď to nie je povinné spraviť tak ak sa mi zdá dobré, do nejak doby sú ochotný ti to VIP prehodiť na nejaký iný funkčný server.
-
Misicu - Profesionál
Tak prepáč ale nie je tam azda napísané navždy ? Ak server tak nech ten posratý server obnovia aby som si naplno užival svoje výhody.. To ako každý hosting môže spraviť 300 serverov na ktorých ponuka VIP navždy a potom ich zruší a nedá sa ti to previesť. A ak si už trocha vyrástol tak vieš že čím si starší tak tým máš viac povinností takže nemáš čas byť 24hod na PC a sledovať kedy ti to môžu preniesť. Niekde som videl že to dali na pol roka len čo z toho keď pol roka som bol v zahraničí kde som nehral nič ?
- Soter
- Kolemjdoucí
14. Gamesites si vyhrazuje pravo na okamzite ukonceni provozu a vsem uzivatelum tim automaticky zanikaji vsechny zakoupene vyhody.
ex-Zombie CS ADMIN
lolko je super ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Its the final logdan
-
HELLzOmbie - Minecraft admin
Čo ja viem, tak máš nato kľudne aj 2 týždne..
Takéto výhovorky že máš povinnosti, tak to nie je problém GS.

-
Misicu - Profesionál
• Stránka 1 z 1