• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Stížnost na admina Spawe+Akademici
1. Popis situace - Zdravím, chtěl bych pro začátek říct je to složitější a podávám to jako hromadnou stížnost, jelikož nevím jestli existuje nějaká sekce na stížnosti pro akademiky.
----------------------------------------------------------------------------------
Takže první stížnost na admina Spawe.
Simon Scooby do řekl půjdete zamnou ve volku a v čupě, pote jsem se nechal zabit a řekl jsem mu že nesmí dávat příkaz takovýhle, že je to slovíčkaření. Natož mi admin Spawe řekl pokuď jde rozumět tak může. viz demo
----------------------------------------------------------------------------------
Dodatek na akademiky Dandenka a Scooby
Dadenka: Taktéž naznačovala v chatu že proč by ho nemohl dávát. viz demo
Scooby Dooo: Poté co jsem mu napsal že je to slovičkaření, tak tento chytrý člověk mi tam začal vyprávět, jaký je to super Akademik a jak má za úkol pomáhat.
V obou případech dával Spawe za pravdu těmto Akademikum.
Kdyby tady Spawe nějak chtěl naznačovat že taktéž neumím pravidla, tak bych to chtěl napsat jako první.
Jednalo se tohle.
Simon řekne: Marcus skočí, Marcus na to zareagoval a skočil. Simon nechá pomlku a znovu řekne ještě jednou skoči. Poté Marcus neskočil.
Myslel jsem, že musí opět říct jméno, jinak nemám reagovat. Myslel jsem špatně. Poté jsem se zeptal adminu, ti mi řekli, že musím skočit. Spawemu jsem se omluvil, chybu jsem uznal.
--------------------------------------------------------------------------------
2. Časy na demu: 26:50- Simon slovičkařil.
27:45- Do chatu Spawe píše že se to může + Scooby výpraví co má na srdci.
29:25- Dandenka píše to sáme
(Snad půjde vidět chat na tom demu, screenyshoot bohužel jsem neudělal)
Takže první stížnost na admina Spawe.
Simon Scooby do řekl půjdete zamnou ve volku a v čupě, pote jsem se nechal zabit a řekl jsem mu že nesmí dávat příkaz takovýhle, že je to slovíčkaření. Natož mi admin Spawe řekl pokuď jde rozumět tak může. viz demo
Dodatek na akademiky Dandenka a Scooby
Dadenka: Taktéž naznačovala v chatu že proč by ho nemohl dávát. viz demo
Scooby Dooo: Poté co jsem mu napsal že je to slovičkaření, tak tento chytrý člověk mi tam začal vyprávět, jaký je to super Akademik a jak má za úkol pomáhat.
V obou případech dával Spawe za pravdu těmto Akademikum.
Kdyby tady Spawe nějak chtěl naznačovat že taktéž neumím pravidla, tak bych to chtěl napsat jako první.
Jednalo se tohle.
Simon řekne: Marcus skočí, Marcus na to zareagoval a skočil. Simon nechá pomlku a znovu řekne ještě jednou skoči. Poté Marcus neskočil.
Myslel jsem, že musí opět říct jméno, jinak nemám reagovat. Myslel jsem špatně. Poté jsem se zeptal adminu, ti mi řekli, že musím skočit. Spawemu jsem se omluvil, chybu jsem uznal.
--------------------------------------------------------------------------------
2. Časy na demu: 26:50- Simon slovičkařil.
27:45- Do chatu Spawe píše že se to může + Scooby výpraví co má na srdci.
29:25- Dandenka píše to sáme
(Snad půjde vidět chat na tom demu, screenyshoot bohužel jsem neudělal)
-
Marcus - Kazatelův učeň
[Vyřešeno] Stížnost na admina Spawe+Akademici
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost na admina Spawe+Akademici
Byl jsem zrovna na serveru, když se toto stalo. Sám admin Spawe mě zabil za to, že simon (scooby) řekl půjdete v čupe a ve walku. Spawe jako admin by měl upozornit simona, aby tento příkaz neříkal..I když spawe simona neupozornil a scooby řekl půjdete v čupe a ve walku, můžete jít buď: Jenom v čupe nebo jenom ve walku nebo v čupe a ve walku zároveň (já jsem si vybral variantu, že půjdu jenom ve walku) a hráč Spawe mě za to zabil.
Zde je demo: http://leteckaposta.cz/789502434
čas fk: 27:04
Zde je demo: http://leteckaposta.cz/789502434
čas fk: 27:04
-
Svandik - Pokročilý
Ještě bych chtěl k mému příspěvku dodat, že VD jsem žádné nedostal.
-
Svandik - Pokročilý
Ten kill co píše Svandik dostal za to, že za Simonem nešel. Já jsem si v tu chvíli začal zjišťovat co dává Scooby za příkazy. Nebyl jsem si jistý zda jsem se rozhodl správně s tím, že ty příkazy jsou smysluplné. Tak jsem se poptal pár adminů. Scoobyho jsem upozornil na to aby takové příkazy nedával. Prostě ať si vybere jedno a nebo druhé. Neřekl nic nesrozumitelně a jako slovíčkaření jsem to nebral, ale tyhle příkazy nebyly správné. A Svandiku ty si ten kill dostal jak jsem řekl za to, že jsi za Simonem nešel a stál na místě (asi jsi zrovna něco psal). Měli jste jít v čupě, ty jsi se postavil a stál.
-
SpaweNick - Zkušený
Jak jsem psal - simon tento příkaz dávat nemůže, což už jsi si uvědomil. Když už ale někdy ten příkaz simon použije, můžu se postavit a jít ve walku, což byl konkrétně můj případ. V čupe jsem mohl ale nemusel jít.
-
Svandik - Pokročilý
Jenom k mému vyjádření.. Admin Spawe mě na to upozornil... Bohužel, né veřejnou zprávou do chatu... Hned, jak mě admin upozornil, neřikal sem to..
Čus pse.. 
=============================
Akademik : ----> JailBreak (03.11.2019) <----
Admin-Akademik : ----> JailBreak (16.01.2020) <----
Admin : ----> All Servery (07.02.2020) <----

