• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] JB4 / Piskot / Florida
Zdravím
Chci aby se to v pohodě a bez hádek vyřešilo.
Jelikož nejsem problémový hráč a nemám žádné bany, až teď co jsem dostal, proto bych chtěl zkrátit trest, pokud by nebylo vyhověno, tak se nezlobte a dám VIP z DD2 on5 za unban.
Ban: http://www.gamesites.cz/amxban/jailbrea ... ?bid=16315
Co se stalo?: Řekl jsem, do klece zebry na modrý stůl a VIP na červený stůl. Jenže jsem měl asi lag a ty VIP na červený stůl nebylo slyšet. Tak jsem zabil všechny, co to nesplnili. Já měl za to že jsem nelagl, jenže asi určitě ano ... Ještě než jsem všechny zabil, tak jsem se ptal CT : CT bylo mi rozumět? Ct ANo , Asi ano .. ptal jsem se proto, protože mi bylo divné že to nikdo nesplnil, až po té, co ct potrvdili, tak jsem je zabil .. Přísahám toto nebyl úmyslný MFK já fakt nechtěl a omlouvám se .. Ale mohli jste mě admini upozornit přes voice že jsem lagl, nebo že mi nebylo rozumět.. určitě bych se omluvil... a proto prosím o zkrácení banu . Vím že tam padli FK, proto si to odpykám, ale prosím ne 24 h. děkuji za přečtení
Jsem Evip hráč.
s pozdravem Skinny

Jelikož nejsem problémový hráč a nemám žádné bany, až teď co jsem dostal, proto bych chtěl zkrátit trest, pokud by nebylo vyhověno, tak se nezlobte a dám VIP z DD2 on5 za unban.
Ban: http://www.gamesites.cz/amxban/jailbrea ... ?bid=16315
Co se stalo?: Řekl jsem, do klece zebry na modrý stůl a VIP na červený stůl. Jenže jsem měl asi lag a ty VIP na červený stůl nebylo slyšet. Tak jsem zabil všechny, co to nesplnili. Já měl za to že jsem nelagl, jenže asi určitě ano ... Ještě než jsem všechny zabil, tak jsem se ptal CT : CT bylo mi rozumět? Ct ANo , Asi ano .. ptal jsem se proto, protože mi bylo divné že to nikdo nesplnil, až po té, co ct potrvdili, tak jsem je zabil .. Přísahám toto nebyl úmyslný MFK já fakt nechtěl a omlouvám se .. Ale mohli jste mě admini upozornit přes voice že jsem lagl, nebo že mi nebylo rozumět.. určitě bych se omluvil... a proto prosím o zkrácení banu . Vím že tam padli FK, proto si to odpykám, ale prosím ne 24 h. děkuji za přečtení
Jsem Evip hráč.
s pozdravem Skinny
-
skinnywliggler - Drbna
[Vyřešeno] JB4 / Piskot / Florida
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB4 / Piskot / Florida
Ahoj, byl jsem u toho a myslím si, že bych se sem měl vyjádřit. Florida (Skinny) je takový hráč, který by MFK nedal úmyslně. Pokud by na to byl dříve upozorněn, omluvil by se a dal by pokud možno VD. Moje chyba je i na mé straně. Byl jsem v tu chvíli na serveru a já jsem šel po vězni, který měl gunu a nedával jsem moc pozor. Po shlédnutí dema se vše vyjasnilo. Opravdu MFK padl ačkoliv omylem či nevědomky. Já sám jsem dal FK. Po shlédnutí dema jsem se už nemohl omluvit jelikož hráč nebyl na serveru. To je asi vše co bych k tomu chtěl říct. Pokud to někdo bude chtít z vedení se mnou řešit, tak jsem na Steamu.
-
SpaweNick - Zkušený
ale ono si to stale neuvedomujes, co som sa ti stale snazil aj na servery povedat. MFK si nedal, na zadnej stene nemal byt nikto. vsetky vip mali byt na cervenom stole a zebry na modrom. jediny 2 sme tvoj prikaz splnili a nas si zabil. 2 kola som sa ti to snazil vysvetlit a ty si si siel stale svoje. spawe ked mas demo, nechces ho sem hodit ?
btw spawe ked si zabil hraca na zadnej stene, tak si fk tiez nedal, cize ako to teda je ?
btw spawe ked si zabil hraca na zadnej stene, tak si fk tiez nedal, cize ako to teda je ?

-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Ano, zabil jsem jednoho hráče na zadní stěně. Tak to se mi ulevilo.
Demo: http://leteckaposta.cz/866260672
Čas: v tomto čase 45:43 začíná ta situace a Simonovo příkazy
Demo: http://leteckaposta.cz/866260672
Čas: v tomto čase 45:43 začíná ta situace a Simonovo příkazy
-
SpaweNick - Zkušený
Tak to promiň, opravdu jsem nechtěl.. Ale máš pravdu v tom že jsem stál za svým, ale já měl informaci, že jsem lagl, ale jak vidím co si tu napsal, tak jsem nelagl a šlo mě slyšet.. Já jsem byl zmatený přiznám se.. snažil jsem si v hlavě srovnat to, kde jsem udělal chybu.. a Chat jsem moc nevnímal .. Mohli jsme to vyřešit třeba přes voice.... Stane se že dá někdo FK, ale toto nebylo opravdu úmyslné.. Podívej se na můj banlist. 1 ban za posledních 5 let na JB .. Tak ještě 1 se teda omlouvám.
-
skinnywliggler - Drbna
Je to z toho pohledu špatně vidět. zastav si to v čase 46:11:02. s pohledu Spaweho, to udělalo 1 vip správně ale v čase 46:17:02. Ještě před killem nikdo není tam, kde měl být... pohled Spaweho. Ale jestli jsem pochybil tak promiň
.potom hned jsem zabíjel.

