• Stránka 1 z 1
[P] Žádost o admina na SurfRPG
Nick na serveru: ムArlenDムfarmskins.com
SID:STEAM_0:1:201114412
Sekce, na které chci práva:SurfRPG
Věk:16
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=24291
Bany, které jsem dostal:Zatím jsem žádný ban na Gamesites serverech nedostal.
Něco o mně:Dobrý den.Jmenuji se Jakub a žádám zde na serveru o admina.Rád hraji počítačové hry jako Counter Strike:Global Offensive.Když mám nějaký volný čas tak se věnuji sportovně házené.Když nemáme zápasy ani tréning jezdím na mé motorce.
Proč právě já:Jsme velice komunikativní člověk,rád si popovídám s lidmi na surfrpg. znám asi 90% lidí co chodí na surfrpg.Jsem velice vlídný k lidem a vždy jim poradím co potřebují,ukáži a popřípadě je to i naučím.
Zkušenosti s CS:GO:V csgo se již velice dlouho pohybuji,hrával jsem Counter Strike 1.6,a Couter Strike:Source,takže znám jak to u vás na serverech chodí,cím kde co je.(V CS:GO mám nahráno 1215h)
SID:STEAM_0:1:201114412
Sekce, na které chci práva:SurfRPG
Věk:16
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=24291
Bany, které jsem dostal:Zatím jsem žádný ban na Gamesites serverech nedostal.
Něco o mně:Dobrý den.Jmenuji se Jakub a žádám zde na serveru o admina.Rád hraji počítačové hry jako Counter Strike:Global Offensive.Když mám nějaký volný čas tak se věnuji sportovně házené.Když nemáme zápasy ani tréning jezdím na mé motorce.
Proč právě já:Jsme velice komunikativní člověk,rád si popovídám s lidmi na surfrpg. znám asi 90% lidí co chodí na surfrpg.Jsem velice vlídný k lidem a vždy jim poradím co potřebují,ukáži a popřípadě je to i naučím.
Zkušenosti s CS:GO:V csgo se již velice dlouho pohybuji,hrával jsem Counter Strike 1.6,a Couter Strike:Source,takže znám jak to u vás na serverech chodí,cím kde co je.(V CS:GO mám nahráno 1215h)
„Pouze dvě věci jsou nekonečné.Vesmír a lidská hloupost.U té první si tím však nejsme tak jistí.“
-
ArlenD - Kolemjdoucí
[P] Žádost o admina na SurfRPG
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o admina na SurfRPG

-
TheKibaa - Profesionál
• Stránka 1 z 1