-
ScoobyDooCze - Drbna
Marcus.. Na serveru ses furt ptal na nějake blbosti... Jeden hráč dostal právem kill, a začal ses snama hadat že ne... Prosímtě.... Pokud si chces na někoho stěžovat... Nejdriv by ses měl zamyslet sám nad sebou, jestli ty, pravidla ovládáš dobře... S pozdravem Scooby.
Čus pse.. 

-
ScoobyDooCze - Drbna
Navíc Markusi..
Povinnost Akademiků:
-------------------------------------------------
1. Nahlašovat ( To je jasné)
2. Pomáhat hráčům
- Ano, Akademici mají za úkol pomáhat novým hráčům, nebo hráčům, kteří neznají pravidla... Podle tvojích znalostech , jsem si myslel, že jsi nový hráč... Proto jsem ti poradil.. abys sis přečetl pravidla...
+ Neustále si spamoval, jestli je Spawe admin... Podle mě, ptát se ho na takové hovadiny je nesmysl.. Pokud by si byl chytrý, podíval by ses na stránky, kde je to jasně napsané..
Povinnost Akademiků:
-------------------------------------------------
1. Nahlašovat ( To je jasné)
2. Pomáhat hráčům
- Ano, Akademici mají za úkol pomáhat novým hráčům, nebo hráčům, kteří neznají pravidla... Podle tvojích znalostech , jsem si myslel, že jsi nový hráč... Proto jsem ti poradil.. abys sis přečetl pravidla...
+ Neustále si spamoval, jestli je Spawe admin... Podle mě, ptát se ho na takové hovadiny je nesmysl.. Pokud by si byl chytrý, podíval by ses na stránky, kde je to jasně napsané..
Čus pse.. 

-
ScoobyDooCze - Drbna
Ja se zamyslím nad sebou.... zamyšluju se, zamyšluju se, zamyšluju a je to tu.
Kdybys viděl co jsem psal, tak jsem si to hned předem zjistil a adminovi jsem se omluvil. Prostě vy jste asi kámoši serveru. Tys slovičkařil, pak si tam machroval a Spawe si tam chodil dokola a nijak tě nestopl. Poté jsem byl ochotný čekat, třeba Spawe by řekl jak věci mají a nic bych zbytečně nehlásil, což se nestalo a já to nahlásil. Tímto končím a čekám na výjadření vedení ne tebe
Kdybys viděl co jsem psal, tak jsem si to hned předem zjistil a adminovi jsem se omluvil. Prostě vy jste asi kámoši serveru. Tys slovičkařil, pak si tam machroval a Spawe si tam chodil dokola a nijak tě nestopl. Poté jsem byl ochotný čekat, třeba Spawe by řekl jak věci mají a nic bych zbytečně nehlásil, což se nestalo a já to nahlásil. Tímto končím a čekám na výjadření vedení ne tebe

-
Marcus - Kazatelův učeň
Ehm... Nikde jsem nemachroval.. Navíc... Ano, ze Spawem se známe delší dobu... Jenže, jde o to ..
Že Spawe se ptal dalších adminu na steamu, protože si nebyl 100% jistý... Admini mu napsali, že se to jako slovičkaření nebere, ale neměl bych ten přikaz používat... Spawe mě hnedka na to upozornil...
Že Spawe se ptal dalších adminu na steamu, protože si nebyl 100% jistý... Admini mu napsali, že se to jako slovičkaření nebere, ale neměl bych ten přikaz používat... Spawe mě hnedka na to upozornil...
Čus pse.. 

-
ScoobyDooCze - Drbna
Hezké. Pěkný pokec, ale stačilo. Stížnost na admina bude řešena kompetentními osobami. Každá zbytečná zpráva bude smazána.
Marcusi, jsi akademik, ale stejně nevíš, kde napsat stížnost na své kolegy. Buď mně do PM nebo do administrace, nikde jinde.
Ale předem tě upozorňuji, dobře si to rozmysli, protože já to nebudu brát na lehkou váhu. Už jen kvůli toho, co tu předvádíte mám chuť vás zrušit. Mimo jiné očekávejte menší meating na teamspeaku. Chceš to řešit, máš to mít, ale neskončí to pokáráním.
Marcusi, jsi akademik, ale stejně nevíš, kde napsat stížnost na své kolegy. Buď mně do PM nebo do administrace, nikde jinde.
Ale předem tě upozorňuji, dobře si to rozmysli, protože já to nebudu brát na lehkou váhu. Už jen kvůli toho, co tu předvádíte mám chuť vás zrušit. Mimo jiné očekávejte menší meating na teamspeaku. Chceš to řešit, máš to mít, ale neskončí to pokáráním.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
Admin se na situaci nevybodl ale zjistil co a jak a hráče upozornil.
Stížnost na admina zamítám.
Pokud jde o akademiky, je mi celkem jedno co to tad předvádíte za divadlo. Přeci jenom jste akademici, tak se není čemu divit
Stížnost na admina zamítám.
Pokud jde o akademiky, je mi celkem jedno co to tad předvádíte za divadlo. Přeci jenom jste akademici, tak se není čemu divit

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1