-
skinnywliggler - Drbna
http://leteckaposta.cz/194160420
cas cca 46:00
lagol si dajme povedat na konci prikazu. prikazy zneli nasledovne: pojdete do boxu na cerveny stol, zebry pojdu na modry a vip. predpokladam, ze potom nastal ten lag, ale hraci mali byt na cervernom alebo modrom stole.
cas cca 46:00
lagol si dajme povedat na konci prikazu. prikazy zneli nasledovne: pojdete do boxu na cerveny stol, zebry pojdu na modry a vip. predpokladam, ze potom nastal ten lag, ale hraci mali byt na cervernom alebo modrom stole.
-
Když se podíváš ten lag nebyl až tak velký, tudíž podle mě splnitelný příkaz a ten přesně podle dema zněl: .. Půjdete do klece, na červený stůl zebry /1s asi lag víc ne ... Na modrý stůl VIP.. zastav si to v časech co jsem vypisoval..
Ale nechci se hádat a omluvil jsem se ...
Ale nechci se hádat a omluvil jsem se ...

-
skinnywliggler - Drbna
výborně Peťo chválím za demo i s pohledu,
podívej se na něj a FK žádný nepadl .. Ty jsi byl na špatném stole, na dalším stole nebyl nikdo a na zadní stěně většina .. teď spočívá otázka v tom, jak moc to byl lag..

-
skinnywliggler - Drbna
ale ty to stale nechapes
ty si povedal prikaz tak, ze sme mali spravit toto:
- vsetci ist na cerveny stol
- potom zebry mali ist na modry stol
- VIP nedostali iny prikaz, cize mali ostat na cervernom stole

- vsetci ist na cerveny stol
- potom zebry mali ist na modry stol
- VIP nedostali iny prikaz, cize mali ostat na cervernom stole
-
Vezmu demo já jak si myslím že to mělo být: Podle dema:
45:44 začíná kolo. tvoje demo a můj příkaz zní.. : 45:58 otevřené cely, Příkaz zní, přesně podle dema : Půjdete do klece, na červený stůl zebry ( dejme tomu 1,5s lag , ale to jsem nemohl vědět že mám lag.. pokračujem v příkazu ). Na modrý VIP.
Dále podle dema: čas: 46:01, jsi v pohledu, jak jsem řekl půjdete do klece na červený stůl ( strašně malá pauza ).., šel si tam, ale hned to bylo zerby, a dál znělo na modrý VIP. a šel si na modrý stůl.. měl si skin zebry, takže si měl být na červeném stole, protože na modrý stůl měli jít Vipka.. nevím jak jede u tebe demo ale u mě v pořádku až na ten 1,5 s lag ale to byla rychlovka, podle mě to nezdržovalo příkaz..
Ať se klidně na to podívá i Ejvi nebo Max, Habs.. nevím no co teď, Ale řeknu ti jedinou věc a to po pravdě. MFK nechtěný, ( jestli tam nějaké bylo ), + pro mě 1 ban za posledních 5 let, je to jen na váš, ale chci tě poprosit, nedávej mi ban k ct na 24 h děkuji.
45:44 začíná kolo. tvoje demo a můj příkaz zní.. : 45:58 otevřené cely, Příkaz zní, přesně podle dema : Půjdete do klece, na červený stůl zebry ( dejme tomu 1,5s lag , ale to jsem nemohl vědět že mám lag.. pokračujem v příkazu ). Na modrý VIP.
Dále podle dema: čas: 46:01, jsi v pohledu, jak jsem řekl půjdete do klece na červený stůl ( strašně malá pauza ).., šel si tam, ale hned to bylo zerby, a dál znělo na modrý VIP. a šel si na modrý stůl.. měl si skin zebry, takže si měl být na červeném stole, protože na modrý stůl měli jít Vipka.. nevím jak jede u tebe demo ale u mě v pořádku až na ten 1,5 s lag ale to byla rychlovka, podle mě to nezdržovalo příkaz..
Ať se klidně na to podívá i Ejvi nebo Max, Habs.. nevím no co teď, Ale řeknu ti jedinou věc a to po pravdě. MFK nechtěný, ( jestli tam nějaké bylo ), + pro mě 1 ban za posledních 5 let, je to jen na váš, ale chci tě poprosit, nedávej mi ban k ct na 24 h děkuji.
-
skinnywliggler - Drbna
Na modrý stůl meli jít VIP ne zebry,,

-
skinnywliggler - Drbna
Sorry Skinny, ale řekl si to jako retard.. tvou povinností je dávat jasné a srozumitelné příkazy. Tohle bylo špatně.
Věřím, že admin příště Simona upozorní aby to zopakoval srozumitelněji, přesto že to co si řekl se dalo vyložit několika způsoby a proto mu to nelze vyčítat, ale můj první dojem byl, co to kurva mele?
Víme že nejsi problémový hráč a příště si všichni dáte větší pozor.
Můžeš v klidu hrát.
Vyřešeno.
Věřím, že admin příště Simona upozorní aby to zopakoval srozumitelněji, přesto že to co si řekl se dalo vyložit několika způsoby a proto mu to nelze vyčítat, ale můj první dojem byl, co to kurva mele?

Víme že nejsi problémový hráč a příště si všichni dáte větší pozor.
Můžeš v klidu hrát.
Vyřešeno.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1